belki ilginizi çeker
  1. · arthur antonios coimbra zico
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · 2012
  5. · annelerin yakışıklı anlayışı
  6. · zongul ducks
  7. · thierry henry
  8. · beşir fuad
  9. · tırt

ziconun seyir defteri  

1. arthur zico'nun 2006-2007 sezonu seyir defteri.

22 şubat 2007 az alkmaar fenerbahçe maçı

...hollandadayız. maçı seyrediyorum. 2-0 öndeyiz.

...2-1 oldu maç, seyretmeye devam ediyorum hareketli bir maç oluyor.

...son dakikada bir gol daha oldu 2-2 bitti maç. heyecanlı bir maç seyrinin daha sonuna geldik defter.

11 nisan 2007 beşiktaş fenerbahçe maçı

...fazla gol pozisyonu olmayan bir maç. ilk yarı 0-0 sıfır bitti.

...dakika 70 oldu. maçı zorla seyrediyorum o kadar sıkıcı ki. ama allahtan deniz barış var sahada. bayılıyorum bu çocuğun oyun stiline.

...sonunda 1-0 oldu. birden canım alex'i seyretmek istedi oyuna alacağım galiba.

...maç sona erdi. şunu söyleyebilirim ki seyir zevki yüksek bir maç değildi defter.

(bkz: ukte)
    (ronn, 14.04.2007 21:54)
  2. biraz önce beşiktaş sakaryasporla 1-1 berabere kaldı. tiganayla henüz konuşmadım ama bu haftaki taktik belli oldu. galatasaray'ın bize yetişmesini bekliycez. bu durumda yarın vestele karşı puan kaybetmeliyiz ki şu sıkıcı türkiye ligi şenlensin, hem alt hem üst sıralar kızışsın. gel gör ki defter, şu türk taraftarlar ne beni, ne gerets'i ne de tigana'yı anlayamadı gitti.
    (oceangoing, 14.04.2007 22:02)
  3. 25 şubat 2007 antalyaspor fenerbahçe maçı

...güneyde bir şehirdeyiz. maç seyri için hoş bir hava var.

...ilk yarı kayda değer bir şey yok. gol da olmadı galiba.

...ikinci yarı başlar başlamaz gol oldu. volkan* da benimle beraber içeri süzülen topu seyretti. bu çocuğun geleceği çok parlak.

...deniz'e* yine hayran oldum, top yanından geçerken o kadar güzel seyrediyor ki. melül melül bakıyor koyun gibi.

...yan taraftaki uzun kıvırcık saçlı, hararetli adam ilginç hareketler yapıyor, gerçekten seyre değer. çok komik bir insan. arada ona doğru kayıyor gözlerim.

...aaa maç bitmiş. valla defter seyrettiğimden bir şey anladıysam siyah pele olayım.
    (ronn, 15.04.2007 00:24)
  4. 15 nisan 2007 fenerbahçe vestel manisaspor maçı

işte yeniden kadıköydeyiz, bayılıyorum şu stada.. maç bitse de fenerium'dan hanımın istediği kanaryalı battaniyeyle, terlikleri alsam. kale arkası durgun gibi bugün, sezon sonu geldi hala bir i love you zico pankartı asmadılar şu maratona. taraftarı anlamak güç doğrusu.
    neyse, herkes neden bu tarafa yürüyor, aha devre bitmiş. şöyle birkaç değişiklik patlatalım da oyun şenlensin, sonra yazarlar kızıyo adam değiştirmedik diye. espri olsun diye tercümanımı mı soksam acaba oyuna, takımın yarısıyla türkçe yarısıyla portekizce anlaşır zaten.
    bizim takım yüklendikçe yükleniyor, valla helal olsun, bravo doğrusu. fakat gol yok galiba. aha maç bitti. bu hafta da bize ayrılan sürenin sonuna geldik.
    (oceangoing, 16.04.2007 11:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil