belki ilginizi çeker
  1. · her genç kızın rüyası
  2. · üniversiteyi bitirdikten sonra çalışmayan kız
  3. · kadınlar ne ister
  4. · geleceği olmayan yatırımlar
  5. · asistana aşık olmak
  6. · en çok arananlar
  7. · her gün sabah erken uyanmak
gündem
  1. · apertura 2009
  2. · mutluluk veren küçük şeyler
  3. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  4. · colin kazım richards
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  7. · ezel
  8. · öğretmenlere takılan lakaplar
  9. · necati ateş

zengin koca  

1. her kıza bir tane inşallah.
    (havuçlubulgur, 13.05.2004 18:22)
  2. karısı büyük olasılıkla çok güzel olacak olan koca.
    (headfucker, 13.05.2004 18:28)
  3. bir çeşit beyaz atlı prens.
    (esdora, 29.07.2004 22:39)
  4. (axel fox, 29.07.2004 22:39)
  5. (esdora, 02.04.2005 19:54)
  6. kullanmasını bilen için gerçekten büyük bir mükafat.
    (spooky, 11.09.2005 20:23)
  7. darısı başıma diye düşünürken bi yandanda nolur sevdiğim ve yakışıklısından olsun diye düşünmeden edemediğim karşı cins türü.dostlar başına.
    (damlahmet, 11.09.2005 21:27)
  8. (right lane must exist, 29.10.2005 11:25)
  9. kızların baştan evlenmek istedikleri sonra boynuzu taktıkları koca tipidir.(bkz: gabrielle solis)
    (eden, 29.10.2005 11:31)
  10. bütün kızların şu hayatın çilesinden kurtulmak adına diledikleri bi dilek.hayat ve aşk üzerine başlayan konuşmalar hepp şöyle biter "en iyisi zengin koca"
    (no decision, 30.10.2005 00:41)
  11. her genç kızın hayalidir.bazı feminist tiplerin 'böyle koca istemem ben kendim kazanırım kendi paramı' diye ortalarda dolaşmasının ise zengin koca adylarının ilgi alanlarına gir(e)memelerinden başka sebebi yoktur.
    (crimsonspider, 30.10.2005 00:53)
  12. karısını aldatma ihtimali yüksek koca tipidir.zira üzerinde çok fazla göz vardır.bu gözlerin arasından birisini seçip denemesi kaçınılmazdır.
    (krem karamel, 23.09.2007 02:24)
  13. çoğu kızımız üniversite yıllarında idealisttir. beni seven insan şöyle iyi olsun, şöyle romantik olsun, düşünceli olsun, beni çok sevsin vs. gibi, ancak maddi anlamda bir beklentileri yoktur. ancak okul bittikten sonra işe başladıklarında para kazanmanın zor olduğunu görünce işler değişir. artık ilk hedef zengin koca olur, diğer özellikleri de olursa promosyon olur. kızlarımız aslında eşit olmak istemediklerini ve aslında çok rahat yaşamak istediklerini farkettiklerinde bu koca adayları her zaman için tercih sebebidir. 8 kız arasında yapılan araştırmada, sekizinde de bu belirtilere rastlanmış olup yedisi bunu itiraf etmiştir. komuoyunun bilgisine...
    (cveevezvea, 13.11.2008 21:20)
  14. bekar kızlara, çevresi tarafından önerilen koca. gerçekten böyle bir tercihi olmayanların, bir kulağından girip, öteki kulağından çıkar. bir adam sorumsuzsa, zengin de olsa fark etmez. tek fark, fakir bir adamla mutsuz olup boşanıldığında, çocuğa iyi bir gelecek sağlamakta güçlük çekilir. zengin bir kocadan alınacak nafaka, çocuk açısından iyidir. ama adam sorumsuzsa, bunu da vermeyebilir, hattâ yerde alıp, gökte yer, servetini kaybedebilir. iş, adam olmakta, sorumluluk sahibi olmakta.

bir erkek; hem fakir, hem sorumsuzsa, kadına ve en önemlisi o çocuğa yazık olmuştur. bir erkeğin parası olmayabilir, sevebilir, evlenmek hakkıdır ama zamanını beklemeli. "seviyorum" deyip, kendisine bakamıyorken, ailesinin yanında karnı doyan, yokluk çekmeyen bir kızla evlenip, onu sefaletin ortasına atmamalı ve bir de çocuk yapıp, bu vebali almamalı. yazık edilen bir hayat için "ah, ben ne yaptım?" dediğiniz o an geldiğinde, çevrenin önerileri hatırlanır, bir "keşke" geçer içinizden ama durum tamamen mantıklı olarak değerlendirildiğinde, bir aileye sahip çıkmanın, ayakta tutmanın eninde sonunda sadece paraya değil, çokça, adam gibi adamlığa dayandığı gerçeği yadsınamaz.

bekar kızlar, evlilikten kaçan erkeklere kızarlar bazen. ortada kaytarma varsa, haklı olabilirler ama bir erkek, "hazır değilim" diyorsa ve zamanını bekliyorsa, kızmayın kızlar. karşınızda, evliliğe sağlam adımlarla başlamak isteyen adam gibi bir adam vardır. sadece kendi hayatı değil, bir kadın ve çocuk ya da çocukların hayatı söz konusu. bir iki yıl beklememek için, koca bir ömre yazık olur sonra.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 14.11.2008 00:52)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil