zonguldak atatürk anadolu lisesi 

adana çık aradan

1. 1986 yılında kurulmuş, baya bi eskiden şu anki zonguldak fen lisesi'nin* olduğu yerde barakalarda eğitim veren güzide eğitim yuvası.
    ortaokul burda okunulur ardından da hemen karşıdaki zfl kazanılır, eğitim hayatına orda devam edilirdi.
    (famenoth, 08.01.2006 21:37)
  2. tüm zonguldağı kuşbakışı gören bir manzaraya sahip,normal bir anadolu lisesine göre fazla hareketli olan,8 yıllık okulum..
    (verschieden, 01.06.2007 19:01 ~ 19:01)
  3. sitenin tepesinde bulunan,,fen lisesiyle komşu olan,kantin ihalesini sultanahmet köftecisi aldığında soğuk sandviç ve kaşarlı köftelerini yemeye doyamadığım,,her yıl kermeste tahtadan gitar şeklinde anahtarlık satılan,,basketbol maçları olduğunda okulda kimse kalmayan,tiyatro seçmelerinin dolup taştığı,öğleden sonra okuldan rahatça kaçılan ve yarım gün yok yazılmakla işin kurtarıldığı,disiplini az ama sevgisi bol olan okul..ayrıca sözel sınıfıda yıllardan beri açılmamaktadır..kısacası 7 senelik bir beraberlikten sonra doğal olarak özlediğim okulumdur.
    (kalypso, 08.11.2007 11:20)
  4. 2006 tayfasında sağlam adamlar vardı. nerdeler acaba şimdilerde.
    (milan rapajc, 31.01.2008 01:10)
  5. zonguldak'ın fen lisesinden sonra puanı en yüksek okuludur. verdiği ingilizce eğitimi ile zamanında öss'de türkiye şampiyonu çıkarabilmiş bir lisedir. sosyal yaşamın diğer okullara göre çok farklı olduğur bir okuldur fen lisesi ile zilleri aynı anda çalar, kardeş okullarmış gibi birbirlerinin bahçesinde rahatlıkla gezer dolaşırlar.
    (hep onaltida, 11.05.2008 12:36 ~ 12:40)