|
|
- rolexleri dizebileceği gizli saklı bir uzva sahip olması onun adını pek bir mutluluk vericidir.
(bkz. zenci simit satıcısı)
- galata köprüsü üzerinde bolca görülen yaşam türü
(bkz. zenci parfüm satıcısı)(mavio, 09.06.2004 21:27)
- "perfüm perfüm" sözcük öbeğinden sonra "saat" kavramını öğrenip piyasaya giren siyahiler
(yuziko, 09.06.2004 21:41 ~ 12.03.2006 00:17)
- kanımca en çok motmna yakışan statü. yürrü be motm diyoruz *
- (bkz: zenci kadın satıcısı)
(bkz: pimp)
(bkz: pimp legion of doom)
- genellikle torbacı veya benzer atraksionların adamlarıdır...ancak belli anahtar kelimelerle anlaşmak mümkün olur bu adamcağızlarla..
(bkz: zenci saat satıcısı diyalogları)
- (bkz: diskonnektus erektus)
- bunların benimsedikleri slogan ise "uj milyon, uj milyon"dur.
- çok acayip banner'a sahip.
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
- aksaray ve laleli civarında sık sık rastlayabiileceğiniz şahsiyetler.
- rocco tadında bir abi ise hiç bir ekipman kullanmadan mevzu miktarda saati kendi imkanları ile sergileyebilme kapasitesine sahip satıcı.
- sözlükte, hali hazırda bulunan statüm.
(bkz: hepimiz zenciyiz)
- el altından sattıkları ürünler yüzünden eski okulum civarında sık sık dayak yiyen insan modeli...
- zenci olmaları nedense insanlara saat hakkında güven verir. oysa sattıkları saatler türkiyedeki toptancılardan alınmış çin malı, dandik saatlerdir. bazen üzerinlerinde rolex, vacheron constantin, philippe patek gibi büyük markaları bile görebilirsiniz ama bunlar başarılı birer imitasyondan ibarettir ve kullanmaya başladıktan bir iki ay sonra bozulacak ve tamir edilemeyecektir. zenci saat satıcılarının sattığı adi saatlerden almaktansa herhangi bir işyerine girip düzgün saatler almakta yarar vardır, zira bu insanlar sanılanın aksine, normalden daha yüksek fiyatlardan satış yapmaktadır.
- sözlükte bir statü
- (bkz: nijer deltasının yiğit evlatları)
- kimi doğuştan şanslı olanlarının sürümden kazanabilecekleri aşikar olan saat satıcılarıdır. ne kadar çok taşyıp sergiliyebiliyorsan o kadar kazanırsın.
- pertevniyal lisesinin yanındaki üst geçitte rastlanabilecek kişiler.
- http://www.itusozluk.com/...
|