görseller
zerrin özerzerrin özer
zerrin özer 
belki ilginizi çeker
  1. · janis joplin
  2. · içinde gitme olan şarkılar
  3. · sezen aksu sevmeyenler derneği
  4. · bir sevgili bulamadım
  5. · yalnızlık şarkıları
  6. · saba tümer
  7. · dümbük
  8. · insanın ağzına sıçan parçalar
  9. · teke tek
  10. · kaset üzerine ses kaydetmek
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  4. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  5. · babaların garip huyları
  6. · aşk ı memnu
  7. · zongul ducks
  8. · vengi
  9. · mac

zerrin özer  

sayfa  / 2
  1. sesine yazık eden muhteşem ses...keşke hep jazz sölese, hiç gülmese, yarışma programlarında jüri olmasa, bayan yürek olmasaydıda bizim yüreklerimizdeki tahtında otursaydı dediğim kikirik * haaa hala dinlermiyim evet dinlerim onun gibi kaç ses varki türkiye'de.
    (zoe, 05.05.2004 03:26)
  2. en sevdiğim şarkılarından biri ben seni sevmeyi sevdim olmuştur:

dar zamanımda geldin hep bana
    nefesimi tıkayıp durdun
    dar zamanımda koştun hep bana
    allak bullak edip durdun
    dar zamanımda yoktun ki yanımda
    çok yalnızdım dar zamanımda
    ben seni değil seni sevmeyi
    ben seni değil seni özlemeyi sevdim
    ben seni değil seni sevmeyi
    ben seni değil seni beklemeyi sevdim
    gündüz bekledim gece bekledim
    derdime hiç dert eklemedim
    uyandım bekledim yumdum bekledim
    gelmeni değil sevdamı bekledim
    gündüz bekledim gece bekledim
    derdime hiç dert eklemedim
    uyandım bekledim yumdum bekledim
    gelmeni değil sevdamı bekledim.......
    (schatten, 07.02.2005 10:21)
  3. orhan gencebay'ın gönül şarkısını en güzel yorumlayan sanatçı
    (stocky2001, 07.02.2005 11:28 ~ 11:28)
  4. türkiye'nin janis joplin'i.o saçlar,o gözlükler...ama tabi her şeyin orjinali güzel.
    (famenoth, 07.02.2005 14:05)
  5. iki lafından biri "olağanüstü" olan, sesinin güzelliğine birşey diyemeyeceğim şark1cı
    (finch, 07.02.2005 14:53 ~ 14:55)
  6. gülüşünü garip bir şekilde barney moloztaş'ınkine benzettiğim hatun.
    (drenchrome, 07.02.2005 15:01)
  7. beni hor görme kardeşimi mükemmel yorumlamış değerli insan. şarkıyı daha bi duygu pınarı yapmış... aşık veysel'in kemiklerini sızlatmamış, kaş yapayım derken göz çıkarmamış bazı türkü yorumcuları gibi.*
    (neverland, 10.07.2005 00:46)
  8. o kadar ses daha az bi gövdeden çıkamayacağından, vücudunun adapte olduğuna inandığım kadana, sevmediğimizden değil.
    (bınar, 10.07.2005 09:17 ~ 09:19)
  9. (şuursuz, 21.10.2005 14:21)
  10. zerrin özer mesleğine olan saygısı ile her zaman anacağımız bir sanatcımız. kendisi gerçek bir yorumcu. şarkıları yaşayarak yorumluyor. sözleri ruhunda hissediyor. onun sesinde ne dinlersek dinleyelim, harika yorumluyor. mesela, mina'nin italyanca olarak söylediği "encora" isimli şarkı ya da haris alexiou'dan dinlediğimiz "eleni", onun sesinde bir başka güzel. bu şarkıları dinlemek için rumeli hisarı konserini kaçırmayın derim. 2005 yazında istanbul'da levent gösteri merkezinde verdiği konserde muhteşemdi. (bkz: levent gösteri merkezi) orada tanıştım. insanlığına hayranım. bu kadar can, bu kadar içten bir insan.
    (cvs, 17.11.2005 15:19 ~ 12.12.2005 03:52)
  11. 90'lı yıllarda "kıyamam" sarkısi ile yeniden gönlümde taht kuran gerçek yorumcu.
    (cvs, 11.12.2005 18:19 ~ 21:53)
  12. paşa gönlüm isimli şarkısının klibinde zülfikar takmıştı. o zamanlar daha zayıftı.
    yine aynı klipte kerim tekin vardı, erhan güleryüz vardı. gitar çalardı.
    (tabudeviren, 12.12.2005 21:18)
  13. kolunda şekilli bir janis joplin dövmesi olan, move over'i güzel söyleyen kadın.
    (ephendy, 02.07.2006 00:55)
  14. çıkardığı türkü albümüyle eleştiri oklarına hedef olan, ancak kendi yorumuyla türküleri bir başka güzelleştiren güçlü sesin sahibi, şeker tombiğim.
    (tambatumbaesmerbomba, 03.07.2006 22:06)
  15. türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi seslerinden birine sahip insan. yayınladığı albümlerde genelde iyi bir satış grafiği yakalamasına rağmen benim favorim olan albümü, rahmetli onno tunç'la beraber hazırladıkları olay olay, beklenen etkiyi yaratmamıştır. özellikle olay olay, yeni aşk, hep bana şarkıları dinlenmeye değerdir.
    (chatapo, 23.01.2008 00:08)
  16. çok iyi ve güçlü bir sestir.

fakat;

"zerrin özer şöyle yaptı"
    "zerrin özer böyle yaptı"
    "zerrin özer'in kocaman yüreği şefkat dolu kalbi var"
    "bir zerrin özer kolay yetişmiyyy" havalarında dolaşarak, "en çok alkışı ben aldım ama engellediler" gibi komplolar hayal ederek, "beni çekemiyorlar" diye etrafta gezerek, "ben dört yapraklı yoncadayım, nükhet de kimmiş, hıh" gibi sözler söyleyerek bir yere varamayacak, antipatik olmaya devam edecektir.
    zira gözümde kendisi antipatiktir.
    (bimekan, 29.03.2008 00:33 ~ 25.10.2008 19:20)
  17. kaç kişi kaldıki zamanın çicek çocuklarından dedirten bir zamanların hippisi olduğu için uzun zaman yanlış anlaşılmış, alışılamamış çok güçlü bir sese sahip kadın şarkıcıdır. ama güçlü olan sadece sesi değildir gülüşüde bu güçten etkilenir ve güldüğü anda 100m2 lik bir alandan rahatlıkla hissedilebilir. evde küçümencik garip köpekler besler ve uzun yıllar sonra aradığı mutluluğun kendinden yaşça küçük bir adamla yakalaması günlerce magazin konusu olmuştur. ama bundan daha vahimi gittikçe popüler kültürün etkisinde kalmaya mahkum, hızlı tüketimlik fast food albümler yapmaya başlamasıdır. hadi kızım zerrin sen özgünsün, özüne dönde adam gibi bişiler söle, herkese kendini beğendirmek zorunda değilsin denmesi gerekendir.
    (mi atze, 29.03.2008 01:11)
  18. kerim tekin ile birlikte söyledikleri kar beyazdır ölüm şarkısı ile gönüllere taht kurmuş sanatçı.
    (onurene, 15.09.2008 21:25)
  19. yerli janis joplin.
    (dooma dooma doom, 24.10.2008 19:41)
  20. televizyon programının birinde biten evliliği hakkında konuşan astroloğa telefonda "oraya gelir ağzını burnunu kırarım lan dümbük" diyen sanatçımız.
    (mico, 03.01.2009 02:48)
  21. bu akşam trt'de gördüm kendisini, türkü yarışmasında jürilik yapıyordu. söylenen türkülere eşlik ediyordu. hareketli türkülerde oynayıp, duygulu ve ağır türkülerde ise böyle kafasını aşağıya eğip sağ kolunu havada sallıyordu ibrahim tatlıses gibi. bu samimiyetsizliğini görünce sinirden yerimden zıpladım.

bu kadın değil miydi john lennon gözlükleri takan, çiçek çocuk takılıp dünya sorunlarına tepki gösteren?

ben zerrin özer'den devlet kanalına çıkıp israil'e tepki göstermesini beklerim, gazze'de ölen çocuklar için en azından birkaç kelime etmesini isterim, göbek atmasını değil.

kendisinin aklına gelmiyor ama ben onun yerine buraya yazayım;

imagine there's no heaven,
    it's easy if you try,
    no hell, below us,
    above us only sky,
    imagine all the people
    living for today...

imagine there's no countries,
    it isn't hard to do,
    nothing to kill or die for,
    no religion too,
    imagine all the people
    living life in peace...

you may say i'm a dreamer,
    but im not the only one,
    i hope some day you'll join us,
    and the world will live as one.

imagine no possessions,
    i wonder if you can,
    no need for greed or hunger,
    a brotherhood of man,
    imagine all the people
    sharing all the world...

you may say i'm a dreamer,
    but im not the only one,
    i hope some day you'll join us,
    and the world will live as one.

not: programın sadece 10 dakikasını izledim bu yorumları yapıyorum ancak program süresince aklına gelip gazze'de yaşananlar hakkında bir kelime laf ettiyse özür dilerim kendisinden.
    (cymbaline, 11.01.2009 00:39)
  22. bir programda ben asıl caz söylüyorum diyerek yarılmama sebep olmuştur.
    ayrıca yerli janis joplin lafına katılıyorum; gülmekten.

edit:imla ve akıllı bakınız
    (al da at dercesine, 02.03.2009 22:24 ~ 04.03.2009 21:16)
  23. tüm üstün müzikal becerisi bir yana, hakkında aklıma kazınmış olan en birinci şey, zamanın birinde bir tv haber bülteninde başından geçmiş bir taciz olayını "ühühühü cimciklemelerle olmuş bir şeydi.. şimdi hakkımda ne derlerse desinler.." şeklindeki sözleriyle iğrenç bir ağlak ifadeyle anlattığı andır. neden böyle bir şeyi böyle bir şekilde anlatma gereği duymuştur bilemiyorum, amma hiç güzel değil idi.
    (selam kelamı, 11.04.2009 14:59)
  24. yaptığı müziğin aslı janis joplin dururken neden suretini, zerrin özer'i, dinleyeyim düşüncesini akla getirir bu kişi.
    (baydüdük, 16.04.2009 15:24)
  25. çok eskilerde kalan "herşey seninle güzel" parçası ile sevdiğim kadın sanatçı.tekrar tekrar dinlemeye değer.
    (cliche, 28.05.2009 05:06)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil