zifiri karanlık   

adana çık aradan

1. görüş seviyesini 0'a indiği, tabir caizse bi bok göremediğiniz, hiç bişey göremediğiniz için tırstığınız karanlık hali.
    (rahatsız, 04.01.2007 01:51)
  2. korku filmlerinin genel teması. el yordamıyla bir fener bulunur , ışık açıldığında karşıdan cibilliyetsiz bir hortlak çıkar ve olaylar gelişir.
    (kızılmaske, 04.01.2007 01:56 ~ 01:58)
  3. (bkz: saf siyahın erişilmez aydınlığı)
    (siyah, 04.01.2007 02:00)
  4. belki de ülkenin halini en iyi özetleyen iki kelimelik tamlamadır.
    (goddess of the cemetery, 04.01.2007 02:44)
  5. sanırsam ankara'da bir radyonun haftalık programıydı. belki hala da vardır. haftada iki saat, hoş sesli bir bayan (onu hep gotik olak hayal ettiydim.) sunardı. biz de sabi sabi dinlerdik. yarışma yaparlardı. kazananlar hayri'den çekme kaset kazanırdı. hayri de karanfil sokak'taki hayri. "sabahın köründe gitmeyin hayri abi'ye" diye uyarırlardı bi de.

müdavimleri vardı programın. zırt pırt telefonla ararlardı. bir keresinde hanı kızımız bir gaz giriş çalıyor banttan. telefonla katılan dinleyici de kafasına göre scream ya da brutal vocal yapıyor. en beğenilen vocali yapan çekme kaset kazanacak. işte bu müdavimlerden bir orospu çocuğu arar. kız piç kurusunu sesinden tanır. "ufff gene mi sen?"

üç beş lakırtıdan sonra kız müziği verir. orospu çocuğu bir kıkırdamanın ardından scream vocale başlar. scream dedikse harbi harbi götü sikiliyormuş gibi çığlık atıyor. "fuck youuuuuuuu fuck fuck fuck fuck..."

dj hanım kızımız "bi siktir git" dercesne iç çeker ve "hadi git burdan" der ve programa devam eder.

hep savatage çalsın istemiştim. sms ile şarkı istediydim. defalarca... ama çalmadılar.
    (azwepsa, 10.10.2007 22:57)
  6. hayat bakışımı en öz anlatan kelimeler..ne gelecek ne geçmiş ne şimdi... ölümden sonrası da bu hayatımın aksine umarım bir ateş çakmasıyla bölünmez...
    (puca, 10.10.2007 23:36)