kendisi dilbilgisi kurallarına, bilhassa da dahi anlamında kullanılan de nin ayrı yazılmasına takmıştır.
yanında konuşurken tüm dilbilgisi kurallarına uymaya dikkat ediyorum korkuyorum zira her daim bi uyarı... psikoljim bozuldu.
kendisine yazdığım ilk nick altı giriden bu yana benim için balık burcu kadını olmanın yanı sıra benim için "süper insan" olmaya da başlamış yazarıdır...
dahi anlamına gelen de konusunda beni tehdit edip hatalarımdan bir nebze de olsun döndürebilmiş biricik yazardır...
gece gece ukala ukala konuşup üzerine de yapmamış olduğu hatasını yine aynı ukalalık çerçevesi içerisinde yüzüne vurmaya çalıştıktan sonra dersimi örnekler ile açıklayarak vermiş, beni yerin dibine sokmuş yazar. ama hiç unutamayacağım bir ders oldu bu bana.
hoşsohbet insan, kafa dengi (kafa dengi ne acaip bi sıfattır yahu ama severim)
arada dikkatimizi çeken girilerimizden "ahah evet aynen öyle", "evet ben de ya" gibi girişlerle bi muhabbet başllıyo, sonrasında ne vize ne final *
tanışıklığımız sözlüğün mesaj penceresi ile sınırlı da olsa akşamları muhabbet fena olmuyor kendisiyle, başladı mı gidiyor. öyle yani.
severiz kendisiniz, ailecek izliyoruz.
selam ederim efendim.
tavuk- hacı şakir- notebook- protex- bonfile- karnıyarık- jelibon- cips- rejim- iphone- oğuzhan- gerard- eczacıbaşı- louis vuitton- holiday- çift kaşarlı domatesli kepekli tost- kaşarlar- ex sevgililer- mavi ve pembe- clinique- yatıyo musun?- k harfine karşı hassasiyet- eti puf pasti- itü sözlük- pizza- çakcak-sufle- para(sızlık)- merak- dedikodu- böcek- kelebek- neskafe- temizlik- güvenlik- odada olmak- tuavalet kağıdı uğruna hırsızlık- oda sapığımız murat-kocaman çılgınlıklar- salaklıklar ve sakarlıklar - bira ve şişeleri ve şu an aklıma gelmeyen niceleri...
4 ay öncesine kadar iyi bi'arkadaşım arkadaşı olan sen şu anda çok yakın geçmişimin çoğunluğuna hakimsin.
umarım dilediğim gibi hep benle olursun
doğumgünün kutlu olsun*
sözlükte olduğu sürece aralıksız bi mesaj trafiği ile devamlı geyik döndürülebilecek yazar, candan, eğlenceli. sözlükte sıkılınca bi giri gönderin, bi laf atın, muhabbet başlıyo, sıkıntıya birebir. hap gibi bişi
kendisine sakin olup ikae kataloglarına bakmasını öneriyorum. gerçi o yabancı dekorasyon kataloglarına baka baka böyle gidicem bu topraklardan demeye başladı kesin. ona da bakma sen.
aykırı, isyankar, düzene de karşı gelir bu yakında !
editoryal: ikae değil ikea olacak o bi kere, yazmayı öğren de gel (bu banaydı)
bugün nedense kendini taş atıp kaçan çocuklar gibi hisseden yazardır. biraz şımarık, biraz korkak, biraz cesur, biraz da afacan. önemli kararlar verebilmek için hala küçük olduğunu düşünen bir yandan da çabucak büyümesi gerektiğinin farkında olan biraz hınzır, biraz çatlak, çokça mutlu olandır.
nickinin hastası olduğum yazar.
kıskandım bi de. cidden.
zsa zsa zsu midedeki kelebenkler, çiçenkler böcenklerdir. (niye "ek" diye bitiyo bütün bu sevgi pıtırcığı kelimeler yahu? bak şimdi fark ettim)
kalbin pırpırpır neredeyse ağızda atması demektir zsa zsa zsu.
aşk başlamadan önceki drum rolldur.
ne güzel nick seçmiştir bu yazar kendine yahu.
bak düşününce gene kıskandım şimdi. *