06 eylül 2010 pazartesi
günün başlıkları: 340 tane »
günün başlıkları: 340 tane »
- ·
- ·
- ·
- ·topuklu ayakkabı (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·gone going (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·ismail yk (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
belki ilginizi çeker
- tiki
- · cix
- · timberland
- · tiki
- · netekim
ciks 
- izmirde tikiye ciks denmektedir..
- istanbula okumaya giden insanların ,izmirde, yerine "tiki" demesi sonucunda ,"ay bu da istanbula gitti iyice değişti yaaaa" cümlesiyle karşılaşacağı kelime.
- en kuul benim , en tikky'msi benim.en güzel karılar benim.*
- izmir tikky'si, izmir conconu..
- (bkz. timberland)
- (bkz: cix)
- film, dizi, konser vs. yapım firmalarının çekimlerde kullandığı jimmy jib (kamera kaldıracı) minyatürü. 3 boyutlu kamera hareketlerinin yapılabilmesini sağlayan metal alaşımlı çeşitli parçaları olan kurulumu ortalama 20 dk. süren bir alet.
97 yılında kullanmaya başladığım nickname.. jix
(bkz: http://www.kaproduction.com/...) - kesinlikle ben değilim.
- ingilizce bilen üşengeç civciv nidası.
- ota boka kullanılmasıyla nefret uyandıran, muhtemelen tikkylerin türettiğini düşündüğüm gereksiz, antipatik kelime...
(bkz: senden nefret ediyorum nefreeeeet) - ayşe tütüncü piyano - perküsyon grubu "çeşitlemeler (variations)" albümündeki "netekim" parçasında sıkça geçen sözcüktür. harika bir parçadır, dinlenilmesi şiddetle tavsiye edilir. bu kadar anlatınca sözlerini de yazmak gerekir. buyrun burada yazılmışı var (bkz: netekim)
- kendilerini emo zanneden insan türü
(bkz: sigarası olan var mı) - tikilerin birbirleri için kullandıkları sözcüktür. bazı tikilerden bahsedilirken, onların bulundukları durumu biraz daha iyimserleştirmek amacıyla da kullanılabilir, hani moral olsun onlara diye.
- orda burda yeni nesil emoların, tikilerin nicklerine yazdığı iğrenç hale gelen kelime. kimin nickine baksan 'ciks girl', 'ciks boy' anladık ciksiniz ama yeter ya.
- ne anlama geldiği belli olmadığı için biçimden biçime girdiğini şu cümleyi okuyarak müşahade ettim:
"çok ciks bu adam be. gelse ocak da artık filmi seyretsek."
cem yılmaz için yapılmış övgülü bir yorum bu.