belki ilginizi çeker
  1. · doğan kuban
  2. · sınavlarda verilen komik cevaplar
  3. · amcam doğan kuban olsa ben de zeynep kuban olurdum
  4. · doğan kuban
  5. · istiklaldeki fransız konsolosluğu
  6. · imperial system
gündem
  1. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · yetenek sizsiniz türkiye
  4. · babaların garip huyları
  5. · beşiktaş
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · erkek ismi olan nehirler
  9. · taş devrinde çocuk olmak

zeynep kuban  

1. genelde doğan kuban'ın kızı sanılan, aslında yeğeni olan, taşkışla'da mimarlık tarihi dersleri veren, aynı zamanda danışmanım olan hoca.
    (deep thinker, 30.04.2004 20:32 ~ 13.09.2008 15:06)
  2. mimarlık tarihi dersleri veren konusuna hakim arkeolog
    (greeen, 30.04.2004 20:39)
  3. çok kısık sesle anlattığı için kendisini takip edemediğim ama duymasam da herşeyi bildiğine emin olduğum, takdir ettiğim yardımcı doçent

(bkz. amcam doğan kuban olsa ben de zeynep kuban olurdum)
    (bkz. amcanın pariste doğması)
    (bınar, 03.05.2004 13:01)
  4. verdiği ödevlerle kendine sıkça küfür ettiren,ilkçağ ya da bizans zamanlarına gidip bir daha dönmemesini dilediğim öğretim görevlisi.
    (rallyscience, 13.05.2004 00:46)
  5. yaptığı sınavdan ve ilkçağ ve bizans mimarlığı manyağı olanlarımızın bile dersten bişey alamaması sonucunda, çok bilen, süper bi insan olmasının dışında, zannedildiği gibi konuyu dağıtmasının olumsuz değil, olumlu bir özellik olduğunu düşündüğüm ama ses tonu ve şiddeti vs. iyi dinlenemediğine kanaat getirdiğim öğretim görevlisi.. şu durumda üniversiteler öğretilen değil, öğrenilen yerdir diyeni de anlarım..
    (bınar, 14.05.2004 09:50)
  6. simsiyah saçlarının önündeki bir tutam beyazla, yüzündeki sert baykuş ifadesi ve keskin renkli gözleriyle feci halde polgara'ya benzeyen mimarlık hocası. ilkçağ bizans tarihi konusunda aşmış bir insan, gerçek bir üniversite hocası. lise öğretmenleri gibi ezbere anlatmıyor, iyi bir araştırmacı. hafiften de şizofren sanki, dersin ortasında boşluğa bakıp bir kahkaha atıyor, sonra kaldığı yerden hiç bozmadan devam ediyor. bir de bu hatun kişinin enteresan aksesuarları var, vitruvius adamlı tokalar falan takıyor, konsept bir kişi.
    (guenever, 04.05.2005 18:05 ~ 03.01.2008 19:23)
  7. ya doğan kuban çerkes kabardey olsa gerek bu kadının da çerkes olduğuna dair şüphelerim vardı zaten .kızı biliyodum ama yeğeni olduğunu öğrenince hala şüphe şeklinde içimde kalmış soru işaretidir.
    (jineps, 13.03.2006 12:48)
  8. sabahın 9'unda kendimi sınıfta bulmamı sağlayan ve dersini dinletebilen hoca.
    çok şey öğretiyor ve konuya her zaman hakim. ama çok fazla ödev veriyor, çok kişiyi bırakıyor.
    ilkçağ ve bizans mimarlığı'nda, birşeyler öğrenmek adına taşkışla'ya iyi bir başlangıç.
    (senfoni, 03.07.2008 20:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil