|
|
- daha yazarlığı onaylanmadan zirvelere katılmaya başlamış ancak gördüğü dışlanma sebebiyle yazar olmayı dört gözle bekler olmuştu. dilekleri sonunda kabul olmuş. pek bi sevindim yazarlığına.
hoşgelmiş dördüncü nesil yazar!
- adana sıcaklarında yaz okuluna kalıp, beyni pişmeye mahkum olan can ciğer, son model dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş dördüncü nesil yazar.
- emre aydına benzettiğim kişi. gözümdeki bozuklugu da hesaba katın artık.
- adanalı yazar. ankara yaz dönemi feci underground zirveye gelerek ortamı şenlendirmiştir.
bu kimseyi ilk gören kuvvetle muhtemel olarak "lan amma havalı, bunla muhabbet etmek için muhtarlıktan cool kişiler ile konuşabilir kağıdı almak gerek" düşüncesine kapılacaktır (bkz: ben), fakat durum böyle değildir. ortamın ısınıp muhabbetin yoğunlaşması ile gayet sıcak (bildiğimiz anlamıyla) ve kafa bir kişi haline gelmektedir. muhabbetin keyfini arttırmaktadır
adanalı olması münasebetiyle bu mevsimde ankarada "hava serinledi" demesini müteakip çantasından çıkardığı kazağı giymesiyle beni benden almıştır. çok şahane küfürler bildiği gözlemlenebilir.
en önemli özelliği de bir sonraki zirvede bizlere "afilli yalnızlık" ve "kim dokunduysa sana ona git" isimli eserlerini seslendirecek olmasıdır
- kuzuu!! ankarada sevgilim olduğuna ikna edilmeye çalışan arkadaşlarımız olsada hala dostum cici insan. adana sıcağına ve sıkıcı günlerine beraberce göğüs gerdiğim ender vatandaşlardan biri. beni anlamayı başarmış ve hatta üstüne hala katlanabilen sevgili arkadaşım.
|