zirve fotoğraflarına bağlı olarak değerlendirildiğinde gayet normal karşılanılagelen bir durum bu.
talep artmasın diye sadece çirkinlerin fotoğraflarını çekiyoruz.
zirveye eğlenmek için değilde karı(!) bulmak için giden yazarın yakındığı olaydır. * bu matıkla yola çıkan bir erkek arı'nın gerçek hayatında bulamadığı karıları(!) sanalda araması da normal kabul edilmelidir. işin güzel tarafı bu yazarın bulabileceği şey; bir bayan değil, karı olacaktır sadece.
(bkz: kadına karı diyen zihniyet)
kabul etmek gerekir ki ortamlara ak butonuyla yeni arkadaşlıklar kurulabilir. hatta biraz şanslıysanız, hayatınızı birleştireceğiniz birini dahi bulabilirsiniz. ancak zirveler'in amacı size karı bulmak değil bunu da unutmayın.
bulunduğunuz yerin herşeyden önce bir sözlük olduğunu unutmazsanız hayat daha güzel olacaktır. ben kudurdum diyorsanız; bi sakinleştirici alın ve bulunduğunuz yeri bir çöpçatan olarak itü sözlük değil bir tanışma aracı olarak itü sözlük olarak görmeye çalışın.
bir brad pitt, bir george clooney itü sözlük yazarı olmadığı ve zirveye gelmediği için çok da göze batmayan göreceli önerme. şahsen ben zirveye giderek erkeklerin tip ortalaması yerlere çekmekle görevliyim. benim gittiğim zirveden sonra böyle başlıklar görülmez, zirveye gelen erkek yazarların çirkin olması başlığı görülür.
-zirveye gelen kızların hepsi de çirkin. halbuse* ben içlerinden birtanesini seçip evimin kadını çocuklarımın anası yapacaktım. elini eteğini çekecekti sözlükten, 3 çocuğumuz olacaktı babamın adını koyacaktım oğluma. sözlük de yalanmış ben en iyisi tagged'a takılayım
doğruluk payı olsa bile son derece çirkin bir önerme.ben zirvelere katılan bayan bir yazar olsam bir daha hayatta gelmezdim zirveye mirveye.hem ne gelecem ki, zaten çirkinim..öhümm.şaka lan şaka. zirve yapılan yerlerin ışık sistemlerinin azizliğidir o.hem başka ne olabilir ki?
"bol votka zirvesi" ile halledilebilecek bir sorundur. ayrıca "türk kızları gitsin, zirvelere rus kızları gelsin" kampanyası da açılabilir bu konuya ilişkin. kısaca;
(bkz: bırak bu işleri devlet su işleri)
(bkz: ybsg)