|
|
- 1975 yılında graffitiye başlamış new yorklu graffiti sanatçısı hala boyamaktadır. kankası dondi/cia'nın ölümünden sonra ona adadığı bir çok piece ile çıktı karşımıza. gold, andy, heıst, zeph gibi isimleri de kullanan zephyr rtw, tvs, cıa,tds, mafıa crewlarında çalıştı. hiphop belgeselleri style wars ve wild style'da zephyr'e rastlamak mümkündür. 2001 yılında dondi white style master general - the life of graffiti artist dondi white isimli kitabı çıkarmıştır.
(phos4, 30.10.2005 10:59)
- yunan mitolojisinde batı rüzgarı tanrısı. ingilizcede tatlı rüzgar anlamında kullanılır.
- (bkz: zephyr song)
- müthiş şeker her insana böylesi lazım ama böylesini bulmak da çok zor dediğim biricik insan...
- tanıdığım en inatçı kişilik..hayatını manik depresif halleriyle kendisine zehir eden 2006 össnin rahatsızlık verdiği canlardan...
- (bkz: zefir)
- ruhuma bir ışık gibi doğan ve beni hayata bağlayan yüreğimdeki bütün sevinçlerin kaynağında bulunan güzel gülüşlü küçük kız..bir gece yarısı ya da ruhumun karanlığıyla kararan hayatımın her anından birinde buluştum onunla ve o bir kuyunun dibinden beni çeken ip gibiydi..tuttu çekti beni aydınlığa ve benliğim artık eskisi gibi olmadığının farkına vardı..ne mümkünki eskisi gibi olmak ütopik bir bahçede dolaşır gibi hissederken ya da onun ellerinden tutarken...
- batı rüzgarı demektir.
- karanlık gecelerde güzel gözleriyle beni aydınlatan kırmızı saçlı minicik el bebek gül bebek.. tek hareketiyle yüze aptal bir sırıtış getiren bir hareketiyle dünyaları yıkan cinsten.. belki de hepsi sevgiden..
- bizdeki "meltem rüzgarı"na denk gelir. bu zephyr'ın dağdan ve karadan hafif esen çeşitleri bulunmaktadır.
|