| 1. | düş sokağı sakinlerinın üç albümünde yer alan güzel parçalarından birisi...
geceler çabuk biter renklenir gündüzler bahar kokar bütün sevinçler geç geldi sevda yorgun ama duyarlı biliyorum hayat yeniler kendini onur verdin bana dünyaya ve uyanışıma beklentiler an gelir gerçek olurlar biliyorum hayat yeniler kendini cennet bulunduğum yer yolumda çiçekten halkalar sevda kokuyor ayaklarım günışığı gözlerim dingin ve erdemli bilincim parlak bir yıldız heyecan getirdin bana hayata ve aşka sevgiler an gelir sevda olurlar biliyorum hayat yeniler kendini... (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 13.10.2004 11:49) |
| 2. | düş sokağı sakinlerinin "üç" adlı albümünde bulunan ve sırf isminden dolayı sevilesi şarkı. (dali, 04.03.2007 20:23) |
| 3. | acı çekiyorsan ve o acı yüzünden yemeden içmeden kesiliyorsan;hayatın kendini yenileyeceğini herşeyin güzel olacağını düşünemiyorsun.nasıl yeniler ya saçmalık,bu acı hep içimde kalacak biliyorum diyorsun.ama hayat kendini yeniliyormuş bunu anlıyorsun.ilacı da zamanmış. (noomeckriel, 12.08.2007 16:49) |
| 4. | şu sonbahar gününde beni benden alan hoş melodiye ve sözlere sahip, aşık murat türküsü.
"geceler çabuk biter renklenir gündüzler bahar kokar bütün sevinçler " beklentiler an gelir gerçek olurlar.. (alt ve üst kenarları paralel olan dörtgen, 12.09.2008 13:59) |