| 1. | ayrıca yine natalia oreiro'nun oynadığı vahşi güzel adlı dizinin de soundtracki olan parçadır. (salmiakki, 28.06.2006 13:54) |
| 2. | vahşi güzel dizisinin jeneriği, natalia oreiro'nun muhteşem şarkısı. özledim be diziyi.sözleri de;
juraría que no sé bien lo que quiero pero sé que moriría si me quedo en la mitad por eso vuelo a otros senderos para conocer el mundo de verdad aún no es tarde pero así me estoy sintiendo y aparecen tantos miedos que no me dejan pensar y tengo sueños de amores nuevos y me cuesta imaginar lo que vendrá. cambio dolor por libertad cambio heridas por un sueño que me ayude a continuar cambio dolor, felicidad que la suerte sea suerte y no algo que he de alcanzar video için; nczntube -> http://www.youtube.com/... (ofcoursable, 29.10.2007 12:31) |
| 3. | jenerikte çalardı bu parça.natalia oreiro eteklerini uçuştururdu falan..ivo&milagros.ilk defa bi pembe dizi izlemiştim.biraz garip ama yapmışım. (una furtiva lacrima, 30.05.2008 23:55) |
| 4. | 2 gündür nedenini bilmeden döndüre döndüre dinlediğim şarkı. natalia oreiro hem çok duygulu, hem de asi söylüyor. müzik bildiğimiz latin müziği. daha farklısı nasıl olurdu bilmiyorum.
türkçe sözleri : acı değişim yemin edebilirim ki ne istediğim çok iyi bilmiyorum ama biliyorum ki eğer yarı yolda durursam öleceğim bu yüzden diğer yollara doğru uçuyorum dünyayı gerçekten tanıyabilmek için henüz çok geç değil ama ben böyle hissediyorum ve öyle çok korkum var ki düşünmeme izin vermeyen ve yeni aşkları hayal ediyorum ve ne geleceğini hayal etmek benim için zor özgürlüğe karşılık acıyı değişiyorum bir rüyaya karşılık yaralarımı değişiyorum bu devam etmeme yardım edecek acıyı ve mutluluğu değiş tokuş ediyorum ve şans sadece şans olsun (marla damagınızda ki yara, 28.04.2009 15:44) |
| 5. | tam anlamıyla bir vahşi güzel bağımlısı olduğum vakitler ne anlama geldiğini, ne dilde söylendiğini bilmesem de her sözünü ezberlediğim şarkıdır. bunda benim o çirkin görüntüme inatla ekranda pırıl pırıl parlayan natalia oreiro ya hayranlığımın da etkisi yadsınamaz. lakin neden sonra sözleri araştırdım bir daha bir daha dinledim ve vahşi güzel dizisine bir kez daha teşekkür ettim, ne güzel şarkıdır lan bu. ha bu arada iyi ki erkek değilim, o jenerik neydi natalia ablam ya, akıllara zarar... (hı hı evet, 13.05.2009 18:06) |