29 temmuz 2010 perşembe
günün başlıkları: 982 tane »
günün başlıkları: 982 tane »
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·öğrenciliğin keyfine var (reklam)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·isis (2)
- ·tyler durden (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yahşi batı (6)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·pet sematary (4)
sen hiç benimle olmadın ki 
- bazen sevdiğiniz insanın elinizi tutması bile bir şey ifade etmez hale gelir.çünkü farklı düşüncelerle yanyana olursunuz.yanınızdadır ama aslında yoktur orda,çok uzaklardadır.yüreği,sıcaklığı yoktur artık.gözlerinize baktığında hissettiklerinizi,duygularınızı anlayamaz.o günler geride kalmıştır ve belki de o sizinle hiç olmamıştır,siz sadece öyle olduğuna inamışsınızdır...
- eline tutarsın, sarılırsın , öpersin ama bir sıcaklık göremezsin.sana mutluluğu yaşatmaz. işte bu gibi zamanlara sen hiç benimle olmadın ki sözü oldukça doğru kalır akıp giden zaman da..
bunu bir tek karşılık göremeyen sen anlasın. başka kimse anlayamaz. - (bkz: beraberken de yalnız olmak)
- "sana aldığım tişörtü hiç giymedin, sevdiğim insanları da hiç sevmedin, sen zaten benimle hiç ilgilenmedin, hiç" şeklindeki şarkı sözü her duyulduğunda insanın içini titreten, sorunun temel nedeni.
- nedense hep "terkedene" söylenen cümledir.
nedendir bilinmez ama sevdiğinizin zaten hiç sizinle olmadığı ancak o sizi gerçekten bırakıp gittiği zaman anlaşılır.
kimbilir,belki de gözleri kör eden o şey,yani "aşk" bunu da görmenizi engellemiştir zamanında. - "her gece hayalinle çiziyorum resmini,her halini
fikrine sürgün,sesine hasret
sabah olup uyanınca silinip de gidiyorsun ya,tek başıma
zaten hiç benim olmadın ki .. !"
şeklinde tabir etmiştir nev .. ahh ahh dedirtir .. - (bkz: hep seninle olup asla senin olmaması)
- günlük hayatınızda bir çok kişi vardır çevrenizde. ama size özel olan insanlar vardır ki onlardan ayrıca bir ilgi, şefkat, sevgi ya da bir sıcaklık beklersiniz. işte hayanıza giren bu bazı özel insanların bazı zamanlar sizin hiç yanınızda olmadığını veya sana ait olmadığını hissedersin..çoğu zamanda bu başından beri böyledir belki de. sizin yanınızda olması o kişinin sizinle olduğu anlamına gelmiyor, gelmediği gibi size bunu acı bir şekilde hissettiriyor. sarıldığınız, şakalaştığınız, gülüp eğlendiğiniz, oturup dertleştiğiniz o insan hemen yanı başınızda size sarılıyor olsa bile aslında ruhunun kime ya da nelere ait olduğunu bilemiyorsunuz. aklı başka bir yerlerde takılmış, ruhu çok uzaklara seyahate çıkmış ama sadece bedeni size eşlik eden birini bulursunuz karşınızda, işte o an sen ''hiç benim olmadın ki'' dersin..ama boşuna söylenirsiniz aslında, insan onun olmayan bişeye nasıl söylenebilir ya da ne diyebilir ki bir elveda dışında..
- aklıma hep yedi numara'daki şu repliği hatırlatır.haydar'ın incilerindendir.
''yokluğunda sen bende varsın, sen varken ben sende yok oluyorum.'' tam cümle bu olmayabilir ama;
bu cümleyle kurulacak bağlantıda dinlenirse şarkı, iç sızlatan bir hal alıverir.