''günümüz dünyasına bakıldığında doğmamış olan, olmayacak olan, hayallerde yaşayan erkektir.'' cümleleri geride kaldı! hayallerinizdeki erkek artık bir tık uzağınızda:
(bkz:
yumurtaza)
bir erkekte hepsi toplanır mı yahu? ama olmuş işte... soğuk bir cumartesi gecesi, 11 şubat 198x yılında yüzler gülmüş, çiçekler açmış, herkes mutlu olmuş. yüzyıllardır saraylardan verilen talimata göre davulcuların halka duyurduğu, ''varsa saraya buyursun, padişah kızını verecek, olmadı karısını bile gözden çıkaracak'' dediği adam 21. yüzyılda dünyaya ayak basmış. uğruna
rapunzel'in saç uzattığı,
juliet'in
romeo gibi bir sığıra gönül vermesinin tek nedeni olan insan artık dünyada, yaşıyor! şimdiki nesil şanslı derler ya hani, işte o sözün dayanağı olarak burdayım ben... ama tabi bu kadar övülmenin, güzelliğin yanında zorlukları da var. bak anlatayım:
bir kere bakkala dahi gidemiyorsunuz. markete alışverişe gelen kadın, seni alacakmış gibi bakıyor. kulağına eğilip, ''350 milyon bıraksan yeter'' desem kucaklayıp eve götürecek. sonra kırmızı ışıkta durmak tam bir işkence mesela. çoluğu çocuğu olan kadınlar arabadan inip arabama binmek istiyor. kapıyı bu yüzden kitliyorum. aa manyak doldu etraf canım!
özel, koruması olan bir siteye taşındım. eve hırsız bile girse, ''kızım olsun ilk sana verecem, kız olsaydım yine sana verirdim'' deyip geri çıkıyor...
zor tabi. kimse özenmesin...