beyniyle elleri arasındaki köprüyü kurabilirse itüsözlük yazarlığından fenerbahçeli spor yazarlarığına terfi etmesi muhtemel kişidir.lakin bu köprü için ona da bir rijkaard gerekmektedir.ayrıca benim için sabri sarıoğlunun sözlük yazarı versiyonudur.
troll bile denmeyi hak etmeyen, ilkokul çocukları seviyesinde futbol bilgisi olan, maça endeksli başarı görüşü olan ve her şeyden ötesi, çevremdeki fenerbahçeli arkadaşları gördükten sonra kendisine fenerbahçeli bile demeyeceğim garip yazar.
kalbini kırmak istemediğim ama aşağıda yazanları sonuna kadar hakeden yazar.
çocuk. bildiğin çocuk. gfb oluşumuyla yeni tanışmış her fenerli gibi cimbom yerine cincon diyerek estiriyor. gs herkesi dolandırdı diye asıp kesmeler.
fenerli olduğu için yadırgamıyorum. beşiktaşlı olanlar da çarşı forumlarına girip estiriyorlar, gs ye laf atıyorlar. kendi tuttuğum takım olan galatasaray taraftarları için de aynı şeyi söylüyorum; ultraslan forumlarına girerler, okurlar, ederler, sonra böyle oluşumlarda fenerlilere bok atarlar. fenerliler de gslilere bok atarlar, lan büyüyün biraz.
kişisel tavsiyem: sevgili kardeşim, bu tür saçmalıkları lütfen sözlükte değil, 3. sınıf paylaşım forumlarında yapınız.
avrupa'dan 3-5 kulüp sayan ve kendi kulubünün bunları yendiğini söyleyerek övünecek kadar aşağılık kompleksine sahip yazar. fenerbahçe taraftarı ile ilgili bir tez hazırlanırsa eğer acilen inceleme altına alınması gerekir.
haaa "dünyanın en başarılı türk klubü fenerbahçedir" kısmında yalan buldum sandım bende!
istersen oraya da bir bak arkadaşlasın rahatlasın ama doğru hepsi!
stad galatasaray stadı, arazi gs klubü için verilmedi mi? eren talu önde gelen bir galatasaraylı değil mi?
eee herşey galatasaray burada iş yapma şekli bile!!!
aynısından iusozluk'te vardı bir tane.troll filan değil yani.antu daki ler gibi iki ayağının üstünde durabiliyor işin ilginci yazabiliyor bile.tabi yazı içeriğine çok takılmamak lazım.buna da şükür...
ilginç yazar.yazılarında genellik galatasarayı yermez ağzının orta yerine sıçar ama garibime giden kısmı koca lig de bi galatasaray mı yavşak sorusudur.ayrıeten objektif değil ultrasubjektif bir yazardır.tebrikler