belki ilginizi çeker
  1. · iett otobüsleri ile lüks seferler
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · disko kralı
  8. · lev yashin
  9. · hepsi o kadar

zincirlikuyu söğütlüçeşme metrobüs hattı  

1. inşaatına başlanan hattır, daha öncesinde zincirlikuyu - avcılar arası yapılan metrobüs hattının zincirlikuyudan başlayıp söğütlüçeşmeye uzatılmasına imkan tanıyan projedir.avrupa yakasından anadolu yakasına geçişte yapılan çalışmalar gözlemlenebilir.
    (cursed, 16.10.2008 18:54)
  2. gerekli olan ama cok gereksiz bir yere yapılıp tüm trafiğin içine eden toplu taşıma sistemidir.
    (haky, 16.10.2008 20:01)
  3. "ben sana mecburum bilemezsin"

canımın içi çok bekledim seni. trafikten çıldırdığım anlarda, gözlerim kalabalık yollarda kaldı. bir de metro var evet. ama o sadece hayallerimin ulaşım yolu. kurtar beni duygusuz otobüslerden, kaba muavinlerden. inan kalbimin tam ortasından sen geçiyorsun.

hep senin,
    hüzünden bozma mutluluk'un.
    (hüzünden bozma mutluluk, 16.10.2008 20:22 ~ 20:47)
  4. aldığım duyumlara göre köprüye ayrıyetten bir metrobüs hattı yapılmayacaktır ki yapılması da saçma olur.köprüden sonrasını bilemem.
    (2rüdmülö kamlo nadarıs, 16.10.2008 20:24)
  5. metrobüs boğaz köprüsünün eşiğine geldiğinde normal trafik seyrine gelecek ve trafik içinde yoluna devam edecekmiş.
    (cursed, 16.10.2008 20:25)
  6. açılışının ertesi günü yoğunluktan hoşaf olmuş hat.
    (bkz: http://haber.mynet.com/...)
    (luto, 04.03.2009 23:08)
  7. çözümleyemediğim hattır.

şimdi evvela avcılar yönünden geldim zincirlikuyuda indim bir baktım bir kalabalık bir adam tepemde bağırıyor turnikeden geç diye daha beşiktaş çıkış tabelasından önce dedim metrobüsle işim bitmiş neden akbil basayım yolun ortasından geçip sarıyer tarafına çıkarken bir baktım yeni uzay aracına benzeyen metrobüs söğütlüçeşme tarafına gidiyor millet doluşuyor. hee dedim açılmış.

ama anlamadığım şimdi ben metrobüse bi daha binmeyeceğim yoldan atladım geçtim kimse bişe demedi o kalabalıkta araca binmek içinde aradan sıvışsam kim farkedecekti? ya da cidden ben bu sabah gördüğümden birşey anlamadım mı?
    (benimneeksiğimvar, 04.03.2009 23:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil