belki ilginizi çeker
  1. · zirveye gelen bayan yazarların çirkin olması
  2. · zirvede karı kız kesen hatun modeli
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · geniş aile
  2. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  3. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · boylumlama
  6. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  7. · onur öymen
  8. · dolmuş efsaneleri
  9. · aşk ile sevgi arasındaki farklar

zirvede karı kız kesen hatun modeli  

1. ukteci: silentpain
    uktecinin notu: lütfen bir hatun kişi tarafından doldurulsun,güzel olsun.(hatun değil giri)

biseksüel olabilir.
    estetiğe önem veriyor olabilir.
    kadınları izlemeyi seviyor olabilir.
    kadın davranışları üzerine tez hazırlıyor olabilir.
    neden bu kadar sesli güldüklerini merak ediyor olabilir.
    bir araya toplaştıklarında neden birbirlerinin göğsüne, omzuna falan yatarak fotoğraf çektirmeye başladıklarını merak ediyor olabilir.
    ortamda bir cinsine uyuz olmuş, kusurunu arıyor, negatif enerji yolluyor olabilir.
    kıskanç olabilir.
    "bütün kızlar bir acayip ben çok zekiyim ama" tribinde olabilir.
    kendini sosyofobik hissediyor olabilir. normal insanların nasıl davrandıklarını görerek öğrenmeye çalışıyor olabilir.
    hoşlandığı çocuğun en yakınındaki dişiyi göz hapsine almış olabilir.
    gerçekten hoşlanmış, arkadaş olmak, muhabbete girmek için fırsat kolluyor olabilir.
    her şey olur..
    ne de olsa "kadınlar anlaşılmaz yöa!!"

(bkz: ukteydim doldum)
    (damdanakan, 08.04.2009 15:52)
  2. benim.

şu sıralar zirvelere erkekten çok karı kız geliyor. ben şahsen hepsine bayılıyorum. kadın ruhundan da anlıyorlar. istediğim gibi elliyorum ay napıyorsun diyorlar sadece. negzel lan.

lan tırt sen altıncı nesilsin nerden biliyorsun önceki zirveleri diyenler için edit: haklısın abi. özür dilerim.
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 08.04.2009 15:56 ~ 15:57)
  3. eğer birbirlerine uzak oturuyorlarsa ve cinsel tercihleri çok normal olmasına rağmen dikkatini çekicek birşeyini görmüşse, yada konuşmak için bahane yaratmak istiyorsa,insanları incelemeyi seviyorsa yapmıştır. yapmışımdır.
    *
    (boleynkızı, 08.04.2009 15:58 ~ 09.04.2009 11:55)
  4. zirveye gelen bayan yazarların çirkin olması başlığına bi' şeyler eklemek için zirvede karı kız kesen hatun modeli, olamaz mı? olabilir.
    (nilay, 08.04.2009 16:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil