|
|
- bu sene advanced structures dersi verecek olan, daha önce hiç ortalarda görünmeyen bilgisayar hocası. (bkz: itü bilgisayar hocaları)
hakkında edindiğimiz bilgilere göre ilgi alanları arasında tahıllarda haşere tanınması da varmış. eminim haşerat hakkındaki ilgisi ve bilgisini paylaşır, ateş böceği gibi aydınlatır bizi, kıvılcımlar çıkarır, çılgın attırır. bakalım.
- böüm koridorunda sıkça karşılaştığım dünya tatlısı insan. hacettepe mezunu, doktorasını amerikada yapmış şahıs. az sonra mutfakta yemeği yemeği yanacak anne edası var bu hamında. sanırım bu onu daha samimi yapıyor. seviyoruz.
(ephendy, 21.11.2005 01:17 ~ 01:17)
- lisansını bilkent'ten master ve doktora derecelerini caltech'ten almış akademisyen. bilkent'te sınıf birincisiymiş ayrıca.
- tokat, erbaalıdır. bölümdeki en anne tıynetli hocamızdır. sürekli nefes nefese sınıfa koşuşturması gözümde hep kendi annemi görmemi sağlıyor. bir okula, bir eve, bir eşe çocuğa, bir derse öğrenciye ve hepsine aynı anda zaman ayırmak için süper enerji lazım (annemden biliyorum); bravo hocam. yanılmıyorsam 2 çocuğu var ve onları çok sevdiği, arada sırada onları refer ederek verdiği örneklerden anlaşılıyor. bölümdeki bazı hocaların aksine kalbi 4 odacıklıdır ve öğrenci dostudur. kendini kaptırıp ingilizce konuşurken dakikada 203 kelime hızına erişmesi ile arada sırada dersten kopmak kolay olsa da, süper detaylı slaytları sayesinde ders notu sıkıntısı çekmeyip kayıpları telafi etmek öğrenciler için pek zor olmasa gerek. 10 üzerinden 7 veriyorum kendisine ve dersini alınız, seviniz diyorum.
- son derece ilginç alanlarda çalışmaları olan bir akademisyen. örneğin:
- music/document classification and recommendation
- monitoring (of traffic, power plants, motors)
- bioinformatics protein function prediction
|