| 1. | bir cins 3. nesil yazar.. süper insan tatlı insan aynı zamanda kanka (karışmasınkimselerbana, 08.09.2006 03:25) |
| 2. | itü sözlük'e yazar olmamı sağlamış yüce insan biricik kanka (yiiit, 01.01.2007 17:31) |
| 3. | hastanede nöbet tutma aşkıyla, yaz itibariyle sabahın körü diye tabir edilmeye nazır bir saatte, benimle hastaneye gelip, ikinci gün dayanamayıp kaçan, hoş sohbet, espirili, kuzenime çok benzeyen arkadaşımız... (dr87, 14.02.2007 21:53) |
| 4. | mükemmel bir yaratıcılığın eseri, son teknoloji ürünü nickim olur kendisi. üzerinde aylarca düşünmem sözlüğe çok önceden katılmama mani olmuştur*. (ardaarda, 14.02.2007 22:22) |
| 5. | sözlükte her geçen gün artan tıpçı populasyonu dolayısıyla itü sözlük'ten para aldığını düşündüğüm ama benim de burada bulunmama aracı olmuş sevimli yazar.muhabbeti keyiflidir kendisi de tosbiktir aslında da bu durumu pek çaktırmamaya çalışır.genelde onu yapışık olduğu ipod'uyla tanısak da müzik zevki tarafımdan takdir edilmektedir.sözlüğün tıbbi bilgi kaynağıdır,çalışmalarının devamını dilerim. (piedra, 15.02.2007 22:41) |
| 6. | uzun saçlı, neşeli, bazen agresif, ama yine de çok iyi bi insandır kendisi. beraber çok eğlenmişizdir. özellikle sarhoş biriyle uğraştığımız o gece yerlere yatmıştık gülmekten. geç tanıştık ama çabuk kaynaşarak telafi ettik. sevilesi bi insandır kendisi. ayrıcaaaa....
(bkz: ben çok iyi bilardo oynarım) (bkz: yyyyoook!) (bkz: benim saçım boya diil) (epoca, 28.02.2007 19:34) |
| 7. | belki alakalıdır; (bkz: sevgiliye bir daha aşık olma sebepleri/!gaia) (gaia, 10.06.2007 22:42) |
| 8. | adım adım yaklaşan dönem 2 finaline daha iyi çalışabilmek için sözlüğe tam olarak kesin olmayan bir süreliğine ara vermiş ve geri dönmesi şahsımca dört gözle beklenen kanka motifli yazar.
ayrıca kesin alakalıdır; (bkz: tosbik) (yiiit, 10.06.2007 23:26) |
| 9. | sözlüğün tıp bilgisini artırmayı kafasına koymuş, kişinin hastalandığında girilerini arayacağını düşündüğüm, şahsen tanımadığım ama girilerini sürekli takip ettiğim bir yazar. doktor olmasından şüphe ediyorum!! ya da öyle galiba. (diazepam, 03.12.2007 01:52) |
| 10. | arkamdaki sırada oturduğu zamanlarda bana çeşitli işkenceler yapsa da çok sevdiğim altın kalpli yazar. kendisini okulda görmek genelde öğleden sonraları nasip olur. yerine atmış olduğum imzaların sayısını hatırlamıyorum zaten. muhabbeti çok keyiflidir, kendisi gezme tozma konusunda idolümdür.ayrıca bilkent 'le arasında kuvvetli bir sevgi bağı olduğunu düşünmekteyim. (dreadful, 29.03.2008 02:54) |