uzun bir çaylaklık döneminin ardından aramıza hoşgelmiş beşinci nesil yazardır kendisi. keskin bir zekaya sahip olmasının yanı sıra, bir o kadar da şirin bir arkadaşımızdır. güzel yazılarıyla sözlüğü daha güzel bir yer haline getirecek, ayarlarıyla da ayar severlerin korkulu rüyası olacaktır. ilgiyle takip edeceğiz*
bahar ankara'da da güzeldir vol.3 son fasıl zirvesinde tanıştığım çok süper bir üçlünün üyesidir.
çok sevecen, canayakın, aşk danışmanı * ve psikolog * tur kendisi.
iyi ki tanışmışız...
bugün yapılan kaç kişi kaldık ankarada yaz zirvesi nde tanıştığım iyiki ankarada kalmış yazardır. bir ara kaybolsada hep yanımda hissetmişimdir onu. saolsun varolsundur. ayrıca gotikliğime söyledikleri içinde çok teşekkür ederim. yeni zirvelerde buluşmayı umut ediyorum.
gülümseyişi yeten bitane insan. alışveriş sözü bakidir. sohbeti de pek tatlıdır. uzun uzun muhabbet edilecek bir insandır. hele sohbet ederken ayık kalırsanız sohbet daha tatlı olacaktır.
yine bir zirvede yanıbaşımda olmasından pek bir mutluluk duyduğum çok sevgili arkadaşım ve pek saygıdeğer sözlük yazarı. zaman zaman oturuş düzeni gereği aramızda mesafeler oluşmak zorunda kalsa da yüreğiyle yanımda hep, biliyorum*.
ikidir kendisiyle pek uzun uzadıya konuşamamış olsak da iyi insan olduğunu her halinden belli eden yazarımız...ayrıca bana mutlulukla faynenşıl edvayzırlık yaptığı için teşekkür edip, camel paketi meselesini unutmamı sağlamıştır*.
şahsıma kızan kişidir. her sıkıntımda yanımda olduğu halde, onun sıkıntılarında yanında olamamam benim en büyük eşşekliklerimdendir. kendisine bitmeyecek bir vefa ve en kısa zamanda dilenecek bir özür borcum vardır.
anlayışı derya gibidir, girdiği ortamı derhal güzelleştiren nadir insanlardandır. sigarasını yakıp elini çenesine koyduğu zaman süper bir sohbet başlayacak demektir, bıkmadan sıkılmadan dinleyen bir dinleyicidir, an an ufak uyarılarla ortalığı derleyip toplayan ama bunu yaparken tadınızı kaçırmayan ya da uyarısını insanın gözüne sokmayan, o çok zor dengeyi tutturmuşlardandır. peridir bir nev'i.
ülkemize mi has emin olmadığım bir saçmalık olan "kızları hindistan'da bile bulamayacağın öyle acayip bir kumaş ya da çin'de bile ateş pahası olan atlas elbise gibi gör ki onlarla konuşurken gerekli ezikliği yaşayasın" switchi doğuştan off gelen bir kişi kesinlikle.
tanıştığımız ilk zirveden sonraki nickaltıma verdiği lucky strike ve ikinci zirveden sonraki jose quervo bkz.larından sonra takip eden diğer zirvelerin ardından sırasıyla marijuana, lsd, kokain vs. gibi bkzlar vermesinden korktuğum şirinlik abidesi abla kişisi. yok yani girileri okuyan sözlükteki olası kısmetlerim "ellaam bağımlı bu gaç gaç gaç" diyecek de ondan korkuyorum.**
nickini ilk duyduğumda daha kendisini görmeden çok enerjik birisi olduğunu hissettmiştim. özellikle nickinin ilk hecesi tıpkı gözleri gibi enerji saçıyor bana göre. içten ve samimi gülüşlerinin yanısıra arada bir uzaklara dalıp gitmesi gözden kaçmamıştır. bundan sonraki zirvelerde de görüşmek dileğiyle.
mitolojik tanrı gibi birşey,
"benim şu suç ve ceza defterimden bir kaç giri silsek, yada onları seri artılasak.. "
şeklinde ki bulunduğunuz dilekleri yerine getirebilir, bir kaç günahınızı silebilir.
an itibariye sırf üzülmesin, nikaltına yazan yazar sayısı 23 olsun ve benimkiyle eşitlensin diye nikaltına yazdığım yazardır. * eskiden bana kızardı bu kişi, şimdilerde kızmıyor. bu nerden baksan iyi birşeydir. *
sabrı, gözlerindeki ışıltısı, mükemmel empati yeteneğiyle bir anda ruhuma dalmayı başarmış yazar. kısacık zaman diliminde nasıl "ben" e dönüşüp, nasıl çözüm ürettiğini ve bunu ne kadar dingin bir ruh haliyle yaptığını hala anlamayı başaramadım. ama çaylak olmuş* (bkz: çabuk dön)