görseller
zekeriya özzekeriya öz
zekeriya özzekeriya öz
belki ilginizi çeker
  1. · recep tayyip erdoğan ı bugünlere getiren ekip
  2. · zekeriya öz
  3. · ergenekona vakıf olmuş birey
  4. · nihat taşkın
  5. · mehmet ali pekgüzel
  6. · ergenekon iddianamesi
  7. · zekeriya öz vs abdurrahman yalçınkaya
  8. · türk hukuk sistemi
  9. · çelik erişçi nin öldürülmemesi manidardır
  10. · ergenekon operasyonu
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  3. · prison brake
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  7. · the twilight saga new moon
  8. · salih bıçak
  9. · toplum için sanat

zekeriya öz  

1. denizli ili akkale belediyesinin mhpli başkanıdır.
    (rio, 12.06.2007 18:20)
  2. hayatı pahasına "dokunulmaz"lara dokunan gözü kara savcı.
    (setenay, 09.07.2008 12:05)
  3. durde tarafından hakkında imza kampanyası düzenlenen savcı.

ergenekon savcisi zekeriya oz'e destek kampanyasi

"ergenekon soruşturmasını yürüten savcı zekeriya öz bu ülkenin cesur insanlarından biri olduğunu kanıtladı. şemdinli davası savcısının akıbetine aldırmadan, daha geniş kapsamlı bir soruşturmayı başlattı ve giderek derinleştiriyor.
    bu dava artık basit bir ‘çete’ davası olmaktan çıkmış, darbeci bir terör örgütünün devletin tepelerine kadar yayılan uzantılarına ulaşmaya başlamış ve ülkeyi demokratikleştirme mücadelesinin önemli bir parçası olmuştur.

türkiye bugüne kadar darbelerden ve darbecilerden çok çekti. bunun en önemli nedeni darbe yapmış hiç kimsenin bugüne kadar, bırakalım yargılanmayı, soruşturmaya bile uğramamış olmasıdır. geçmişte darbecilerin holding yönetim kurullarına getirilmesi, “tabii senatör” yapılması, hatta cumhurbaşkanlığı’na kadar yükselmesi ceza yerine bir de ödüllendirilen yeni darbecileri her zaman cesaretlendirdi.
    ama ilk kez, darbecilik suçlamasıyla, üstelik henüz darbe olmamışken, ordunun en üst katlarında görev yapmış generallerin de aralarında bulunduğu kişiler sivil bir savcı tarafından sorgulanıyor. ergenekon darbeci terör örgütü bağlantısı olduğu saptananlar birer birer, “paşa paşa” gözaltına alınıyor.
    artık darbelerin ve darbecilerin soruşturmaya uğramayacağı, ceza almayacağı en azından “garanti” değil. hiçbir darbe heveslisi artık rahat uyuyamayacak. “pişman değilim, bugün olsa gene asarım” diyemeyecek.

bir demokrasi sınavı veriliyor. savcı öz bu sınavda neredeyse tek başına ter döküyor. bu sürecin sonu şimdiden belli değilse de kapının aydınlığa açılması için çaba gerek. cunta pisliğinden bütünüyle temizlenmiş yeni ve sivil bir anayasaya doğru ilerlemenin ilk adımı belki de bu sınavın sonucuna göre atılabilecek.
    şimdi sınav verme sırası darbelere karşı olan büyük yığınların temsilcisi demokrasi güçlerinde. hukuk zemininde yürütülen demokrasi mücadelesine ‘sokağın sesi’ de katılırsa darbeci güçlerin alt edilmesi ve darbelerin tarihe gömülmesi kolaylaşacak.

durde girişimi darbelere ‘ama’sız karşı olan bütün yurttaşları ergenekon savcısı zekeriya öz’e destek olmak için imza vermeye çağırıyor. bir imza da sen ver. ver ki ilk kez bir darbenin durdurulmasına katkımız olsun. ver ki darbeler hayatımızın tatsız anıları olarak sadece demokrasi dersi kitaplarında kalsın.

ırkçılığa ve milliyetçiliğe durde girişimi

ergenekon savcısı zekeriya öz’ün darbeye karşı verdiği hukuksal mücadeleyi destekliyor bunun bir demokrasi adımı olduğuna inanıyorum."

http://www.durde.org/
    (setenay, 11.07.2008 10:33)
  4. aslında zekeriya öz diye birisi yok. hamdi bey diye birisi de yok, sanal karakterler bunlar.

abdurrahman yalçınkaya var ama. başbakanla tokalaşırken çekilmiş videosu falan var. bir de bir mahkeme öncesi görüntülerini içeren vtr dolanıyor medyada. üçüncü olarak da cübbeli haliyle ata'nın huzuruna çıkarkenki görüntüleri, yeter. baya, bildiğin, canlı kanlı insan.

fakat zekeriya öz'ün herhangi bir video görüntüsüne rastlayanınız oldu mu? bugün medyada yer alan sözümona kendisine ait şöyle bir fotoğraf var;
    http://resimler.haberler.com/...

bu mu şimdi zekeriya öz? bu serhat ulueren olm. 4 ay önce yazdım serhat ulueren ortalarda yok diye meğer çakal az biraz kilo almış, zekeriya öz yerine geçmiş. çok tuhaf işler oluyor bak, türk darbe tarihinde asrın olayı bu. yarın "cihan oskay darbeci" derlerse hiiç şaşırmayın.

(bkz: @2268507)
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 11.07.2008 13:11 ~ 13:16)
  5. tespih çeken bir savcı.

http://www.candundar.com.tr/...
    (chixculub, 13.07.2008 14:55)
  6. hayatı pahasına dokunulmazlara dokunurken, onlarca masum insanın hayatını yok pahasına (mı acaba?) harcayan cumhuriyet savcısı.
    kara değil de gözleri mimli gibi. yada aksine nur inmiş o gözlere, biz sıradan insanların göremediklerini görüyor, duyamadıklarını duyuyor...

cumhuriyet savcısı dedik ya. bak ellerim titredi yazarken yine. cumhuriyetin savcısı! imiş, idi...
    (kedikara, 16.07.2008 00:14)
  7. hazırladığı iddianameyle meydan larousse a meydan okur nitelikte.kendisinin agatha christie hayranı olmasından acayip kıllanmaktayım zira olaylar arasındaki bağlantılar agatha christie romanlarına taş çıkartacak cinsten.ha birde dün yüzünü gördük çok şükür.
    (bkz: madem kokuttun sesini neden esirgiyosun)
    (disintegration, 16.07.2008 00:27)
  8. abdurrahman yalçınkayanın yaptıklarını haklı bulmayanların pezevenk gibi savunduğu cumhuriyet savcısı.
    bu adamı destekleyenler ananızın amına kadar yolunuz var!

oldu mu bu giri böyle? olmadı sanki? uslüp, saygı, sözlük kuralları falan diye birşeyler uydurmuş burada yaşayanlar. ayar vermenin aksi görüş sunmanın da bir edebi bir terbiyesi vardır bizim buralarda. yırtık dondan fırlar gibi fırlayıp, ağızdan salyalar saçmadan önce azıcık edilen lafı tartmak lazım.
    (kedikara, 16.07.2008 00:43)
  9. alın size şahane araştırmacı-gazetecilik örneği!
    hakkında sahte belge düzenlemek ve görevi kötüye kullanmak suçlarından hakimler ve savcılar kuruluna şikayette bulunulmuş savcı.

"...bilindiği gibi müvekkilim tekirdağ f tipi cezaevinde tutuklu olarak bulunuyor.
    müvekkilimle orada bağlantı kurup görüşen aynı davadan tutuklu erol ölmez adında ki kişi müvekkilime beyanla kendisini ergenekon davası savcısı zekeriye öz ‘ün tutuklandıktan sonra tekrar tekirdağ cezaevinden çağırdığını ve beşiktaş ‘ da ki makamında ifade almak istediğini bu nedenle makama çıktığını , sayın savcının kendisine aynen onun ağzıyla yazıyorum “.. bizim sana sunduğumuzu sen kabul et ki bizde sana hürriyetini verelim sen ceza evine gitmeden senin tahliyeni göndermiş oluruz.. “ bu sözler erol ölmez’in müvekkilim aracılığıyla kendi el yazısıyla yazıp bana gönderdiği “ilgili makamların dikkatine “ başlıkla 18.07.2008 tarihli tek sayfadan oluşan
    bir belgeden alınmıştır..

18.07.2008 tarihinde saat 14,30 civarlarında erol ölmez’le tekirdağ f tipi cezaevinde f-1 blokta avukatlara mahsus bölümde ben de yüz yüze görüştüm.
    erol ölmez’in bana sözlü beyanı da aynı doğrultuda olmuştur. sayın savcı kendisine açık açık muzaffer tekin’i suçla , “ birkaç beyaz kağıdı imzala “ çek git. doğrudan tahliyesin . dışarıdasın” vs. demiş. yani diyordu erol ölmez , ben diyordu birkaç beyaz kağıt imzalamış olsaydım , elimi kolumu sallayarak adliyeden çekip gidecektim, benim hiç bir şeyim yok diyordu ..
    “ben daha önce kuvvayı milliye derneğinde çaycılık yaptım , bir yıl önce ayrılmıştım, hayatım boyunca bir tek tavuk bile kesmedim, beni tetikçi yaptılar, adımı tetikçiye çıkardılar, barodan gelen avukat onların adamıydı , bana bir şeyler söyle önemli değil kimse doğruluğuna yanlışlığına bakmaz, seni ihya ederler, yeter ki sen muzaffer tekin ‘ini suçla… polisler benim kafamı yere çarparken biri şöyle diyordu hadi mustafa kemal’in gelip seni kurtarsın.. “

gerek poliste ve gerekse savcılıkta benden tek istenen şey muzaffer tekin aleyhine konuşmamdı , ama ben muzaffer tekin’ i tanımıyordum bile ….. “

-bu kişi sayın savcı tarafından ilk sorgusunda ilk ifadesinde devşirilememiş, polisler onu kandırmaya çalışmış , boş kağıt imzala git demişler , o direnmiş imzalamamış , tutuklanmış, bu adam bir çaycı , bir yıl önce bir dernekte çayçılık yapmış, tek yaptığı çaycılık, ancak ilahlar bu adamı olmayan agatra örgütünün üyesi yapıvermişler .

bu adam niye çağrılmış, ne amaçla çağırılmış, müvekkilim 14 aydır bir kez bile çağırılıp sayın soruşturma savcısınca suçlamalara ne diyorsun diye sorulmadığı halde bu kişi neden defalarca tekirdağdan istanbula çağırılmış, önünü beyaz kağıtlar konmuş imzala ve git diye … bu hangi adalete , hangi yasaya, hangi hukuk sistemine sığar. savcıların sanıklar aleyhine , şüpheliler aleyhine sahte belge düzenledikleri , bu şekilde sözler verdikleri hangi düzende var. bu nasıl bir olay dır.
    …belki olabilir ama hukuk sisteminde asa olmaz..

sonra yasalarımıza göre savcıların görevi sanıkların aleyhine olduğu kadar lehine olan kanıtları da toplamaktır. yani savcılar suçlu yaratmazlar, yani savcılar polisin suçlu yaratmasına izin veremezler . hele hele cumhuriyetin savcıları asla ama asla suçlu yaratmazlar; suçluları bulurlar, yani işlenmiş suçun suçlusunu bulur cezalandırılmasını sağlarlar, ama asla bir suç yaratmazlar ve o suça suçlu yaratmazlar. bu ne savcı adıyla bağdaşır nede cumhuriyet adıyla bağdaşır..."

sonuç ve istem ;yukarıda sunulan kanıtlar , ekte fotokopisini sunduğumuz belge ve tüm dosya kapsamına göre şüpheli hakkında koğuşturma yapılarak tecziyesi yoluna gidilmesini bilvekale saygılarımla rica ederim. 21.07.2008"

bundan önce çıkan süper itirafçıların itiraflarından yola çıkarak ona buna bok atanlar bunu da ciddiye alıp "ulan bu soruşturmada bi bokluk olabilir mi acaba? diye bir düşünsünler.
    öncekilere itibaretmeyenler buna da itibar etmesinler durum eşitlensin.

lakin oratada savcı bana bunları bunları söyle , böyle ifade ver diye baskı yaptı diyen bir tanık var. gizli falan da değil adı sanı belli... durumu araştırıp gerçeği ortaya çıkarmak da hsyk'nun işidir artık.
    (kedikara, 22.07.2008 23:40 ~ 23:47)
  10. işçi partisine yakınlığıyla bilinen aydınlık dergisinin hakkında çeşitli iddiaları varmış:

http://www.odatv.com/...
    (chixculub, 06.10.2008 15:24)
  11. alıntı : http://haber.gazetevatan.com/...

aydınlık dergisi, yeni sayısında ergenekon savcısı zekeriya öz’ün 'bilinmeyen 4 yılını' sayfalarına taşıdı. dergi, zekeriya öz’le ilgili hazırladığı dosyada çok çarpıcı iddiaları gündeme getiriyor. buna göre öz’ün ilk görev yeri bilinenin aksine bitlis’in mutki ilçesi değil. dergi, ergenekon savcısı öz’ün aydın’ın çine ilçesinden mutki’ye sürgün edildiğini söylüyor. ve bunu da resmi gazete ile belgeliyor.

savcı öz'ün teyzesinin oğlu olduğu iddia edilen seyfullah vatansever'in öz için, 'savcı olduğunu duyunca çok şaşırdım. atatürk adını ağzına almaz, “beton kemal” ifadesini kullanırdı' sözleri de dergide yer almakta.

işte aydınlık’ta yayınlanan o haber:

'kıdemli savcıya çirkin teklif'

yıl 1995, çine adliyesi, bütün adliyelerde olduğu gibi, faks ve adli sicil kaydı yaptıran yurttaşların ödediği paralar çine adliyesi’nde de adaleti güçlendirme vakfı’na aktarılıyordu.

zekeriya öz, bir gün dönemin kıdemli savcısı ayhan uğurdan’ın kapısını çaldı.

savcı öz, vakfa aktarılan paranın bir bölümünü “paylaşma” teklifinde bulunuyordu!

kıdemli savcı, çirkin teklife büyük tepki gösterdi. kıdemli savcı ayhan uğurdan, zekeriya öz’ü hakimler ve savcılar yüksek kurulu’na şikayet etmeyi de ihmal etmedi. sonunda hem zekeriya öz hem de kıdemli savcı ayhan uğurdan soruşturma geçirdi.

zekeriya öz, çine’den bitlis mutki’ye sürüldü. ayhan uğurdan ise uğradığı haksızlığa dayanamayıp görevinden istifa etti.

zekeriya öz’ün vukuatları bununla bitmiyor. hakkındaki soruşturma tamamlanıp sürgün cezası yiyene kadar savcı öz, yeni skandallarla çine’yi sarsmaya devam etti…

resmi gazetede de yazılı

ergenekon savcısı zekeriya öz’ün savcılıkta ilk dört yılı böyle geçti.

fethullahçı medya tarafından titizlikle sürdürülen “ilk görev yerim mutki” yalanıyla örtülmek istenen gerçekleri, böylece açığa çıkarmış oluyoruz.

zekeriya öz, mutkiye’ye tayin olmadı, çine’den sürgün gitti!

mutki’nin zekeriya öz’ün ilk görev yeri olmadığı, mutki’ye çine’den gittiği, 2 temmuz 1998 tarihli ve 23390 sayılı resmi gazete ‘de de yazılı. hakimler ve savcılar yüksek kurulu başkanlığı tarafından yapılan atama kararlarının beşinci sayfasında şöyle yazıyor: “mutki cumhuriyet savcısı 35837 zekeriya öz”.

adalet bakanlığı’nın aydınlık’a yanıtı

aydınlık, 28 temmuz’da adalet bakanlığı’na savcı zekeriya öz’ün “hangi tarihte, nerede göreve başladığını ve nerelerde görev yaptığını” sordu. adalet bakanlığı da “kamusal gizlilik ve kişisel gizlilik ve kişisel gizlilik sorularımızı yanıtsız bıraktı.

çineliler: paraya zaafı var

zekeriya öz, adan 10 yıl geçmesine rağmen çine’de adliye, polis ve işadamları çevreleri tarafından çok iyi tanınıyor.

çineliler bu olayları aydınlık’a anlatırken, ergenekon savcısı zekeriya öz hakkında şu sıfatları kullanıyorlar:

-“doğru adam değildir.”

-“paraya zaafı vardır.”

-“para zekeriya öz’ün her şeyidir!”

çinelilerin anlattığına göre, zekeriya öz çine savcısıyken kanuna aykırı olduğu halde ticaretle uğraştı. merkezi çine’de bulunan “istanbullular nakliyat” isimli bir firma ile araba alım satım işlerine girdi…

atatürk’ten “beton kemal” diye söz ederdi”

öz, 1951’de bulgaristan’dan bursa’ya göç eden 8 çocuklu mutaassıp bir ailenin tek erkek çocuğu. 1968 doğumlu.

teyze oğlu seyfullah vatansever, zekeriya öz’ün imam hatip (ihl)’te okuduğu yıllarda fethullah tarikatı tarafından “devşirildiğini” anlatıyor. zekeriya öz, o yıllarda fethullah gülen’in finanse ettiği yeşilırmak dershanesinde eğitim gördü. kurban bayramı’ında vatandaşlardan kurban derileri toplar, fethullahçıların vakfına verirdi.

öz’ün çocukluğu ve gençliği, bursa- yalova-istanbul hattında geçti.

zekeriya öz, 1997’de hakimlik ve savcılık sınavı’nı kazandıktan sonra, aktüel dergisine verdiği bilgiye göre, bursa barosu’ndaki kaydını sildirip 35837 sicil numarasıyla savcı oldu. mutki’de 2 yıl görev yaptıktan sonra, balıkesir bigadiç’e atanıyor. 2004’ten sonra da istanbul ümraniye’ye ve sonra da beşiktaş’ta eski adıyla devlet güvenlik mahkemeleri, yeni adıyla özel yetkilendirilmiş ağır ceza mahkemeleri’ne “özel olarak” tayin ediliyor.

teyzesinin oğlu seyfullah vatansever, zekeriya öz için “atatürk adını ağzına almaz, “beton kemal” ifadesini kullanırdı…savcı olduğunu duyunca çok şaşırdım. hala da şaşkınım.”

zekeriya öz, 4 cıa ajanını saka ile görüştürdü

savcı öz’ün ergenekon’dan önce baktığı en önemli soruşturma, el kaide’nin avrupa, türkiye, iran, suriye, pakistan sorumlusu “louai saka “davasıydı. zekeriya öz, israil gemisine saldırı hazırlığı yaparken yakalanan el kaide’ci saka hakkında hazırladığı iddianameyle dikkatleri üzerine çekti. savcı öz, hsbc bank, istanbul’daki ingiliz başkonsolosluğu ve sinagogları bombalayan eylemciler azad ekinci ve abdülkadir karakuş’un suriye’ye sakka’nın yanına gittiğini belirledi. öz, sakka’ya müebbet hapis talep etti. zekeriya öz, eski lübnan başbakanı refik hariri süikastiyle sakka’nın bağlantısını araştıran birleşmiş milletler soruşturma komisyonu’na da bilgi verdi. louai sakka, abd’deki ünlü ikiz kulelere yönelik büyük eylemi gerçekleştiren militanları yalova’daki terörist kamplarında eğittiğini de daha sonra açıklamıştı.

tarih:15 kasım 2005. yer: istanbul sabiha gökçen havalimanı. cıa uçağı türkiye’ye louai sakka için geldi. bu uçağın geliş nedeni sonradan ortaya çıktı.

sakka’nın avukatı osman karahan’ın verdiği bilgiye göre, “4 cıa ajanı kandıra f tipi cezaevi’nde sakka ile görüştü.”cıa akanlarının cezaevine girişleri için izni veren de savcı zekeriya öz.

ayrıntıları avukat karahan’dan dinleyelim: “uçak olayından önce 2 defa müvekkilimle görüşen yabancılar, sakka’ya suriye aleyhinde ifade vermesi halinde o dönemde havalimanında bekleyen uçakla dünyanın istediği yerine götürme vaadinde bulundular. ilk görüşmeden kısa bir süre sonra 2 si türk 4 kişinin beşiktaş’taki istanbul adliyesi’nde görevli cumhuriyet savcısı zekeriya öz’den aldıkları yazılı bir belge ile cezaevine geldiler. sakka ile 4 saat süren bir görüşme olmuş. gelenlerden türkçe konuşan 2’si kendilerini emniyet görevlisi olarak tanıtmış. benzer önerileri sıralamışlar. sakka, hiç konuşmayan diğer 2 kişiden şüphelenerek, “bunlar türk değil mi?” diye sormuş. diğerleri “onlar da türk” diye cevaplamışlar. ancak, bu kişilerin konuşmaları diğerlerinin kulağına aktardığını görünce sinirlenmiş “bunlar cıa ajanı” diye bağırmış. gerginlik yaşanması üzerine bu kişiler “ seninle nasıl burada görüşüyorsak, gücümüzü biliyorsun. ay’a da gitsen seni infaz ederiz’ diye tehdit etmişler.”

aydınlık, 9 aralık 2007’de “4 cıa ajanı el sakka’yla f tipinde” görüştü başlığıyla çıkmıştı. sakka’nın avukatı olayın tüm ayrıntılarını aydınlık’a açıklamıştı.
    (robi ve cuma, 07.10.2008 13:50)
  12. aydınlık'ın çeşitli iddialarını barındıran haberine ilişkin zaman gazetesinde "aydınlık'tan savcıya karanlık tertip" başlıklı bir haberde iddialar tek tek çürütülüyor. bir tanesi hariç: zekeriya öz'ün aydın'ın çine ilçesinde görev yaptığı. çünkü haber aydın çine'de iddialarda adı geçen şahıslarla mülakatlar yapılarak ortaya çıkmış. en azından bunu anlayabiliyoruz. diğer iddiaların doğruluğunu veya yanlışlığını zamana(gazete olana değil) ve hayal gücünüze bırakıyorum.

http://www.zaman.com.tr/...
    (chixculub, 13.10.2008 16:37)
  13. şu zamana dek nasıl gözümden kaçmış, şaşıyorum. oktay ekşi, soruşturmanın gizliliğini bizzat zekeriya öz'ün ihlal ettiğini 16 temmuz 2008'de hürriyet'teki köşesinde yazmış:

"ama asıl önemlisi, istanbul cumhuriyet başsavcısı'nın "iddianame hakkında bilgi verilmesi yasak" demesi ve kaynağı belli olmayan haberler nedeniyle "örneğine çok az rastlanan yoğunlukta" bir bilgi kirliliğinin yaşandığından şikayet etmesi ardından birilerinin bu uyarıyı hiç ciddiye almayıp aynı tür haberleri medyaya sızdırmasıdır.

sorunca öğrendik ki istanbul cumhuriyet başsavcısı'nın uyarısını dinlemeyip bu haberleri veren bizzat agarta davası savcısı zekeriya öz imiş. muhabirleri iki grup halinde makamında kabul etmiş ve bir kısmını yukarıda özetlediğimiz bilgileri o vermiş.

bundan anlaşılıyor ki iki-üç aydır yaşadığımız bilgi kirliliği ve pek çoğu uydurma haberle dolu furyanın ardında da ya zekeriya öz'ün kendisi vardı veya medya onun bilgi ve onayı ile bu kampanyayı yürüttü."

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/...
    (strateji, 18.10.2008 16:18 ~ 16:26)
  14. ergenekon davasında soruşurma safhasından bu yana en çok sözü edilen cumhuriyet savcısı. halbuki soruşturma ve dava bir savcı triosu tarafından yürütülüyor. diğer cumhuriyet savcıları ise şunlar:

(bkz: mehmet ali pekgüzel)
    (bkz: nihat taşkın)
    (chixculub, 28.11.2008 17:47)
  15. savcı denilince aklına nuh mete yükseller gelen ergenlerlerin savcı olarak kabul edemediği savcı.

akp hakkında kapatma davası açılınca hukuk, hukuk diye zil çalanlar, fazilet kapatıldığında yargı şamarı diye şımaranlar mevzu zekeriya öz olunca hukuka güvenlerini anında yitirmişlerdir.

not: yeni bir yazarım, sakın ola ki akp'li olduğum zannına kapılmayasınız. değilim. tek derdim iki yüzlülükledir.
    (enemyof, 12.01.2009 23:21)
  16. kel ve göbekli erkekler arasında bir ekol haline gel türkiyenin en karizmatik savcısı
    (bkz: türkiye seninle gurur duyuyor)
    (murderdolls, 10.03.2009 01:03)
  17. neredeyse çektiği ergenekon belgeseli yüzünden can dündar'ı bile içeri tıkmak için işaret kollayan savcı. can dündar'ın ifadesini -pardon fikirlerini- almak için çağırdığında, elinde çektiği tesbihle can dündar'ı dinlemesi ilgi çekicidir.
    (bkz: savcı)
    (bkz: tespih)

can dündar nasıl olur da dilekçe verip şikayet etmez anlayamıyorum. devleti sembolize eden bir savcı erkini bu şekilde temsil edemez, etmemeli.
    (elpinoras, 10.03.2009 01:10 ~ 01:11)
  18. türkiyenin en karizmatik savcısıymış!

ay gülme efekti kullanma iznimiz olsa sevgili sözlük şu anda buraya zuuhahahhaha diye uzadıkça uzayan bir gülücük koymak isterdim.

türkiye gurur da duyuyormuş len kendisiyle. hangi türkiye bu acep? tayyib'i başbakan diye bağrına basan, abdullah'ı cumhurbaşkanı diye atatürkün koltuğuna oturtan, herifler kıçındaki donu özelleştirip satarken bi torba kömürle orgazma ulaşan türkiye mi ki? hayır onlarsa sözüm yok. onları açlığa ve eğitimsizliğe mahkum, bir torba kömüre muhtaç edenler utansın .

ama onlar değil bence asıl gururlananlar. onlar farkında değil zaten dönen dolapların, millet karnını doyurma derdinde kim takar ergenekonu ?

ama bi de bi türkiye daha var. herşeyin bok gibi farkında olan ama böylesi işine gelen, gerekirse ülke batsın bizim cebimiz dolsun diyen, çevre olsun diye şeyhlerin götünü yalayan, işinde yükselmek için karısının kızının başını sarıp sarmalayan bir türkiye.
    kanaatimce bunlar daha çok gurur duyuyorlar bu cumhuriyetin savcısı demeye dilimin varmadığı bu adamla.

o türkiye'den olmamanın verdiği iç huzuru bana da, o türkiye'den olmadığı için bi kaç çapulcuyla birlikte içeri tıkılan adamlara da yetiyor şükür.
    (kedikara, 10.03.2009 01:20 ~ 17:52)
  19. karizması tipinden degil başarısındandır dediğim muhterem insan
    (murderdolls, 10.03.2009 15:03)
  20. ne tarafa baktığını asla anlayamadığım imam amca. (bkz: şaşı)
    (mesti abgun, 19.03.2009 13:40)
  21. (allegra, 24.03.2009 22:05)
  22. oturaklı ve ciddiyet sahibi bir savcı zannaderken bir video çıktı ki akla ziyan.
    kendisini kurtlar vadisi'nde sanan birisiymiş. video;

http://www.milliyet.com.tr/... savcisi oz, ilk kez konustu..&kategoriıd=15
    (elpinoras, 10.04.2009 15:11)
  23. işte o zekeriya öz.

http://www.facebook.com/...

(bkz: uyan türkiye uyan)
    (sour, 19.06.2009 20:07)
  24. (ahead full, 11.11.2009 12:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil