gereksiz moderatör.
*
sözlük formatı değil, kendi formatına uymadığı için entry ve başlık silen kişidir.
neye ki şimdi görevinden azledilmiş başarısız olduğu için. bir nevi şutlanmış. büyük ihtimalle şart bile koşmuştur, şu bana gıcık olan yazarları da atarsanız öyle bırakırım falan gibilerinden bile konuşmuştur.
hayret cidden, moderatör iken tek entry girmeyen kişi, moderatörlükten alındıktan sonra entry girmeye başladı şimdilerde...
sözlükten silmiş olduğu başlıklar;
"
seversen sikilirsin sikersen sevilirsin"
"
karşıyakasız bir lige süper diyenin aq"
"
bu gece travestileri gezelim"
"
içicen şarabı sikicen arabı"
"
yakacakla sikeceğin kötüsü olmaz"
elbette bu başlıkların hepsi sonradan admin tarafından geri döndürüldü, ancak bu mod görevinden alınmadı. bu başlıklar silinince tabiiki de sözlükte arıza çıktı. bu başlıkları silen bir kişinin bırakın sözlük moderatörlüğünden anlamadığını, ciddi akıl sorunu yaşadığını düşünmemeniz mümkün değildir. dolayısıyla bu mod'a özel mesajla giydirenler oldu. bu mod'da; "sove, tatlım, bu adamı uçuralım bana küfür ediyor" dedi ve uçuruldular.
elbette bu sırada sözlük alabildiğine karıştı, arıza çıktı, toplu kıyımlar ve toplu tepkiler oluştu. her şeye gözünü kapatan admin ve bir admin görünümlü mod
* faturayı arıza çıkaranlara kesti. sebebi neymiş, mod ne hata, pardon ne öküzlük yaparsa yapsın laf söylenmeyecekmiş, admine bildirilecekmişmiş. iş işten geçti elbet. zerun yapacağını yaptı...
en son bombaya gelelim;
"sik iş" adlı bir başlık açıldı. bunun anlamı, sözlükteki dinci güruhun sildiği saçma salak cinsel başlıklara ayar verme görevini edinen insanların tepki platformuydu resmen. buna kılıf da hazırdı; "sosyalist işçiler konfederasyonu iş"
* düşünün artık yazarların mücadelesini, komik boyutta; ama ne yapılacak, tepkiyi başka türlü göstermenin bir tarafı yok ki!.. her şeye gözlerini kapatan bir admin, yalnızca bayan modların sözlerine takılan birisi...
bu "sik iş" başlığını admin de dahil olmak üzere bütün modlar gördü ve hiçbirisi silmedi. ertesi gün zerun sanırım nasıl bir günündeydi bilmiyorum, gelip başlığı siliyor. zaten cinsel başlıkların silinmesine tepki dolu olan yazar, bu başlığın da gittiğini görünce delleniyor. sözlükte veryansın, kazan kaldırmalar. elbette doğal.
sonra ise 30-40 kişinin birden uçurulması ve zerun'un da modluktan atılması. zerun neden uçmuyor şaşıyorum, cinsiyet sebebiyle olabilir mi?..
malum admin cinsiyet kolladığı gerekçesiyle çokça laf yiyor...
dönelim konumuza; sözlükte
sikiş başlığı var iken
sik iş başlığı, küfürlü olduğu gerekçesiyle siliniyor. ama sonra yerine döndürülüyor.
şimdilerde sözlükte ise; itü'de yani burada çaylak yapılan yazarlar yazıyor. onların haricinde ise admin ve moderatörlerden başka yazan yok gibi. her yazan kişi moderatör neredeyse, aile tipi sözlük... maşallah maşallah.
onun nickine bu kadar yazıyor olmak onu önemsemekten ziyade, onun ne olduğunu vatana millete anlatmaktır. onun ne olduğu da değil, barındığı sözlüğün durumu, hele ki adminin acizliği...