görseller
zincir 

belki ilginizi çeker
  1. · punk ölmedi
  2. · sakarlık
  3. · bir takı olarak usb bellek
  4. · rexx in önü
  5. · gangboy
  6. · caddebostan da rock bar olma olasılığı
  7. · özge sidal
  8. · kadife sokak
  9. · kadıköy
  10. · pantolon paçasını ayakkabının içine sokmak
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · zongul ducks
  3. · aylin aslım
  4. · yılmaz özdil
  5. · dersim katliamı
  6. · öğretmenler günü
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · liseli serap
  9. · 180le giderken el freni çekmek

zincir  

1. kadıkoy kadife sokak'ta bulunan rock bar. cuma-cumartesi-pazar geceleri güzel müzik çalar.
    (steel tormentor, 08.04.2004 16:40)
  2. akşam saat 5'e kadar uygun dj i bulursanız iyi müzik çalıyor denebilecek;saat 5ten sonra liselilerin gelmesiyle birden piyasa müzik çalmaya başlayan ( betray my secretsdan sonra linkin park çalınır mı be abi ? yuh ! ) birası sulu,dvd gösterimiyle müziği bir türlü denk getiremeyen;rex sineması sokağındaki rock bar.
    (nightwish, 08.04.2004 23:29)
  3. dayanıklılığı en zayıf halkası kadar olan metal şey**
    (aqua, 03.09.2004 02:57)
  4. kadıköydeki rock barlardan bir tanesi. ucuz birasından içmek ve içeride dolaşan bembeyaz kediyi sevmek için bile tercih edilebilir.
    (sifirdankucuk, 03.09.2004 03:05)
  5. kar yağdığı zaman araba lastiklerine takılması gerekli halkalar bütünü.
    (bkz: kar lastiği)
    (epakman, 28.12.2004 12:29)
  6. lunaparklarda bulunan; hiç bir zaman binmediğim ve binemeyeceğim, eğlence değil ölüm makinesi. vatan caddesi lunaparkında bir kişinin fatih'e kadar uçmasına sebep olmuş makine.
    (hansvoralberg, 15.03.2005 11:05)
  7. bir tarafımızla birlikte yerlerinde buz tutmasıyla arabanın lastiklerine takılan ve tutunmayı sağlıyan alaşım halkaların birleştirilmesiyle oluşmuş alet. günümüzde takmatik adı altında 3dk içinde takılabilenleri çok modadır. bu takmatikler x ve e olmak üzere iki cinstirler. x zincir pahalı olmasının yanında sürekli tutunmayı sağladığı için daha avantajlıdır. takmak kolay olduğu kadar da yetenek ister öle artislik yapmaya gelmez.
    (16v, 27.01.2006 08:32)
  8. barlar sokağının hem en ucuz birasını hem de en ucuz koltuklarını bulabileceğiniz bir rock bardır. az ötesinde masal evi vardır tavsiye olunur.
    (köylügüzeli, 29.06.2006 01:37)
  9. geçen gün büyük plazma televizyonunda bir rap klibi yakaladığımız ''ne oluyor lan'' diyerek bar sakinleriyle ayaklanırken dj'in ''araya karışmış abi kusura bakmayın'' lafıyla bizi güldürten hoş mekan.
    (dünyayı kurtaran adam, 19.02.2007 23:03)
  10. kulak pası silinecek kadıköy barı.kadıköy'ün saat 4'e kadar açık nadide yerlerindendir.
    (styks, 21.03.2007 02:38 ~ 07:40)
  11. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    - arkadaşlar kimlikleri görebilir miyim?
    - tabii ki polis bi' gelsin, size de gösteririz.
    - yok şimdi göreyim ben...
    - niye?
    - bi' suçlu aranıyormuş da bakalım siz misiniz?!
    - suçlunun kimlik bilgileri elinizde demek...
    - hee evet.
    - burcu neymiş?
    - başşak burcuymuş efendim, kimlikleri görebilir miyim?
    - buyur, sen bak sabaha kadar... bize de iki bira getiriverirsin arada...
    - tamam, sorun yok.
    - nıck nıck nıck...

(bkz: hiç hoş değil)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bütün bu saçmalığın yaşanma olasılığına rağmen güzel mekan tabii ki.

(bkz: çevir kazı yanmasın)
    (zoser, 30.06.2007 06:41 ~ 06:42)
  12. national geographic eşliğinde metal dinleten yer. her zaman olmuyor tabii ama çitaların çiftleşmesini izlerken wasted years'a mı ritm tutalım pompaya mı diye düşünüp arjantinin dibini görüyor insan. (bkz: kafa yapıcı etkenler)
    (parallax, 07.07.2007 17:28)
  13. seni aradım durdum (nerede nerede)
    yaşgünümde başbaşayım kederimle
    dostlar seni sordu (nerede nerede)
    utandım bir anda, unutuldum demeye
    dedim ki gitti o
    hiç dönmeyecek
    bu aşkı belki hasret gömecek
    yüreğim yansa,yüzüm hep gülecek
    sen olmasan da hayat sürecek
    zincir kopmalı bu akşam sabah olmadan
    nasıl da sana dayandım ben onca zaman
    zincir kopmalı bu akşam sabah olmadan
    söyle sevgiden bol ne var
    sen güz oldun ben bahar
    şeklinde sözleri olan barış öz şarkısı
    (sdf824, 25.07.2007 23:04)
  14. 60lık biranın 5ytl olmasıyla kalbimi bir yıldır feth eden mekan fiyatlar artmadı bi dark 3.50 oldu okadar zincir efsanedir kral mekandır kadıköyün en gidilesi sabah 4'e kadar açık olan mekanıdır çalışanlarıda çok sevecen candandır..hepinizi seviyorum daha ne olsun
    (ucgolgelisey, 31.08.2008 21:13 ~ 01.12.2008 23:00)
  15. her çarşamba bişey'in gecesi olan mekan.. önümüzdeki çarşamba (19 kasım) hard'n heavy gecesinde çağatay ateş kabinde..
    (abıefsun, 13.11.2008 13:59)
  16. iyice piyasa mekanı olmaya başlamış mekan. çalınan müzikler bunu çok güzel hissettiriyor. uzun zamandır gitmiyordum özledim bir gideyim dedim, alakasız tipler gelmeye başlamış. 50cl bira 5 tl. (efes dark 33cl 3.5 tl)
    (brokoli, 23.07.2009 22:08)
  17. çok hoş çok güzel mekan da. içerideki plazma gerçekten muhabbeti kilitliyor. bence söksünler onu kaldırsınlar. hele bir de arkada testament çalarken mtv açık olmuyor mu, kavramlar beynimde karmaşa karmaşa bir hal oluyorlar.
    (tembel hayvan, 23.07.2009 22:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil