belki ilginizi çeker
  1. · fethullah gülen mevlana dan büyük bir düşünürdür
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · galatasaray
  2. · 2012
  3. · sözlük yazarlarının hayalleri
  4. · thierry henry
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  8. · michael schenker group
  9. · w

zikir çeken ateisti imana getiren şamanist haham  

1. din kardeşliğini nickine işleyen yazar. altıncı nesil diye sınıflandırmak istemiyorum. baksana olm,adam dinler topluluğu gibi.
    (kutsal palamut, 08.02.2009 14:38)
  2. afrika dinleri hariç her dinin sentezlenmesi sonucu ortaya çıkan nick. ayrıca eminim karakter sınır olmasa bir çok bilinmeyen dini bizlere tanıtmış olacak yazar kişi.
    hoşgelmiş diyoruz.
    (yumurtaza, 08.02.2009 14:41)
  3. böyle bir insan olabileceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek insan.

hoşgelmiş
    (alpilan, 08.02.2009 14:47)
  4. (bkz: dinler arası orgy)
    (hector, 08.02.2009 16:51 ~ 16:51)
  5. öncelikle pek bi değişik ilgi çekici nicke sahip yazar.

sonra da bunu nickaltı değil de normal bi başlık varsayarsak yazacağım şeyi yazayım.

---asıl giri---

(bkz: esasen her şeye siktir çeken adam)

burada dikkat edilmesi gereken kısım zikir çekmek ve siktir çekmek ile haham'la adam benzetmesi, öyle zikir yerine siktir dedik diye hemen dine sövdük sanmayın, zira zikir sadece islamla ilgili bir terim değil. neyse öyle işte.

---asıl giri---

bu arada zikir çeken ataisti imana getiren şamanist hahamın nickaltında da böyle skindirik bi giriyle yer ettiğim için şimdiden özür dilerim. ama komikti de mi lan haham adam falan, "asdasdas" de mi la.
    (yaşlı çocuk, 08.02.2009 17:02 ~ 17:02)
  6. saygı duyduğum yazardır kendileri.yazılarının devamını diliyorum.
    (mihrimah, 10.02.2009 16:16)
  7. yazılarını büyük bir zevkle okuduğum yazar.
    (general olma hevesi kursağında kalan adam, 10.02.2009 16:20)
  8. niki kötü olsa da pkk hakkındaki fikirleri güzel ve doğru olan kişidir. zira amerikalı olmadıktan sonra pkk gayette bir terör örgütüdür.ki kendisi de amerikalı değil nikten anlaşıldığı kadarıyla.
    (dream endless, 10.02.2009 16:22)
  9. yazılarını severek okuduğum ve takip etmeye çalıştığım yazarlardandır.
    (çıtırpaneharcı, 10.02.2009 16:23)
  10. kendisini an itibariyle fethullah gülen mevlana dan büyük bir düşünürdür adlı başlığa ayar verirken görmüş bulunmaktayım, saygı duydum.
    (triangle, 07.04.2009 22:03)
  11. saygı duyulası,sevilesi yazardır.
    (mihrimah, 09.04.2009 15:18)
  12. özellikle 2 gündür dikkatimi çeken yazar.

baktım dikkatimi çekti götürdü, ben de dikkatimin peşinden gittim. dikkatim beni girilerini okumaya sevk etti. okudum okudum. çok okuyan mı bilir yoksa çok gezen mi tartışmasına girmeyeceğim elbet. ama yazar arkadaştan bazı isteklerim de olacak.

anladığım kadarıyla düşünce yapın hoş. lakin daha uzun yazsan ve bir de fazla duygusal davranmasan güzel olacak. dikkat ettim normal zamanlardaki yazıların olması gerektiği gibi bir şekilde yazılmış. seni daha çok yansıtan, daha çok sevebileceğim bir tarz. ama provokatif başlıklara veya öncesinde provokatif girilerin olduğu başlıklarda ise duygusal davranıyorsun. tabi nacizane görüşüm.

normal zamanlardaki girilerin ile duygusallığa kapıldığın zamandaki girilerin bu sebeple çelişiyor gibi görünüyor.
    -özellikle kürtler konusunda- bundan sonraki yazarlık sürecinde tahriklere kapılmamanı dilerim. bu kısmı yontup, fikirlerini daha fazla ifade etmeyi daha uzun girilerle seçersen, sanıyorum ki sözlük için daha faydalı olacak...

tabi bu arada 6. nesil yazarlar arasında en avuca gelen yazarlardan olduğunu da bu bağlamda söyleyebilirim. ha belki biraz şamarladım gibi görünebilir ama değil. dost olan sevdiğini mi öpermiş yoksa öperken mi öldürürmüş öyle bir geyik var. yani demem o ki, güzel olacak güzel. sıçtım mı ne.

ha bu arada hoşgeldin.

edit: küfürlü girisi ile üzmüş yazar. oysa ne güzel umutlanmıştım. şimdi bir düşün olmaz mı, atatürk yaşasa idi bu küfürlerine ne derdi diye... "devrim" kelimesinin pkk'lı militanlar için kullanılması için sanırım aşırı duygusal tepkiler veriyorsun. evet, devrim önemli bir kelimedir ve eğer yanılmadıysam pkk ile devrim kelimesinin aynı cümlede kullanılması bile kabul edilemez. ama bunun yolu küfür değildir. şimdi eğer sen bu şekilde atatürkçülüğü savunuyorum sanarsan yanılırsın. en fazla oportünist olursun. eğer gerçekten atatürkçü isen yakışmadı. oportünist isen doğru yoldasın... üstelik uyarmıştım da seni sakin olman konusunda. umarım hoşgörü ve sevgi kavramlarını içselleştirirsin. atatürk'ü gerçekten anlayabilirsin umarım.
    (albastropos, 25.04.2009 19:45 ~ 29.04.2009 01:12)
  13. bursa nutkunun ismet inönü yaptırımlarına karşı söylendiğini ve devlet yapısını değiştirmek isteyenlere karşı kullanılması gerektiğini analiz etmiş kişidir.

bursa nutkundan alıntı;

"kanun yolundan itirazlarını yapmakla beraber; bana,ismet paşa'ya, meclis'e telgraflar yağdırıp haksız ve suçsuz olduğu için tahliyesine çalışılmasını , kayrılmasını istemeyecek."

yanlış analiz etmiş sanırım.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 27.04.2009 17:45 ~ 17:45)
  14. kanal t'nin yeni yarışması ile vücuda gelecek şahsiyet
    (bkz: dinler yarışıyor)
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 13.07.2009 18:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil