| 1. | aşık mahzuni şerif'in tarihe geçmiş türkülerinden birisi. abd'nin afganistan ve ırak müdahalesinden sonra tekrardan gündeme gelmişti.
amerika katil bütün insanlık adına amerika katil katil hukuk yapar kendi teper amerika katil katil devleti devlete çatan it gibi pusuda yatan kan döktüren silah satan amerika katil katil vietnamın suçu nedir hür yaşamak ayıp mıdır? ister füze yapıp kudur amerika katil katil bütün milletlere yazık sömürülmüş bağrı ezik seni sevenin sütü bozuk amerika katil katil mahsuni der türk milleti çeksin gitsin elin iti demedim mi bunlar kötü amerika katil katil bir nokta vardır ki çok dikkatimi çeker. çeksin gitsin elin iti diyor mahsuni usta. gerçekten 80 tane üssün türkiye'de işi nedir. (gelecegim, 30.07.2005 00:22) |
| 2. | kanallar arasında dolaşırken gözüm ne zaman ulusal kanala ilişse, söylendiğini duyduğum şarkı. parçayı son şekliyle "pusula" adlı bir grup seslendiriyordu.
ayrıca: (bkz: afganistan) (bkz: ırak) (bkz: hiroşima) (bkz: nagazaki) (selenge, 06.08.2005 18:51) |
| 3. | aşık mahzuni şerif'in sözlerini yazdığı türkü.
bütün insanlık adına amerika katil katil hukuk yapar kendi teper amerika katil katil kanun yapar kendi teper amerika katil katil vietnam'ın suçu nedir ? hür yaşamak ayıp mıdır ? atom patlat ister kudur amerika katil katil genç ihtiyar gebe kadın Öldürmedik bırakmadın tarihin ırzına kıydın amerika katil katil amerika katil katil katil amerika satın aldın devletleri koçlara kattın itleri her kapıda kilitleri amerika katil katil mahzuni Şerif uyuma gün geldi çattı akşama benden selam vietnam'a amerika katil katil bizden selam vietnam'a amerika katil katil amerika katil katil güvenme sakın... (bo, 16.09.2007 01:30) |
| 4. | mahsuni'nin katil amerika isimli albümünde söylediği türküdür, benim elimde olan kayıtta sözleri şu şekildedir;
defol git benim yurdumdan amerika katil katil yıllardır bizi bitirdin amerika katil katil tuz diye yutturur buzu gafil düştük kuzu kuzu dünyanın en namussuzu amerika katil katil devleti devlete çatar it gibi pusuda yatar kan döktürür silah satar amerika katil katil japonya'yı yiyen velet dünyadaki tek melanet iki yüzlü kahpe millet amerika katil katil insanın alçak sarısı küstü dünyanın yarısı vietnam'ın pis karısı amerika katil katil bunca milletlere yazık sömürülmüş bağrı ezik seni seven kanı bozuk amerika katil katil mahsuni der türk milleti çıksın gitsin elin iti demedim mi bunlar kötü amerika katil katil not: "katil" derken "a" uzatılmaz. "patik" der gibi kısa okunur. (libertar, 29.12.2007 23:43) |