belki ilginizi çeker
  1. · nikola tesla
  2. · itü sözlük moderatörleri zeki mi değil mi
  3. · 35 lik bakir
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · yaran diyaloglar
  4. · yılmaz özdil
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · 2012
  7. · zongul ducks
  8. · hiphop var
  9. · aşk acısı

zeki insanların daha az seks yapması  

sayfa  / 2
  1. -rocco* son araştırmayı okuma fırsatın oldu mu??
    -hebehebehebeebebeb!!!
    -anlıyorum!
    -memeemeeemeeemeee
    -kamerayı kapat, salyaları vizörü patlatıcak mk
    (diazepam, 11.04.2008 10:00 ~ 08.10.2008 11:35)
  2. ne amaçla yapıldığı bilinmeyen gazate arka sayfası araştırma haberlerinden biridir.
    (speleofizik, 11.04.2008 10:05)
  3. doğrudur diye düşündüğüm araştırma. çünkü zeki insan sürekli çalışmaktan kafasını başka şeylerle meşgul etmekten seks düşünmeye pek vakti olmaz. bir ara zeki insanların daha yalnız olduklarıylada ilgili bir araştırma yapılmıştı.
    fazla akıl iyi değil işte mirim.. uzaklaştırıyor dünyevi zevklerden.
    (asphodel, 11.04.2008 10:16)
  4. "belki de hiç yapmaması" şeklinde de düşündürebilen.

bi albert einsteini bi thomas alva edisonu mala vururken düşünsenize .. ne kadar komik geliyor değil mi? oturur evinde ampulünü icad eder bunlar sanki. sonra geleceğe dönüş filmindeki beyaz önlüklü amca, onun da böyle sevişemez bi duruşu var vesselam. bi bölümünde bu geçmişte kalıyodu da sonra zaman treni ile dönüp zoptirik arkadaşına "bak bu karım merılayn, bunlar da çocuklar" filan diye tanıtıyondu ya, şok olmuştum allahıma.o adam sevişmemeliydi-sevişemezdi. o hep tüplerle filan oynar deney meney yapardı benim gözümde. hep bi kurgu hatası olur bu amerikan filmlerinde zati...
    (yaqui, 11.04.2008 10:47)
  5. belki de adamlar az ve öz yapmaya programlıdır!
    (yolkolik, 11.04.2008 10:53)
  6. (bkz: idiocrasy)
    (heathcliff, 11.04.2008 10:54)
  7. birçok yazarın dahi olduğu çıkarımını yapabileceğimizi gösteren haber.

(bkz: ironi kim sen kim diye haykırmak)
    (adrian, 11.04.2008 15:06)
  8. aman o kadar zekiyse 3 günlük dünya be demeyi de bilsin ve sevişsin. zekasını da seks yaparken korunarak göstersin.
    (roxanne, 11.04.2008 15:06)
  9. - sedaaatt... yeni iç çamaşırlarım nası ?
    - umarım pamukludur. çünkü pamuklu olması ter bezlerinin normal çalışmasına yardımcı olacağından bu tür kumaşlar en sağlıklı kumaş türü olarak kabul görüyor... ama sen boşver bunları. sevişelim mi ?
    - siktir sedat.
    - siktir kelimesi sikmek fiilinin 2. tekil emir kipinde olup...
    - allah belanı versin sedat.

[yiğit özgür böyle bişey yapmış olabilir. taklitçi, özenti gibi sıfatlarla üzmeyin beni. zaten taklitçi "taklit eden" anlamına gelmekte olup...]
    (şizofren ev kedisi, 11.04.2008 15:09)
  10. (azwepsa, 11.04.2008 15:11)
  11. tamamen yanlış önermedir; ahan da kanıtları:
    ben (ııyyy, itici seniii, *)
    mozart, bildiğiniz gibi seks manyağıdır.
    beethoven, "müzikten aldığım keyfi kadınlardan alamıyorum" demişmiş.
    picasso, yine seks manyağı.
    einstein, aynı anda 6 kadınla çıkan biri.
    paganini, bırakın seks düşkünü olmasını, seks partileri düzenleyen bir adam.
    tony buzan, zekanın körelmemesi için cinselliği de önerir (kitabı önümde)

hangi akla hizmet ettiğini anlayamadığım araştırma.

edit: ha bir de, iq'su einstein'den yüksek olan jim morrison mastürbasyon hastasıdır.
    (transistör kazancı, 11.04.2008 15:22 ~ 16:13)
  12. abd nin virginia eyaletinde (nedense madonna nın like a virgin şarkısı geldi lan aklıma ) yapılan ve sonuçları o ülke itibari ile doğru olabilecek bir araştırmadan çıkan neticedir.

aynı araştırma türkiye de yapılsa aynı netice çıkar mı? hınnnk derim, çıkmaz . tam tersi sonuç çıkar gibime gelmekte. malum bizde işler ters işliyor.
    (general olma hevesi kursağında kalan adam, 11.04.2008 15:24 ~ 15:26)
  13. az seks yapanların "ulan amma zekiymişim" diye ortalarda gezinmesine sebep olabilecek olay. millet sırf zekasını kanıtlamak için cinsel perhize bile girebilir.
    (billy, 11.04.2008 15:40)
  14. (bkz: en az 3 çocuk yapın)

hımm bi dakka lan!?
    (novarese, 11.04.2008 15:58)
  15. zeki erkeklerin daha fazla 31 çekmesi demektir.

(bkz: albert einstein)

einstein, sonu meşhur "e=mc^2" denklemine giden beyin fırtınasına şöyle başlamıştır. eğer bir referans noktası yoksa, hız da yoktur. albert, bunu asılırken tesadüf eseri bulmuştur. klasik kahvaltı öncesi 31 ini çekerken, einstein kolunun ileri geri hızını görünce bir an kafasında şimşekler çaktı. dedi ki "ulan benim gözlerim de kolumla aynı hızda ileri gidip gelse, ben kolumun hızını göremem. laaağn demek. şerefsizim buldum. kaç haftadır aradığım fhm koltuğun altındaymış". sonuç bilim dünyasını "sarsan" bir bilimadamı..hem de günde 8- 10 defa.
    (alkolik2000, 11.04.2008 16:08)
  16. zeki insan niceliğin değil niteliğin önemli olduğunu bilir.skora oynamaz,hormonlarının ve içgüdülerinin komutuyla fiziksel doyuma ulaşmak için sevişmez.tutku ve sevginin var olduğu sevişmenin çok daha zevk verici olduğunun farkındadır.zeka ve yürek bir araya geldiğinde böyle bir düşünce zuhur bulur.bedene olan saygıdandır aynı zamanda.
    (ruhtamircisi, 11.04.2008 19:05)
  17. içindeki yangını ben zekiyim diyerek söndürmelere yol açabilecek lakırdıdır.
    (ebilona, 11.04.2008 19:51)
  18. kıçından dinlenip aynı kaynaktan bir alıntı yapılabilecek iddiadır;

+ az seks yapan insanlar daha zeki oluyormuş.
    - sen aklını taşaklarında mı saklıyorsun?
    (ageylan, 11.04.2008 20:05)
  19. seks hayatlarının sadece bir parçası olduğu için olabilir.
    (nox, 11.04.2008 20:34)
  20. insan psikolojisine oynayan bir haber.amaç okuyucuyu çok zeki olduğum için abazanım ben moduna sokmaktır.abazanlar kendilerini kandırıp sonrasında günlerine mutlu bi şekilde devam edebilirler.
    (darksideofthemoon, 11.04.2008 20:37)
  21. + en az üç çocuk yapın!
    - sen bizi aptal mı edeceksin bea?
    (ageylan, 11.04.2008 22:23)
  22. düşünsel faaliyetleri, bir takım hareketlere(!) yeğ tutan insandır. tabi, bu insana zeki mi aptal mi demek lazımdır tartışılır. arkadaşım! sen düşünüp düşünüp envai çeşit fizik formülüne kasarken, hayat akıp gidiyor. tut ucundan tut! ben mi söyleyeceğim herşeyi...
    (böcürtlen reçeli, 11.04.2008 22:30)
  23. 'george w bush un tüm galakside en çok seks yapan insan olması' durumuna tekabül eder.
    (sadalet, 11.04.2008 22:39 ~ 22:41)
  24. -övünmek gibi olmasın ama kocam çok zeki adamdır.
    +valla bizimkisi takır takır çalışıyor. inanmazsın her gece en az üç.
    (nickime kadar, 13.04.2008 18:53)
  25. sanırım sonucu da bu oluyor;

(bkz: zeki insanların daha çok mastürbasyon yapması)
    (raptor, 13.04.2008 18:57)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil