| 1. | sonunda mutlu haberi almış yazar kardeşimiz,
bas gitarını her daim yanında taşıyan, sakal bıraktığı zaman daha bir yakışıklı olan yeni yazar. bakarsın bir gün beraber çalışırız. hoşgeldin. (manha de carnival, 04.01.2007 18:12) |
| 2. | canım kardeşim..çocukluk arkadaşım.street fighter kritikleri yerini abi şu adamı dinledin mi bak nasıl çalmışlara o da yerini lan yaş bilmemne oldu ne halt etcez gibi konuşmalara bıraktığında lan büyüdük galiba diye birlikte düşündüğüm can ciğer.birbirimizi ilkokul önlüğü ile , ortaokulda ilk kravat taktığımız günlerde , lisede kulak hizzasında saç uzatma eylemlerinde , üniversitede hayatın her bölümünde gördük.kalan her bölümünde de göreceğiz.hayatımdan hiçbir zaman çıkmayacak bir zat. dobra insan.neşe pınarı.
iyi ki varsın kardeşim seni çok seviyorum. (jellyjam, 04.01.2007 18:19) |
| 3. | yaşıtları meslekten emekli olmasına rağmen hala üniversite sınavlarına hazırlananan bathsız yazar. (akabinde ve detayinda, 04.01.2007 18:51) |
| 4. | lan bende bas çalacam deyip bi hışımla bas aldığı günden beri azmeden ve her görüşümde her beraber takılışımda benden bir adım önde olduğunu gördükçe sevindiğim barocum benim.ayrıca sağolsun burada da yanımda olmuştur.buradaki müzisyenlere basçılara çok şey katacağından emin olduğum birinci sınıf yazar.
çok şey katmaya başladığını da görüyoruz. ayrıca sahne bu adama çok yakışır. çalış barocum çalış daha bana öğreteceğin çok şey var. * (jellyjam, 04.01.2007 22:02) |
| 5. | aldığı yeni bas gitarın verdiği mutlulukla çocuklar gibi şen olan yazar. (akabinde ve detayinda, 08.01.2007 14:12) |
| 6. | yazdığı yazıları yakından takip ediyorum. kendisinden bir isteğim var, alıntı olarak yayıladığı yazılara kendi yorumlarını da eklemeli, bu nitelikte ve yetenekte bir müzisyen olduğunu biliyorum, bu işi de iyi yapacaktır. (manha de carnival, 08.01.2007 14:37) |
| 7. | yeni aldığı basını kucalamama oynamama elleşmeme 2 gün kalmış yüzümde oluşturduğu tebessümü özlediğim yazar..
az kaldı baro geliyorum.. (jellyjam, 16.01.2007 20:33) |
| 8. | bana "jamiroquai" ödevi vermiş, fakat unutmuş müzisyen yazar. * (mor kedi, 09.03.2007 17:53) |
| 9. | ekmek teknesinde hikayeleri anlatan heredot cevdet'in kullandığı kelime öbeği (madalyonun güzel yüzü, 09.03.2007 19:04) |
| 10. | msnde heyecanla oğlum sabaha oradayım lan hede hödö dedikten sonra şöyle bir cevap verip beni üzmüş yazar..
---ahuaerazhuardahsuh.. oolm ben angaradayım geziniyom baro... ayrıca ankaralara gidip paraları yiyen bu yazar kardeşimiz bursaya bi gelmesin iki elim yakasında olacaktır.. (jellyjam, 16.03.2007 15:34) |