| 1. | seneye damgasını vuracak albümün sahibi.
işte size nakaratı; bu kokuyu sürmeyin beni deli etmeyin sevdiğimin koku'sunu sürüp sürüp gezmeyin aşkımı depreştirip de, içimi titretmeyin gülmeyeli çok olmuştu. iyiki çıkmış piyasaya, sağ olsun varolsun. (16v, 16.12.2005 22:02) |
| 2. | şeker mi şeker, tatlı mı tatlı bir kız. çok şirin. yaptığı müzik hiç tarzım olmasada kanım ısındı bu kıza. klibi de çok cici.
televizyonda klibini görür görmez mutlu oluyorum nedense, böle televizyona koşup yanaklarını ısırasım geliyor. aşık mı oluyorum yoksa? hadii canımm. (bkz: gel öpcem) (trouble everyday, 03.03.2006 13:19) |
| 3. | buz kalpli adlı şarkısı ile dinlenilesi kızımız.
ayrıntı için; www.beyzadurmaz.net (ezercik, 05.03.2006 02:27) |
| 4. | (bkz: güzellik) (neverwinter nights, 08.03.2006 23:05) |
| 5. | sesi çok güzel bir bayan popçudur.
buz kalpli şarkısı şiddetle tavsiye edilir. (kahnesty, 19.05.2007 23:55) |
| 6. | olduğu kadar şarkısı sözler açısından güzel olan şarkıcımsı. olduğu kadarın sözleri de şöyledir :
bulana kadar... derdine günes dogmadan (dogmadan) sözlere daha doymadan (doymadan) bile bile incitme beni hayaline benzetme bir çember içinde dönmeye ne gerek var ne gerek var... ne ölene kadar ne sonsuza kadar birak gitsin oldugu kadar aslinda düsünmek bozar askin yeminler etme kos tut askinin sirrini ben bulana kadar (bravado, 19.05.2007 23:58) |
| 7. | bize lüks adlı şarkısına çektiği klipte bir insan bu kadar şirin tatlı olur mu dedirten şarkıcı insanı
şarkının sözlerini de yazayım da tam olsun saltanati gönlümün uzun sürmez aci günler ardindan gelir gözyaslarim vazgeçilmez izdirabin dogasindan gelir su nesesi kalbimin uzun sürmez aci günler ardinda gelir gözyaslarim vazgeçilmez izdirabin dogasindan gelir doya doya sevmek,mutluluktan ölmek bize lüks, bize lüks kollarinda olmak, mutluluktan uçmak bize lüks, bize lüks baskalari gezer, sefalar sürer bize gelince dertler kederler elde avuçta yalniz hayaller bize yasakta, günahta ellere mi reva not : çok şeker bir hatun yirim ben onu.... (ceza aka keskinkılıç, 12.12.2008 02:30) |
| 8. | şarkıları hakkındaki yorumu benim dışımdaki herhangi birine bırakıyorum fakat gayet sağlam bir bayandır kendisi gördüğüm kadarıyla. dur az daha bakayım entryyi kaydetmeden. evet baktım gayet iyi. (tamam, 12.12.2008 02:50) |
| 9. | ipsiz recep dizisinin ilk iki bölümünde misafir oyuncu olarak oynamıştır. çıkardığı albüm dışında farklı tarzda müzikal denemeleri de olacaktır yakın zamanda inşallah. (re, 12.12.2008 03:16) |
| 10. | güzelliği gözü okşar sesi de gayet hoştur fakat çıkış şarkısı kendisinde nasıl bir burun vardır dedirtten şarkıcı (hexametaphosphate, 12.12.2008 03:46) |