belki ilginizi çeker
  1. · fuckfest de neymiş görelim öğrenelim hacı zirvesi
  2. · zirveye gelen erkek yazarların abazan olmaları
  3. · kovan
  4. · nasuh mahruki
  5. · bir adana olsa da yesek zirvesi
  6. · dünya ete doymak isteyenler örgütü
  7. · seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım
  8. · kuruya ekmek banalım zirvesi
  9. · kadınları çileden çıkaran başlıklar
  10. · itü sözlük extra daki silüetler
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · zongul ducks
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · erkekte ses tonu
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · msü
  9. · the james taylor quartet

zirveye gelen bayan yazarların şişman olmaları  

sayfa  / 4
  1. katıldığım zirveler sırasında tanıştığım bayan sözlük yazarlarına her daim dost gözüyle baktığım için, dostun acı söyleme lüksüne sığınarak dillendirmekte sakınca görmediğim genelleme. (kırılmaca, darılmaca yok kızlar. çoğunuz neşeli fıçı kıvamında takılıyorsunuz.)

bunun neden böyle olduğuna dair en ufak fikrim yok. girdim baktım, yazarlık şartnamesinde yağ oranına dair bir alt sınır bulunmuyor. keza insan bilgisayar başında çok oturunca kilo alıyor desem, ben de kilolu olurdum öyle değil mi? oysa anti aging mucizesi muhteşem bir erkek güzeli olarak günden güne daha da çekici olduğumun farkındayım.

demek ki metabolizmayla ilgili bir durum bu. eleştirmek bana düşmez, bir insan şişmanken de keyifli ve güzel olabilir ki zaten bizim çocuklar dış güzellikten çok iç güzelliğe bakıyorlar ( hatta dış güzelliği hiç umursamıyorlar ) ama bilmenizi isterim ki bu pek de sağlıklı bir sonuç değil.
    (nietzsche der kopfschmerzer, 04.05.2009 02:17 ~ 02:26)
  2. (bkz: yazar umduğuyla değil bulduğuyla diyalog kurar)
    (kötüböcek, 04.05.2009 02:25 ~ 02:26)
  3. yanlış zirvelere takılan yazar analizi.

(bkz: bir adana olsa da yesek zirvesi)
    (bkz: kuruya ekmek banalım zirvesi)

halbuki ne zirveler var, mesela fuckfest de neymiş görelim öğrenelim hacı zirvesi vardı geçen hafta.
    (nickime kadar, 04.05.2009 02:27)
  4. (bkz: hop dedik abi)
    (darxis, 04.05.2009 02:52)
  5. zirveye gelecek bayların zirveye gelmeden önce kovan'a girip hangi yazarlarının geldiğine bakarsa eğer hiç böyle bir sorun oluşmaz. oralarda mutlaka fotoğraflar olur o olmasa bile bir şekilde gelenlerin katıldığı zirveleri takip etseler.

neyse zirveler sözlükler için yapılır, 90 60 90lık bir sarışında akıl olduğu kadar 120 kiloluk kadın da da akıl vardır hem zaten sözlükler akıl işidir. beğenmeyen zirvelere gitmez bu kadar basit.
    (bana bir nick bulun, 04.05.2009 02:54)
  6. az-biraz hayal kırıklığına uğrasalar da abazanlar için sonuç değişmeyecektir. hep yavşamaca, hep yavşamaca.
    zaten aynı insanlarla ikinci veya üçüncü zirveleri de olmayacaktır o dallamaların. hep dışlanmaca, hep dışlanmaca.
    (sinirliyim ezelden, 04.05.2009 03:04)
  7. (bkz: zirveye gelen erkek yazarların abazan olmaları)
    (azsxb, 04.05.2009 03:06)
  8. yanlış genelleme. elbette bu tanıma uymayan bayan yazarlar da var. şişman olsa ne olacak ayrıca onu anlamadım? neden ayrı bir inceleme konusu oluyor yani.
    mesela; 13 yaşındaki emo kız arkadaşının çantasını koluna takıp, kırıtarak yürüyen, "metroseksüelim ben" deyip bir kadından bile daha çok losyon süren, ipince kaşları ve "değişik" telaffuzu ile hafiften eşcinsele benzeyen (darılmaca gücenmece olmasın) tüm bunların yanında filozof olduğunu tipler de var burada. şaşılacak şeyler değil yani. sözlük bu, her çeşit insan mevcut...
    (ceyyar kermit, 04.05.2009 03:13)
  9. kafanıza zirveye gelen bayan yazar kadar yazar düşsün dedirten cümlecik, söz öbeği. sen zirveye gelen kızın g.tü göbeğiyle mi konuşuyorsun, yüzüyle mi konuşuyorsun anlamadım ki...

(bkz: sözlük şunlara karı bul lan allahsız)

edit: şişman değilim, hiçbir zirveye de gitmedim.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 04.05.2009 03:16 ~ 03:16)
  10. (bkz: abaza)
    (sularseller, 04.05.2009 03:17)
  11. zirvelere değil türkiye'ye has bir durum. yani gidin bir konsere bakın orası için de "x konserine gelen kızların şişman olması" gibi bir başlık açabilirsiniz. gerçi bu da dahil tüm genellemeler yanlıştır, gayet taş kızlar da var neyse ki...
    (silüet, 04.05.2009 03:19 ~ 19:52)
  12. kovandaki fotoğraflara bakılırsa doğru olan olaydır fakat şişman ya da zayıf olmalarının bir önemi yoktur.
    (poly aka bilirkişi, 04.05.2009 03:38)
  13. hayal gücümüzün sınırlarının ne kadar geniş olduğunun ve hayattaki bir takım gerçeklerin hayallerlerle doğru orantılı bir biçimde acı olduğunun sert bir kanıtıdır. adeta bir tokat gibi. ancak çözümsüz hiçbirşey yoktur takdir edersiniz ki. zirveye gelen bayanların ağırlık ortalamalarını aşağıya çekmek için yapılabilecek en güzel şey bundan sonraki her zirveye sevgili hakketen'i çağırmak olur. adeta göklere uzanan dal gibi vücuduyla tam klark çekilecek hatundur kendisi. bundan sonra o'nsuz zirve olmasın. hatta sabahlar olmasın. ağırlık ortalamaları makul seviyelere ulaşsın istiyorsanız, bu duruma artık bir son vermek isteyen sevgili yazar arkadaşların -teneke trampet'in gönüllü menajeri olarak/ki istese köpeği olurum o ayrı- bana özel mesaj yoluyla ulaşmalarını bekliyorum. en fazla mesajı atana ise promosyon olarak zirvelerde kolunda bulunsun ve kişinin şanı yürüsün diye bir adet alexander supertramp veriyoruz. şimdi dağılın. yok lan dağılmayın bu sefer. mesaj atın şşşş.
    (laein, 04.05.2009 03:53 ~ 06.05.2009 00:48)
  14. genellemeye gelmez ama bireyselden baktığımda doğrudur*
    (shilem, 04.05.2009 19:29 ~ 19:29)
  15. zirvelere gelen erkek yazarlarımız çok yakışıklı, endamlı ..vs vs olduğundan böyle yakınmaları çok doğal tabii..
    (nedensiz dirilişler, 04.05.2009 19:51)
  16. ''o kiloyla zirveye kadar nasıl gelmişler anlamadım.'' -nasuh mahruki
    (yata yata paslandık, 04.05.2009 19:53)
  17. şişman yazarların sözlüğe daha sadık olmasından kaynaklıdır. zira kendileri bilgisayar başında oturmaktan da şişmanlamış olabilirler. *
    (sona, 04.05.2009 19:56)
  18. (bkz: ele avuca gelsin)
    (hatuninsankişisi, 04.05.2009 19:58)
  19. yarası olan kızlarımızın gocunduğu olay.birileri sazan avı sezonunu açmış;ama kendini çok zeki,entelektüel addeden kızlarımız ''sende tipsizsin,ama onlar da çok kılllllıııııııııaaaaaaa'' triplerine girmişler.hadi ben sizin için bakınızlar veriyorum.bundan sonraki girileriniz de bu konular hakkında olsun.
    (bkz: italyan erkekleri)
    (bkz: türk erkekleri çok abazaaa)
    (bkz: italyanlar çok kibar)
    (bkz: ben çok italyanla tanıştım)
    .....
    dip not: son gelen bilgilere göre iskandinav erkekleri de çok ateşli,kibar,zengin,yakışıklı.... imiş...hadi kızlar koşun...
    (my jekyll doesnt hide, 04.05.2009 20:02)
  20. zirveye gelen her bağyan yazarımız için olmasa da benim için doğru olan bir önermedir.
    o kadar şişkoyum yine de utanmadan gidiyorum zirvelere, kusuruma bakmayın nolur. ya da en iyisi siz bi bakın kovandan ben varsam zirvede siz gelmeyin.
    (neva, 04.05.2009 20:08 ~ 21:27)
  21. erkek zirve müdavimlerini çok mağdur eden durumdur. wondrous kanayan yaraya parmak basmalı bir diyet yazmalı.
    (bkz: nutella diyeti)
    (merveilleux, 04.05.2009 20:10)
  22. zirvedeki yanlızlığın vermiş olduğu bir görüntüdür zira göz görmek istediğini görür.
    (karantina, 04.05.2009 20:16)
  23. (bkz: zirvede alkolü fazla kaçırmak)
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 04.05.2009 20:22)
  24. (bkz: zirveye gelen bayan yazarların pişman olmaları)
    (cursed, 04.05.2009 20:23)
  25. (bkz: itü sözlük 1.5 tereyağlı yaprak iskender zirvesi)
    (adrian, 04.05.2009 20:24)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil