| 1. | geleceğin müziğini yapmış olan dr huso'nun bence en iyi ve en deneysel çalışması. skynettir, cylondur hikaye. huso robotları hümanist açıdan ele almış. mesai saatlerini kısaltan, çölleri yeşerten, güneş ışığını çark eden robotları anlatıyor. dinledikten sonra sabah acı acı çalan digital ekranlı saate vurmadan önce bir kere daha düşünmeniz muhtemel. türkçe ve almanca versiyonu var.
http://www.dr-huso.com/ adresinden indirebilirsiniz. ben robotum ro ro robot robotum sizin için sevgili insanlar benden kaçmayın, benden korkmayın sizin emirlerinizi yerine getiren işlerinize kolaylik gosteren hayatta sevgide size zaman sağlayan sizi sevgili faydalı guvenilir ben faydalı arkadaşınız robotum ro ro robot robotum işsizliğin yok edilmesi sefaletin giderilmesi mesai saatinin kısaltılması yeni zamana uyum ancak beraber çalışmakla mümkün robotar ro ro robotar konjoktur politik yerine rasyolinismus çözülebilir bilmece ben robotum ro ro robotum bundan daha iyisi var mıdır? robotlar sizin icin çalıştığı takdirde bol bol zamanınız olur muhtaçlara yardim ederim uzatma kara cahilleri eğitmek güneş ışığını çark etmek çölleri yeşertmek ışığı evreni keşfetmek robotar ro ro robatar robatar yeryüzünü cennete çevirmek robotar ro ro robotar robotar ben robotum ro ro robotum robotum sizin için sevgili sevgili insanlar ben hasta olmam iş yerinde kaytarmam şunu bunu seçmem ağırdır pistir dinlemem saglığa aykırıdır diye kaçmam moniton politon seçmem robotar robatar işinizi çabuk yüksek kalite ile en ucuza mal ederim ben robotom ro ro robotum sizin icin sevgili sevgili insanlar ben ro ro robotum robotum (iao, 07.12.2008 20:51) |
| 2. | hakikaten fantastik bir çalışma. yani o kadar başarılı ki, bugün will smith'e göndersem bu şarkıyı, kesinlikle ilk dinleyişte beğenecek, telefona sarılıp i robot yapımcılarını arayacak ve 4 sene önce çekilmiş bir film olmasına karşın i robot içinde kullanmak için yeniden çekim için çalışmalara başlatacaktır.
asimov'un kemikleri bu sayede rahat edecek! eminim. (sycrone one, 09.12.2008 15:30) |
| 3. | bir gün kadar üzerine düşündükten sonra i robot filminin yeniden çevrimi olasılığı imkansız gibi gözüktü. ama şarkının yeni kullanım alanını bulmakta gecikmedim; şu anda çekilmekte olan terminator salvation filmi bu iş için biçilmiş kaftan. hem böyle bir ikilem falan yaratır robotlar insanları katlederken
"bundan daha iyisi var mıdır? robotlar sizin icin çalıştığı takdirde bol bol zamanınız olur muhtaçlara yardim ederim uzatma kara cahilleri eğitmek güneş ışığını çark etmek çölleri yeşertmek ışığı evreni keşfetmek robotar ro ro robatar robatar" sözlerinin arkaplanda duyulması falan. sonuçta bir robot gelse bana dese "güneş ışığını çark edicem" diye, gel otur abi bir makine yağımızı iç derim. duygularda bir karışıklık meydana gelir ekranda robotların eziyetleri dönerken bu sözlerin işitilmesinde. christian bale'a yolluyorum mp3'ü. iki gündür bu şarkıyı dinliyorum. sanırım dişlileri sıyıracağım birkaç dinleyiş sonrası. sana geliyorum robot tanrısı dr.hüso. (sycrone one, 10.12.2008 11:56) |