az önce başımdan savar gibi yaptım postaneden ama ters köşe yapıyorum. ikince kez hay ağzını öpeyim anlamına gelecek cinsten mesaj attı, meğersem onun düşündüğü şeyin çok benzerini yazmışım, neyse bu bahsettiğim şey farklı zamanlarda ikince kez olunca onunla aramızda bir şeyler olduğunu düşündüm, nası bir şeyler olduğunu ise henüz anlamadım ama şunu biliyorum, en azından tahmin ediyorum; ben burda onun nickaltına güzel şeyler yazarken o muhtemelen bana "vay amcık, o kadar süpersin dedik, hemen iyi geceler deyip siktirdi gitti" falan diyordur, demiyosa da canı sağolsun, sorun değil
*
ulan adamla da hiç konuşmadık, böyle baştan aşaa küfürlü küfürlü de yazdık nickaltına ama ben birbirimize benzediğimizi varsayarak girdim bu giriyi, hipotezim tutmazsa ayıp olacak sanki biraz, hayırlısı.
ekleme: ulan baktım da adam daha yolladığım mesajı bile okumamış, ama olsun hoşuma gitti bunlar kalsın böyle.
müjdeli ekleme: deneyim başarıyla gerçekleşti, sağlam ters köşe yaptım adamı, sanırım o yüzden de
kontrpiyede bıraktın beni diyeceğine
kontrupiye de bıraktın beni demiş, ya da yazılışını tam bilmediğinden ki bu hiç sorun değil, ben ne olduğunu dahi bilmiyodum, yeni öğrendim, kontrpiye, ne güzelmiş lan, teşekkür ederim kendisine
*