zephyrous 

adana çık aradan

1. darkthrone gitaristi idi. panzerfaust albümünden sonra gruptan ayrıldı. asıl adıda ivar enger.
    (fenriz, 07.04.2004 14:11)

2. küçücük fıçıcık, içi dolu turşucuk... çok fonksiyonel bir yazarmış. yazarlık sadece yaptığı yüzbin şeyden biriymiş. hergün ayrı birşey... yakında araba tamirciliğine de başlar. belki de çoktan yapıp kapadı o defteri...
    (azwepsa, 30.11.2005 14:45)
  3. saat 09.17, uykusuzum, tek sebebi bu tilkiyle sabahın köründe başlayan muhabbettir.ben de azwepsa 'nın dediği üzere her işe el attığı kanısındayım. en son msn'i ele geçirmişti.

şaka bi yana (bkz: böyle iyi mi) bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırd...?!! eömm..uykusuzum demiştim.

görmüş-geçirmiş, hop hop zıp zıp ve zeki insanlar tehlikelidir. ilgiyle takip ediniz. insan sarrafıyım diyorum..valla..

çukorenk! kraşş ! zdonk ! ( msn'den parçalanan gitar efekti..kafada parçalanından..oy oy oy..hmff)

p.s. bu giri'yi yazmak 7 dakikamı almış.. ters giden bişeyler var, kaptan!
    (lefteyenine, 22.12.2005 09:24 ~ 10:26)
  4. bi kere herşeyi geçtim, zephyrous ve benzerleri (varsa) devlet internetçisi sıfatıyla (bkz: yok ebem) korunmalı, sosyal güvenceleri temin edilmelidir, hem sayıları az hem değerliler.

selamımı art niyetsiz ve fazlasıyla salak olmayan hiçkimseden esirgemem. fakat muhabbete zorladığım pek kişi yok (ehah). bulaşıp, chat odasındaki andavallardan bahsettiğim veya sosyal saçmalamalarıma ortak etttiğim, hiç olmadı photoshop bıdı bıdı'larını paylaştığım nadide insan. evet, kafası çalışan biri, seviyorum.
    (lefteyenine, 29.12.2005 12:10)
  5. karayel'in yunan mitolojisindeki tanrısallaştırılmış adı.
    (bkz: ilyada)
    (stocky2001, 22.01.2006 09:39)
  6. şair, söz yazarı, bestekar, ehm bi şey daha var çok iyi arkadaş. nadide sultan'ın kankası bi de s'lerden şikayetçiymiş.
    (assassin, 25.03.2006 09:19)
  7. kendisinde takdire şayan düzeyde bir edebi yetenek vardır, her ne kadar onun gibi olmasa da bir kuple de ben yazmak istedim.

zaten olduk rezil bir de ben yazayım en iyisi
    en başarılı akrostiş yazarıdır başlıktaki kişi
    potansiyel bir arkadaştır dediğimi yaparsa kendisi
    hiç çalışmıyor ama biraz daha çalışsa abisi
    yok hayır onca arkadaşı var feda etse ne olur ki?
    rica minnet etsek fayda etmez mi ki?
    olm git ders çalış deyip germez beni sağolsun
    uzun uzun şiir yazar, başarılıdır da hamdolsun
    s'lerden de şikayet etmese pırlanta gibi olacak bunu da böyle bilsin.
    (assassin, 02.04.2006 19:05 ~ 19:07)
  8. en asil smileylerin insanı, eşek yaşına gelip hala dark throne hala mayhem ömür tüketen dövme dondurmacı. iyi, hoş, lakin kendisi kurtlu gibi, devamlı bir atraksiyon, bir heyecan fırtınası, bir atomic twister arzusunda.

under a funeral moon dinlemiş bir insan için fazla cıvıl cıvıl ufak tefek bir insan evladı. leş.
    (palanthaser, 04.04.2006 03:10)
  9. girilerini okumadan dahi ":)" verebileceğim kadar kalitesini ispatlamış yazar, favori yazarım, çok iyi yazar, takip ettiğim yazar.
    (jugis nomen, 09.04.2006 04:15)
  10. terazi burcu erkeği ile ilgili yazdıklarını okurken kendimi aynaya bakıyormuşum gibi hissettiren yazar...

yalnız tüm bunlar tecrübe ile yazılmış şeyler olmalı...
    eğer öyleyse ve tecrübe devam ediyorsa kendisine "geçmiş olsun" diyorum...
    (van den budenmayer, 07.06.2006 05:48)
  11. tesadüfen imzasını gördüğüm birkaç giride çok eğlendiğimi ve "vay be süper yorum" diye takdir ettiğimi fark edince, zephyrous yazmışsa okunur deyip es geçmediğim bir yazar kişisi kendisi..
    (betty blue, 07.06.2006 09:27)
  12. dikkatli itü sözlük yazarı, aynı başlığa ayrı zamanlarda girdiğim neredeyse aynı iki giriyi farketmiş ve uyandırmıştır şahsımı...

bundan öte tanımam etmem, bu da böyle bir giri oldu işte
    (bkz: giri sıçmak)
    (skuba, 13.06.2006 03:20)
  13. (bkz: başak burcu kadını)
    (nuvalo, 08.07.2006 16:12)
  14. saçının rengini sürekli değiştiren yazar
    edit:kötü birşey mi bu?
    (bermuda, 30.07.2006 01:26 ~ 16.08.2006 04:37)
  15. bücür cadı, bücür cadı, lekelere düşman çamaşıra dost bücür cadı. ya da öyle bir şey.
    (palanthaser, 02.08.2006 10:51)
  16. sanatın,sanatçının dostu.
    (absent, 27.10.2006 04:05)
  17. iddia ettiğine göre herşeyi ve her kişiyi hatırlayan sevimli bir insan. sevimli lafı tek başına söylenince memnun etmiyor farkındayım. dövme yapmaya olan sevgisini çok kısa bir sürede kantılayabilir. hani ne bileyim bir dövmeci falan açsam, çok rahat işe alırım. umarım kendi dövme dükkanını açar birgün. boş bir insan değil öyle, hafif deli (iyi birşey bu, harbi), anlatacak hikayesi bol olan bir kız. güldürür de düşündürür de, gelip bir çimdik de atabilir. beni ibne zannediyor mu halen merak içindeyim.
    (pedagojik formasyon, 05.01.2007 12:40)
  18. mitoloji de ozanların en sevdiği rüzgardır. gördüğüm kadarıyla hala seviliyor.
    (aquila, 01.02.2007 20:06)
  19. (bkz: fenriz) gylve nagell'in eski ve yakın arkadaşı, darkthrone'nun başından beridir olan insanlardan biriydi. ancak aynı mayhem'den dead gibi içine kapanık ve fazla konuşmayan biriydi. panzerfaust değil, under a funeral moon albümünün stüdyodaki kayıtları bittikten sonra ortalıklardan kaybolmuştur. zephyrous kaybolmasından hemen önceki gün aşırı derecede içmiş ve kimseyle tek kelime dahi konuşmamış. kimilerine göre öldüğü, kimilerine göre ülkeyi terk ettiği söylenir. ama bilinen bir gerçek vardır ki, fenriz ondan uzun süre haber alamadıktan sonra yıkılmıştır.
    (jamesdean, 12.03.2007 11:37 ~ 13.03.2007 12:00)
  20. iliada da kuzey-batı rüzgarı .
    (nagatik, 02.08.2007 19:28)