görseller
zeynep dizdar 

belki ilginizi çeker
  1. · televizyon programlarından yaran kesitler
  2. · zeynep
  3. · vazgeç gönül
  4. · zeynep dindar dinleyen meksikalı
  5. · sen oralarda
  6. · zehir gibi
  7. · gözlerinde bıraktım aşkı
  8. · sen
  9. · sana güvenmiyorum
  10. · yok yok
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · 2012
  4. · geniş aile
  5. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  6. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  7. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  8. · susan sarandon
  9. · sözlükteki faşistler

zeynep dizdar  

1. uzun bir aradan sonra yeni albümüyle tv ekranlarında boy göstermeye başlamış şarkıcı.vazgeç gönül diye çok güzel de bir şarkısı vardı.
    ağız ve göz yapısı bana hep sertab erener'i anımsatır.
    (genemisis, 06.11.2005 16:47)
  2. keşke geri dönmeseydi de hep aklımızda vazgeç gönül ü söyleyen kız olarak kalsaydı dedirten şarkıcı.
    (leeloo, 06.11.2005 17:03)
  3. şarkısını ''gecelerim öyle zaar zaar geçiyor'' gibisinden söyleyen bağyan.
    (böcek, 29.11.2005 19:08)
  4. oldukça göbekli bir bayan olmasına rağmen,göbeğini açmaktan çekinmeyen,ayrıca klip boyunca yemeğe devam eden çirkin ayaklı bir şarkıcı.
    (phantasma gory, 29.11.2005 20:05)
  5. zehir gibi ve ille de sen parçalarının bilimum bar/club'da sık sık çalındığı ve hiç değilse aynı kulvardaki hande yener ve gülşen'den daha başarılı şarkıcı.
    (the weakest link, 04.03.2006 16:59)
  6. müziğe uzun bir ara verdikten sonra tekrar piyasaya çıkan şarkıcı. geçen yıllar şarkı söyleyişini ajda pekkan' a benzetmiş sanki biraz..
    (charlienin dorduncu melegi, 16.03.2006 22:38)
  7. saçlarını sarıya boyatıp sonradan sarışın olanlar kervanına katılan sanatçı.
    (nostique, 14.06.2008 01:23)
  8. itiraf edeyim, yazın piyasaya çıkanlar arasında şarkılarını duyduğumda radyoyu değiştirmediğim tek şarkıcıdır.
    (twinkle, 13.09.2008 00:22)
  9. çok çökük bir yüzü vardır. sanki 9 aylık hamile sürecinde şişip bir çığlıkta da doğurup sarkmış lohusa kadın gibi. *
    (simliboya, 13.09.2008 00:29)
  10. hep lise döneminde, yatılı okulumuzun yatakhanesindeki o kırık camlı ve soğuk etüd salonunda, battaniyeye sarılmış bir şekilde üniversite sınavları için çalışırken dinlediğim vazgeç gönül şarkısı ile hatırladığım şarkıcı.

anın melankolisinden olsa gerek, bana çok özel, geçmişe ait olan ve hep öyle kalacakmış gibi gelen o sesin büyüsü, kendisinin yıllar sonra çıkarmış olduğu yeni albümlerle bozulmuştur ne yazık ki.
    (elron, 13.09.2008 00:42)
  11. saçını sarıya boyatıp çektiği klipte kendisi şu şekillerde taglenebilir:

-mature, sarı saç yaşlı gösterir ama bu insan evladı "kendini 25 yaşında zanneden 42 yaşında kadın" olunca sarı saçla 50 gösterebiliyor.
    -travesti , özellikle üzerinde diskotek lambası görünümlü hırka ile duvara yaslanıp kendinden geçtiği anlarda
    -semiha yankının lezzet ikizi, buna diyecek sözüm bile yok burnundan düşmüş, ikisi de birbirinden igreti tesadüfe bak.
    -korku filmi, tüm klip için, ben korktum, içime birşeyler oldu...ahaa sarı bişi geçti koridordan....bismil....
    -komedi, bazı komediler vardır korkutur, bazı korku filmleri vardır güldürür...
    hala tüylerim diken diken o ayrı...
    (durugörü, 08.12.2008 15:58)
  12. sesi ajda pekkan 'a benzetmekten ote boşver klibinde saclarini da sariya boyatarak fiziğini de ajda pekkan a benzetmeye çalışmıştır.ayrıca yok yok klibinde de seyyal taner in 70lerdeki versiyonunu canlandırmıştır.ama taklit maklit müziği güzel.
    (orko85, 01.01.2009 12:32 ~ 18:30)
  13. eskiden daha bi güzeldi sanırım bu kadın. şimdi öcüye benziyor. bakın kesin bu da uyuşturucu neyin kullanıyor *. günahını almayayım da.
    (desmodus rotundus, 28.04.2009 12:14)
  14. vazgeç gönül şarkısı klasik olmuş bir şarkıdır, çok güzeldir.sesi de sağlamdır, zor şarkıları bile güzel icra eder. fakat son zamanlarda saçlarını platin sarı yapıp, hoppidi hoppidi klipler çekmektedir. bence doğal hali ve hanım hanımcık imajı daha iyiydi, ona daha çok yakışmaktaydı.
    (çıtırpaneharcı, 28.04.2009 13:03)
  15. bu hafta söz ve müziği kendisine düzenlemesi suat aydoğan'a ait bir single çıkardı. şarkının adı ise aşkın büyüsü. şarkıda suat aydoğan'dan da kaynaklanan piyasa havası tamamiyle hakim. sözleri biraz enteresan. "acıtma yeter ki ölebilirim" falan demesi ilginç geldi. son olarak; serdar ortaç şarkısı gibi ajda pekkan yorumu gibi, sözlerin pek bi önemi yok eller havaya.

neyse sözlerini yazayım da tam olsun.

geç kaldım aşkım kaybedemem ki
    bedenim sana kilitlendi çözülemez ki
    bakışından, duruşundan
    nefesinden, kokusundan
    zehir olsa da içerim bardağından

o ne derse olur
    yürek ona mahkumdur
    sürüklenirsin, büyülenirsin
    gözlerin kör olur
    aşkın büyüsü içimde

kalbimi seve seve sana veririm
    acıtma yeter ki ölebilirim
    öp desen öperim o dudağından
    yanarım ama güzelleşirim
    (dikkat şehvet kaçağı, 19.11.2009 05:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil