pastayla ve fotoğraf makinesiyle zirveye* gelen, maçtan önce "oyna oyna" diye tempo tutmama rağmen kenarda kırmızı burunlu üşümüş genç modeli çizen bayan.
zirvede bana düzenlediği surpriz doğumgünü organizasyonu ile(ilk kez olmamasına karşın) birkez daha şaşırmama neden olan değerli,beyaz,zayıff,akıllı,sanatsever insan..
kızdırmaktan zevk aldığım (sanata bilerek bok atarak) , ablası ve kardeşinin işi gücü bana laf sokmaya çalışmak olan,cadı ve tatlı harbi şahsiyet.çok severim kendisini.ok tmm öptüm byes.anladın sen onu* edit:kızgınlığım geçti.psikopatın önde gelenisin ayarmatiksözlük gankam.ley ley smi smi smiley..
hayatımda tanıdığım gördüğüm en iyi kalpli en güzel en mükemmel insanlardan bir tanesi * .yeri geldiğinde çok olgun bir insan olup fikir alabildiğiniz yeri geldiğinde yaramaz afacan bir kız çocuğuna dönüşen(paspasın altına sakla çabuk çabuk * ) ufacık tefecik ama içi bi dolu turşucuk yüce insani varlık.
(bkz: kelimelerin yetersiz kalması)
organize ettiği zirvelerde bir başka heyecanla koşuşturan, aman yerdi, aman resimdi, aman gelenler gidenlerdi diye eli ayağına dolaşan güzel insan. evet, evet öyle.
en sevdiği işin, en iyi öğretilen bölümünde, evine çok yakın üniversitede öğrenecek kişi, çok şanslı, çok yetenekli. başarılarının devamını diliyoruz. ordan da atılma bak.
nickini ne zaman görsem, nasıl okunduğunu merak ettiğim yazar nickiydi ki nick altına bakmak aklıma gelmemişti öğrendik. öğrendik dediysek şimdi sorsanız telaffuz edemem.
özene bezene, sabahlara kadar uğraşarak hazırladığı o name tag'ler için teşekkür eder, kendiminkini odamın müstesna bir köşesinde saklayacağımı bilmesini isterim. ellerine sağlık.
beni resimlerde yakışıklı ve de sempatik göstermek adına elinden geldiğince uğraştı. bana zirve boyunca katlandığı için teşekkürlerimi sunuyorum. zor iş tabi. ayrıca o ne güzel nametag çalışmalarıdır, bayıldım. emeğine sağlık, gözlerine sağlık, yüreğine sağlık. sağlık önemli tabi. facebook için çektiğin resmi kesinlikle istiyorum bu arada.
ne var lan azıcık buluşsak zirvesi'ne katılanlar için hazırladığı yaka kartları çok yaratıcıydı. çok hoş bir sürpriz oldu. kendi adıma teşekkür ederim. sanırım resim seçimleri bundan daha isabetli olamazdı. ellerine sağlık.
bana yapmadığı yaka kartının bahanesini "e sen katılmıyordun ki" diyerek cevaplamış, zaten fotoğraf çekmeyi de bilmeyen yazamaz. bakın yazar demedim. o kadar doluyum şu an. ama yapar bana da yaka kartı. yapmalı. bunun için ne yapmalı onu bilemedim ama yaka kartı olması lazım bende. evde yaka kartımla gezecem. bakkala olsun, dia ya olsun onunla gidecem. bu zamanda yaka kartı şart.