ilk gördüğümde bayıldığım reklamda geçen laf.arabanın içindeki çocuk yolun kenarında kuzu görür ve zuzu der.sonrasında ayaklarını vura vura tutturur.ve baba dayanamayarak petrol ofisinden maximum kartıyla ''zuzu'' alır.sonra tekrar yola çıktıklarında bu sefer çocuk inek görür ve yinek der.anne bana siner.
(bkz. hastasıyım)
(bkz. senin zuzu diyen dilini yesinler)
tüm bebekler gibi bu reklamdaki kızan da götünden uydurduğu bir kelime ile ebeveynlerini saatlerce uğraştırmıştır. istediğini alana kadar da susmayıp maksimum rahatsızlık yaratmıştır. (bkz. tüm bebekler iğrençtir)
kuzu gibi çok sevimli bir hayvana verilebilecek, çok sevimli bir sıfat. tüm sevimli bebekler gibi bu bebeğimiz de tam olarak konuşamamakta ve kuzuya zuzu demektedir. reklamdan sonra bir çok insanın diline takılmıştır. son zamanla gösterilmemesiyle tüm kuzu ve bebek sevenleri üzmektedir.*
aylarca aradım bu kelime için ilgili reklamı.en sonunda insancik sayesinde bilgisayarımda bulunuyor artık.tekrar tekrar teşekkürler.ee insanın reklamlarla ilgili sitesi olmayadursun.*
son dönemlerin en başarılı reklamlarındandır. bir bacaksızın zuzu zuzu sayıklamaları reklamı herkesin diline doladı. ama çok sevimli bir film, orası ayrı bir olay tabi. gerekli vurgulamayı yaptıktan sonra, son zamanlarda ilk bölümü kestiler ve kısalttılar, hedefe ulaştılar çünkü.
reklam filminde oynayarak harcanmaya çalışan sevimli olduğu kadar zeki de olan veletin gördüğü kuzuya alternatif olarak, zuzu adını verdiği bir hayvan tasarlamış beyninde ve bunu ailesine zuzu zuzuuuuu diye bağırarak anlatmaya çalışmış, ancak bi türlü anlamayan ailesi ona bir kuzu oyuncağı vererek sen sus demişlerdir.
reklamdaki bebeğin tipinin bebekliğimdeki tipimle tıpatıp aynı olması sebebiyle bilimum akraba çevresinde bir süredir ismim yerine kullanılan kelime.reklam geçti gitti * ama onlar bana zuzu demekten vazgeçmediler.