| 1. | beşinci nesil yazar. nickinde ı yerine i bulunmasını klavyesinde türkçe karakter bulunmamasına bağlıyorum.
hoşgelmiş. (leyl, 30.06.2008 12:43) |
| 2. | an itibari ile 249 entry sahibi statü olarak da "neşe pınarı" olmuş olan sözlük yazarı..kendisine merhabalar diyorum.. (plastikdünyanınnaylondelikanlılarınaselamederiz, 14.04.2009 17:09) |
| 3. | schlossplaztda sere serpe zirvesi için taa baden baden'den stuttgart'a gelerek "vay be helal olsun" tepkisi verdirmiştir bana. doktora öğrencisi olduğunu öğrendiğimde ise ayrı bir şaşkınlık yaşadım zira çok genç daha kendisi. bir de zirve'den, tanışma ve kaynaşma faslından sonra ayrılarak muhabbet kısmını kaçırdığından geveze diye nam salmış bendenizi az konuşan biri sanmış, sevinmeli buna.* (doğunun yedinci oğlu, 17.05.2009 14:29) |
| 4. | daha benim telaffuz edemediğim bir dalda doktora yapması bile kendisine saygı duymamı sağladı. zirveden erken ayrılmasıyla bizi üzmüş, bir dahaki zirvede kendisini çember içine alıp hiç bir yere yollamıyacağımız insan, stuttgart sevdalısı. (leyl, 17.05.2009 14:38) |
| 5. | ismine laik bir kişi, zira ilk karşılaştığımızda etrafına gerçekten de "burasi neresi" şeklinde bakınıyordu. zaten bu bakışlarımız sayesinde tanıdık birbirimizi. moleküler biyolojik fizyolojik ile uğraşıyormuş, saygı ile eğiliyoruz karşısında. birdahaki zirvede muhabbetini daha uzun süre paylaşır bizlerle umarım. (50 karakter barındırmam kişilik sahibiyim ben, 21.05.2009 19:15) |
| 6. | alamanyalı okumuş gençlerden birisidir. bu yaz nereye tatile gideceği, hangi diskonun daha eğlenceli olduğu, bilmem hangi mağazada ne kadar indirim olduğu, yeni aldığı arabanın rengi, weisst du alteerrr konuları dışında da iki kelime edebilirsiniz. biraz daha zamanı olsaydıda memleketi kurtarmamıza yardımcı olsaydı. oldukça iyi olan türkçe bilgisini çocuklarına da vermesini diliyoruz. (ruhtamircisi, 29.05.2009 15:32) |
| 7. | az ama öz yazar. "keşke daha çok yazsa" dedirtiyor. (bkz: boş yok) (meyzen, 16.10.2009 16:36) |