itü sözlük mobil
bugün | dün | giriş

ad

aydeliselman
1.pek sevgili türkçe öğretmeni, müthiş sohbetli insan. o bir almanya yolcusu. 90lılar sevsin seni hocam.
(estravanza, 14.06.2009 08:34)
2.kayseri fen lisesi'ne gitmiş ama türkçe öğretmenliği yapan, ve şu sıralar onu da bırakan, evli ve kayseri yahyalı'lı yazar. almanya yolcusuymuş. ayrıca kendisinden bochum zirvesi bekliyoruz.
(okudum anladım olaya girelim, 15.06.2009 13:54)
3.kırmızı pijamalı kızın kocası olan yazar. sırtındaki devlet desteğinden vazgeçip, mesleğinden vazgeçip, kendini gurbetin sıcak kucağına * vuracak adam . kıpır kıpır ha bi' de.
(eni, 15.06.2009 14:02)
4.eşine çok aşık yazar. en azından bana öyle geldi. gıp gıp gıpta ettim şahsen. ülke sınırları dışında görüşebilmeyi umuyorum şimdilik.
(blackberry86, 15.06.2009 14:02)
5.türkçe öğretmenim olsaydı dediğim konuşkan yazar.disko kralı zirvesi sonrası össye girecek öğrencilerine destek olmaya giden deli insan...
(godhatesusall, 15.06.2009 21:12)
6.(bkz: böyle şeker gibi lokum gibi birşey)
not: gizli eşcinsel filan değilim. adam da kıllı sakallı birşey ama muhabbetinden bahsediyorum. yanlış anlamalara mahal vermeyelim.
(durağa yaklaşırken stres yapan genç, 20.06.2009 09:35)
7.muhabbeti hoş, yol yordam sahibi bir insan olduğu her halinden belli.

sohbet ederken öğretmen olduğundan bahsetmemişti hiç. çok şaşırdım doğrusu. nitekim 14 yıllık öğrencilik hayatımda hiç bu kadar şeker bir öğretmenle karşılaşmadım. bu güler yüzlü, sempatik çizgisinden hiç çıkmaz inşallah.

öğrencileri mi? üzmemeleri lazım onu. biz kaçırdık, kıymeti bilinmeli böyle öğretmenlerin. lise sıralarındayken tanısaydım keşke; ders aldığım bir öğretmenim olarak.

ek : allah kısmet ederse, bir dahaki zirvede dil bilgisi dersi istiyorum kendisinden. noklama işaretlerini, -de ve -ki eklerini sallayarak yazıyor olmaktan utanıyorum artık.

edit : meğersem yanlışlıkla türkçe öğretmeni olmuş. ben biliyordum bu işte bir yanlışlık var diye!
(siriquastrum, 24.06.2009 20:25)
8.çizimleri ve girileri çok başarılı kendilerinin efenim.
(sirona, 24.06.2009 20:27)
9.tam anlamıyla " iyi " bir nesil yetiştirmek için hayata " umut "la bakan hoş sohbet insan. kısa muhabbetimizde bile ne kadar erdemli biri olduğunu gösterebilen yazar. saygılar hocam.
(ch, 24.06.2009 23:50)
10.o artık bir disko kralı...*
(amele mektebi, 28.06.2009 03:50)
devamı
son