itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

betty blue
1.sanırsamalarıma göre bilkentli. hoş gelmiş.

edit: bilkentli değilmiş, itülü de değilmiş, sorsak da söylemezmiş, öyle biri.*
(pastaci, 11.09.2005 19:45)
2.kardeşimin yorumunu aynen yazıyorum, "sen light blue, o betty blue, evlendiniz mi?"
(lightblue, 11.09.2005 21:58)
3.aynı zamanda manic street preachers'ın ilk adıdır. bir kaç demo dışında albüm yayınlamamışlardı bu isimle.
(comatose, 20.09.2005 21:11)
4.gün itibariyle okuyup yüzümde oluşan tebessümle oy verdiğim iki giride imzasını görüp üçüncü nesil bomba gibi geliyor diye düşünmeme vesile olmuş yazardır kendileri, hoşgelmişler...
(dedi ki normal, 24.09.2005 23:00)
5.philippe djian ın romanından senaryolaştırıp yöneten jean jacques beineix nin 86 yapımı filmi... türkiyede danıştay kararıyla oynatılmış ve epey seyirci toplayıp özen filme (mehmet soyarslan) para kazandırmıştı. müzik gabriel yared. (iki no.lu track yalnızken biteviye dinlenebilir) oyuncular jean hugues anglade ve beatrice dalle. kızın performansı hayli iyiydi. adeta onun için çekilmiş bir film. zaten olaylara müdahil olan ve tetikleyen de o. bana hep nedense "aşk için ölmeli aşk o zaman aşk" ı hatırlatır.
(abbas yolcumu, 20.10.2005 03:28)
6.@537007 nolu girisini okumadan önce benim için herhangi bir yazardı bu sitede. hislere tercuman olan bi insan zannımca.
(hepten aykırı, 03.11.2005 16:07)
7.kör oldum,önümü göremiyorum derken elini uzatan şahsiyet.ah be siz bilmezsiniz... şu dünyada düşünsel yalnızlığımın çıkılmaz dehlizlerinden bana ışığı gösteren değerli insan. kendini bir şeye benzetemese de o, ben soya bean gibi sevimli olduğunu biliyorum... muhabbeti süperdir, önyargıları yoktur, kimseyi kınamaz.nadide insan yani. onunla tanışabildiğim için neredeyse babasının kalp krizi geçirmesine iyi oldu diyeceğim... çok ayıp tabii. iyi olmadı tabii ama hayat işte, bakın nelere gebe?iyi ki varsın bebe...
(luxury of tears, 07.11.2005 23:35)
8.kazandığım iddaanın nesine girilmiş olduğunu bana söylemeyen, doğum gününde data kablosu alınması gerekli üçüncü nesil yazar.
(joey bringer, 21.11.2005 19:47)
9.üçüncü nesil yazar
neler neler var
al bende de o kadar
ali yazar veli bozar
(jamesdean, 26.12.2005 13:49)
10.benim açımdan önemli bir ölçme birimi olan "edip cansever okuma" klasmanında dereceye girmiş üçüncü nesil yazar.

anladığım kadarıyla ankaralıdır, zirvede görüşeceğiz inşaallah.
(maloğlan, 26.12.2005 14:00)
devamı
son