belki ilginizi çeker
  1. · paladine
  2. · fizban
  3. · elven star
  4. · pyran
gündem
  1. · erkekte ses tonu
  2. · galatasaray
  3. · author gibi erkekler
  4. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · uykusu olup da uyumayan insan
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · sözlük yazarlarının msn adresleri
  9. · bang bang

zifnab  

1. death gate cycledaki bunak avatar.
    (guenhwyvar, 21.04.2006 16:03)
  2. (bkz: tüytopu)
    (nighttimebird, 04.07.2006 23:28)
  3. arada bir kendini james bond sanan, bir türlü hatırlayamadığı ateş topu büyüsü, sık sık kontrolünden çıkan ejderi, ve meşhur şapkasıyla ölüm kapısının en eğlenceli karakterlerinden birisi. dragonlance serisini okuyanlara fizban karakterini anımsatır. doğaldır zira pek çok ortak yönleri vardır. weis bu karakter için fizban ile zifnab aynı kişi değil demiş (emin değilim bir yerde okumuştum) ama telif hakları kendisinde olmadığı için böyle bir kelime oyununa başvurması şiddetle muhtemel. serinin ikinci kitabında geçen "adım fiz... yok o olmaz, hem zaten o ölmüştü. buldum zifnab!" şeklindeki konuşma iki karakterin aslında aynı kişi olduğunu doğrular nitelikte bence.

(bkz: paladine)
    (bkz: fizban)
    (gblack, 22.03.2007 15:31 ~ 18:32)
  4. harflerin yerini değiştirdiğimizde fizban olduğuna göre zifnab açık ki fizbandır. ----spoiler alert---- fizban da zaten paladine olduğu için paladine de bir tanrı olduğu için, dünyalar arası yolculuk yapması mümkündür. ayrıca labirentten ilk çıkan kişi olan zifnab'ın başka türlü xar'dan önce çıkma ihtimali olamaz. ayrıca adamın ejderhası var. ----spoiler alert---- başka da kanıta gerek yok bence. margaret ne derse desin aynı kişi olarak yazılmışlardır.
    (hopeless, 15.11.2009 19:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil