itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

bearshare
1.ismine hitaben ayıların kullanmadığı,amerikada büyük bir kitlenin kullandığı p2p share programı.kulaklık takmış ayıcık şeklinde de ikonu vardır ayrıca.
(man on the moon, 07.07.2004 11:17)
2.hayvan gibi port sömüren p2p sharing programı.
ilginçtir ki ben de man on the moon'un tuzağına düşüp yükledim bu programı
lakin tüm sistem kaynaklarını kendine harcayıp, burnumuzun dibindeki hostlardaki web sayfalarını bile açtırmaz bu aç program.
sınırı var, 20 k harca diyorsun, gene dinlemiyor seni; hepsini sömürüyor.
(azureel, 16.07.2004 00:03)
3.takır takır mp3 indirdiğim program.kazaa halt etmiş yanında
(bkz. http://www.bearshare.com)
(man on the moon, 16.07.2004 00:10)
4.zırt pırt "upgrade,upgrade,upgrade" diyerek loopa bağlamış,beni yavaş yavaş frenzy moda sokan paylaşım programı.
(man on the moon, 21.01.2005 00:37)
5.program hayvanlar gibi sömürmek eylemini tam olarak yerine getiriyor mu bilmiyorum ama ismi yapıyor bunu.
(creepingdeath, 21.01.2005 00:39)
6.artık 6.küsür serisinde insanlarla chat yapabiliosun, hem de msn gibi, resimli, simgeli falan. bearshare lan allahsız, her arattığımızı buluyon bir de karı bulsan çok kral olacan diye düşünen kullanıcıları memnun etmişdir bu sürüm.
(tashicardi, 19.01.2007 02:58)
7.faliyet halindeyken bir ayının akrobatik hareketler yaptığı şirin program.
(welcome home, 21.01.2007 05:14)
8.limewire yüzünden cinnet getirip nalet olsun dediğim bi anda yüklediğim programdır.safça bi insan olduğumdan içinde chat programı olduğunu bilmemem gayet normaldir lakin şarkı indirmeye başlar başlamaz boka üşüşen sinekler gibi adamların başıma üşüşmesi normal midir orası şaibeli.

hayretimi dile getirdiğim elemanın biri de 'yahu konuş işte nolucak dünyada her kesin türk erkek arkadaşları vardır listesinde mesela fransız kızların %80i (bkz: götten istatistiki bilgi sallamak) türk erkeklerle konuşuyor' diyerek beni dumura uğratmıştır bu program.
(ichgeheindaskino, 05.02.2007 15:45)
9.gnutella ağını kullanan hoş bir p2p programı.efendim gerek kullandığı paylaşım ağı olsun,gerek bağlantınızı sömürüyor olması nedeniyle bilgisayarı açık bırakıp gidenler için gayet uygundur.siz uyurken ya da içerde takılırken hiç bir sorun çıkarmadan alabildiğince hızlı indirecektir.yok efendim kaynak arıyorum yok efendim dosya şuydu buydu demez.ancak nette bir işiniz varsa program biraz katlanılamaz olabiliyor.o yuzden iyisi mi siz ayarlayın filminizi mp3 ünüzü bilgisayar başında değilken salın bu ayıyı gnutella çayırlarına bakın ne güzel dosya toplayacak sizin için
(kcmn, 05.02.2007 16:18)
10.(bkz: bir şiir)
(yeşilçam, 05.02.2007 22:43)
devamı
son