|
|
- (bkz: günah işledim peder)
- (bkz: ülkeyi terketmek istemek)
- kesinlikle iğrenç,rezil,pislik bir olaydır.
bunu yapan adam imamda olsa doktorda olsa amelede olsa aynı küfürleri,bedduları hakeder.
fakat pek tabiki "imam" olması olaya ayrı boyut katmaktadır.en azından inançları sağlam birinin böyle yapması kabul edilemez...yazık,günah..memleketimin geldiği şu noktaya üzülmemek elde değil!
(bkz: imam osurursa cemaat sıçar)(loomy, 03.06.2007 20:03)
- ailesinin gitsin dinini öğrensin buyruğu sonucu ezik bir şekilde hayatın getirdiklerini yaşayamayarak kafasındaki diğer hayata hazırlanıp ergenliği geçtikten, seks diye birşeyin var olduğunu gözlemledikten sonra maruz kaldığı toplum baskısı karşısında gizli kapaklı bir şekilde içindeki tüm hiddeti, hayattan dışlanmışlığı dışarı çıkarmış erkek insan evladı tepkisidir. buları alıp çıplaklar kampının ortasına bırakacaksın ki ancak dengelesin.
- kendisinin zihinsel dengesinin yerinde olup olmadığı bir muamma olan organizma.
- sürekli bastırılmışlığın, yasakların muhafazakar kesimde doğurduğu sapıkça davranışlardan bir tanesidir. bunun bir adım öncesi havuzları "haremlik selamlık" olarak ayırmak, "mayo reklamlarına yasak" koymak, bir kadının saç telini görünce kızışmaktır.
(bkz: küçük kızlara tecavüz eden imam)
- tüyleri diken diken eden, mide bulandırıcı, yazıklar olsun senin insanlığına diye haykırılası olay.
- (bkz: testere)
(bkz: taksim meydanı ve ibret i alem ilişkisi)
- (bkz: o minare var ya)
(bkz: dinden imandan çıkartan başlıklar)
(bkz: dinden imandan çıkartan olaylar)
- tüylerimi diken diken eden olaydır.
- bi kere bunu yapana imam denmez çünkü imam olmak için insan olmak gerekir. kız erkek farketmez bir çocuğu taciz eden insan değildir.(küfür kapasitem yetmiyor affedin) kendi cinsinden bir çocuğa tecavüz eden önceki pisliğin iki katıdır. yani "seni cinsel ilişki kurmaktan alıkoyan da yok ey mahlukat" ne isterler küçücük çocuklardan. bu insanları napmalı bilmiyorum sadistim ben tavsiye veremiycem.
ek: yazarken eklemeyi unutmuşum. bunların üstüne bir de engelli bir çocuğu taciz eden 3-4 kat hayvandır. yapan kerşılığını mutlaka alır. (ek için yılan tıslak'a teşekkür ederim)(akarui, 03.06.2007 23:28 ~ 23:45)
- tecavüz, livata, sübyancılık, istismar, mesleğe ihanet, toplumun değerlerini incitme vs gibi bir çok günahı aynı anda gerçekleştirerek, tek celse de cehennemi boylama yöntemi.
- allah akır fikir versin...
- çok afedersiniz ama orospu çocukluğu hafif gelen imamdır.
herkesi kendi suçuyla cezalandırmak lazım savı bazen kanımı ısıtıyor, özellikle de bu gibi durumlarda.
demek ki bu imamı önce engelli duruma getirip sonra da çocuk ve imam arası bedensel oranlara uygun alet ve edevatlarla imama şantaj montaj yapmak uygundur kanımca.
- ortalıkta "din elden gidiyor" diye bağıran fakat dini asıl mahveden insan tiplemesidir.
- değişik bir insandır.
o arkadaşı bana getirin özel olarak görüşücem kendisiyle. yanlış anlamayın bilimsel çalışmalar yapıcam.
rektumunun çapını ölçücem.
meşe odunu anüse sığar mı test edicem.
(bkz: taş yok mu taş)
|