| 1. | evliya gibi yazar.
ufak bi adam sandler arşivi yapmamda bana büyük yardımları dokunmuş insan. tabi bu aşamada kendisini delirttiğimin farkındayım. "şu filmi de izleyelim mi?", "ben bunu da izlemek istiyorum" deyip alttan alta bana o filmi bulur musun mesajı veriyorum, artık hemen anlıyor. yine de hiç şikayet etmiyor. ben olsam baktım sarpa sarıyor, "çok önemli işim çıktı" deyip basarım engeli. öyle de mübarek bi insan. bunun haricinde çeşitli konular hakkında sorduğum "niye niye niye niye niye niye...." şeklinde devam eden sorular silsilemi de gülerek karşılıyor. sabırla cevap veriyor. bilgi küpü mübarek. böyle de heykeli dikilesice insan. sayesinde yannisever de oldum. kısa zamanda kendini sevdiren, gülücüklü yüzünü görmenin keyif verdiği süper mario kıvamındaki arkadaş. "sorry mario but the princess is in another castle" (gitana, 04.09.2008 17:24) |
| 2. | bir girime "yazılışı böyle miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum" diye bir mesajıyla başladı herşey. iki gündür zirve* için hazırlıklarda hep yanımda hep destekçimdi. bundan sonraki ankara zirvelerinin de takipçisi. (jassmine, 21.09.2008 01:16) |
| 3. | ankara bana zirve yap zirvesi'nde tanıştığımız, yanıbaşına oturup dır dır konuştup beynini şişirdiğim yazar*
kesinlikle hoş muhabbet bir insan ve yardımsever olduğu aleni. yani mekandaki masaları düzenlemeyi bile teklif etmiş duyumlarıma göre. allahtan garsonlara yardım olsun diye servis yapmaya kalkışmadı * (artı1, 21.09.2008 14:54) |
| 4. | daha önce radarlarımdan her nasılsa kaçmayı başarmış yazar, zirvelerin yeni siması. pek alakasız olan üç arkadaşımız da ortak çıktı (evet facebook), şaşırdık karşılıklı. (maglor, 22.09.2008 02:47) |
| 5. | bir uyum abidesi, pozitif bir varoluş örneği..
berkcel... hmmm... (serversirverme, 22.09.2008 14:04) |
| 6. | huzurlu bir yüz olarak; zirvede* boy göstermiş, doğum günü olan ve daha önce hiç görmediği birine* hediye alacak kadar nezaket sahibi, dördüncü nesil yazar, yeni nesil bankacı.
çok efendi çocuk, sevdim ben. belki ilerde çekirgem olur, iş öğretirim filan; hayat bu.* önemli not: nicki, berksel diye okunmuyormuş, gerçek bir "c" harfi o. (zinkafnun, 23.09.2008 12:04) |
| 7. | zirvelerin yeni köşe taşı olacağını gözündeki parıltıdan anladığım, hoş sohbet, orta şiddette öldürücü girilere sahip, zaman zaman adeta sözlüğün ekonomi muhabirine dönüşen görev insanı.
son günlerde zamanımı china tea cost un dönemsel değişimlerini takip ederek geçiriyorum zira emelin kendisine yüklü miktarda sipariş verip bir ihracat kralına dönüşmesi ve seni bugünlere ben getirdim demek istememdir. ayrıca bim poşeti ile dolaşacak kadar takıntıları aşmış, o derece egosuz bir insan olduğunu beni gülmekten geberterek göstermiş yazar kişidir. (bkz: @2669518) (splendid, 28.09.2008 17:49) |
| 8. | tanımadan sevdiğim, yemek yapmayı seven yazar. belki de sevmiyordur. bilmiyorum. soğansız yemek sevmiyor ama neyi sevdiğini tam bilmiyorum. evet. ben kendisini sevdim. öyle işte... (ozlemmelzo, 28.09.2008 17:57) |
| 9. | dediği çıkacak; sanırım biraz daha zorlarsak nereden akraba olduğumuzu da bulacağız. (nilay, 29.09.2008 00:53) |
| 10. | gerçek adı berkay'dır. (bkz: @2755713) (sir da ros floyd, 06.10.2008 20:55) |