resim arşivimi genişletmeye ilk bu siteyle başlamıştım.hey gidi günler hey dedirten site.
insanı eğlendirdiği kadar sinemalar hakkındada bilgi veren müthiş site (idi)
ne güzel şeydin sen zuxxi
geyiks bölümü süper olan rahmetli site
bir zamanlar bölümündeki mahalle maçları adlı yazıyı kopyalayıp arkadaşlarıma gönderdikten sonra herkes tarafından beğenilen bu yazının internette çok fazla dolaşıp yazar
ayfer tunç'a ulaşması sonucunda yazarın bunu
bir maniniz yoksa annemler size gelecek adlı kitabında yer vermesi ve yazı sonuna eklediği dipnotta "meçhul kişiye teşekkürler" ibaresiyle meşhur olmama vesile olmuş en bi güzel site ...
hasta ruhlu eğlence anlayışına sahip site
sosyete ve iş dünyasının tanınmış simalarının uğramadığı site
şemsi paşa pajajında seşi büzzşş... ya işte onların sitesi
hava alanında eşi dostu beklerken, landed, yok not landed yet, filan yazan televizyonu neşe içinde seyreden, bundan pek eğlenenlerin sitesi
dünyanın kaç ülkesinde "bozuk yok bilader" diyerek müşteriyi dükkanından kovalayan esnafların bulunduğunu merak edenlerin sitesi
umumi tuvaletlerde sadece elini altına getirdiğin vakit akan çeşmeleri tam su akacakken elini çekmek suretiyle kandıran, akabinde "ehheuhe" sesleri çıkartanların sitesi
kazı çalışmalarını biletli seyirci titizliği ile izleyen kalabalığa akıl sır erdiremeyenlerin sitesi
bira şişelerini manasızca yanyana dizen. amma içmişim haa diye gaza gelen ve hiç bir işe yaramamalarına rağmen onları en az bir hafta saklayanların sitesi
on yıl sigara içtikten sonra, "sağlığa zararlı" olduğunu paket üzerinden okuyanların sitesi
temizlemek üzere götürdüğü kültablasını mutfakta unutmaktan usanmayanların sitesi
beyaz peyniri kağıdından kurtarıp tabağa koymaya üşenen, paket lastiğini hafif sola kaydırıp, kağıdın köşesini kaldırarak direk oradan yiyen tembel kahvaltıcıların sitesi
frikik kullanmadan önce bir miktar gerilenlerin sitesi
bisikletlerin arka tekerleklerine küçük şaşal şişelerinden sıkıştırarak motorsiklet sesi çıkartabilenlerin sitesi
bakkallarda tezgahın arkasında sotelenip bira içen, çerez yiyen adamlar vardır ya, bir imrenip, bir imrenip aralarına karışmayı dileyenlerin sitesi
pizza hut'da "kola" istediğiniz vakit aldıkları emir yüzünden "pepsi" diye düzelten garsonları "hayır ulan kola işte" diyerek uyuz edenlerin sitesi
üçkuruşluk fast food dükkanlarında ne derece "büyük seçim" yapılabileceğini idrak edemeyenlerin sitesi
annesi patates kızartması yaptığında içinden bir iki tane alan ve "amma hafifmiş bu yahu" diyerek uçuyormuş taklidi yapan esprili şahısların sitesi
iç güzelliğe önem veren, ama dış güzelliğe de önem verenlerin sitesi
kafalarını sağa sola döndüren vantilatörler ile birlikte sağa sola koşturan, bundan eşşekçe bir zevk alanların sitesi
sokaklarda gördüğümüz acelesi olan insanlardan, aslında sadece yarısının acelesi olduğunu, diğerlerinin artistik yaptığını bilenlerin ama ses etmeyenlerin sitesi
program bitimlerinde, değerli seyircilerin huzurlarından saygılarla ayrılan, en güzel günlerin bizlerin olmasını dileyen, adam gibi adam, (ah o) eski sunucuların sitesi
televizyondan müzik dinlenmez, veyahut izlenmez, prensibinden yola çıkarak; nambırvan, emsiem, emtivi gibi kanallara tavır alan, ancak komedi içeriği ile ön plana çıkan kral tevesine kayıtsız kalamayanların sitesi.
duvara ilk "buraya işeyen eşektir" yazısının yazılmasında başrolü oynayan o ilk eşşeğin kim olduğunu merak edenlerin sitesi
tam yanındaki koltuğa hoş bir karşı cins mensubu oturduğunda filme konsantre olamayan, "aha kolu değdi, acaba bilerek mi yaptı?" diye düşünerek hayatı kendine zindan edenlerin sitesi
dokuz buçuk hafta'ya özenerek sevişirken buz kullanmaya başlayanların sitesi
terli terli su içmeyenlerin sitesi
titanik filmi ile ilgili muhabbet başladığında "ben geminin batacağını biliyordum" diyerek sessizce gevreyenlerin sitesi
"hah şu filmlere 10 vereyim, aha şuna da 10 vereyim, şunlara da 1 vereyim" diyenlerin sitesi haline gelmek istemeyenlerin sitesi
özellikle önlerde oturduğunda "10 dakika ara"dan faydalanmaya giderken, herkesin kendine baktığını düşünenlerin sitesi
sinemada cep telefonunu kapatmayı unutmuş kişilere yapılan haşin ve abartılı gösterinin gereksiz olduğunu hissedenlerin sitesi
ah bi kerecik olsun eve girdiğinde "honey! i am home!" diyememenin verdiği eksiklikle ne kadar yaşanabiliyorsa, işte o kadar yaşayanların sitesi
henüz film bitmeden haldur huldur dışarıya çıkmaya çalışan insanlar kadar önemli işlere sahip olmayı dileyenlerin sitesi
tam önüne koca kafalı birisi oturduğu zaman, "keşke oturmasaydı" diyenlerin sitesi
"sinemada seyretmek güzel, ama televizyonda olunca sık sık çişe gitme şansı elde edebiliyoruz" diyerek şen şakrak tuvalete uçanların sitesi
yetti lan onun sitesi bunun sitesi diyerek bu başlıkları okumamaya başlayanların sitesi.
mesajlarını her sayfanın altına rastgele bitane olmak üzere serpiştiren espri anlayışı yüksek zuxxi'nin sitesi...
houston@zuxxi.com adresinden gelen;
zuxxi.com eğlence sitesi, internet yayıncılığı teknolojisinin gerisinde kalma hatasını uzun süre telafi edemediği için 01.01.2001 tarihinde yayınına son vermiştir.
bilginize sunar, yayin gücümüze sunduğunuz katkı için teşekkür ederiz.
sevgilerimizle,
zuxxi.com"
mesajını okuduğumda hissettiğim duyguları, bir süre sonra
gameshow almak için bayiye gittiğimde dergi yerine verilen bir kağıt üzerindeki mesajı okuduğumda yeniden hissetmiştim.
baldırbacak sayfasında "yemeyip içmeyip fotoğraf çektiren kadın" başlığına tıklamamı sağlayarak beni
laetitia casta ile tanıştıran sitedir aynı zamanda.
(aqua, 23.06.2004 03:35 ~ 03:39)
kendini çok özleten site. gelmedi onun gibisi, bundan sonra da gelmeyecek galiba. zuxxi'yi de özledik, yazarlarını da.
sahibinin 10 senelik kiracımız olduğunu geçen sene kiracı ayrılırken öğrendiğim site...
edit:bu giriyi kötüleyen şahsiyet niye kötülemiştir anlayamadım anlatırsa sevinicem valla...
(foreone, 26.10.2004 22:43 ~ 27.08.2005 05:45)
küçükken tanıdığım; ama hiçbir yazımı kabul etmeyen site. sonradan, kapanırken bana yazılarımı yolladı. büyüyüp o yazılarıma baktığımda bana "ne salak şeyler yazmışım lan, tabi yayınlamazlar." dedirten site.
geri dönmüş; ancak cehennemden dönen
wulfgar gibi dönmüş bir site (benzetmeye gel).
eskiden komediye ve sinemaya yönelik bir site olan zuxxi, şimdilerde ise çoğunluğu askerliği protesto eden yazıların yayınlandığı bir site formatında geri dönmüş durumda. tekrar yazı yollamayı denedim. bu sefer yayınlandı. çok şaşırdım ve mutlu oldum. ancak tahminimce askerlik karşıtı yazıların yayınlanması daha kolay oluyor. eğer başka konularla ilgili yazılar yolluyorsanız gerçekten can alıcı noktalara değinip,
güzel yazmanız lazım.
bir zamanların efsane sitesi, hepimizin tek geyik kaynağı olmuş olan site. yeri doldurulamamıştır, onun gibisi çıkmamıştır. bağış yapalım, biz birşeyler yapalım ama kapanmasın diye bir yetkili bulmaya çalışıp bulamadığımız sitedir. çünkü zırt diye sessiz sedasız birdenbire kapanıvermiştir. yazık oldu.
zuxxi.com'un arşivlerini kopyalayanlar, site kapandıktan sonra internette çeşitli ftp sitelerine bunları koymuşlardı ve biz de böylece okuyup biraz nostalji yapmıştık.
arşivlerini tekrar açmanın yanında video olayına girmiş, google reklamı almış onla da yetinmeyip, para verin siteyi tekrar açalım tadında dilenmeye başlamış site. gözümden düşmüştür.