bronzlaşsın diye de cehenneme gönderilecek kız modelidir.
(bkz:
başlığın üzerine kalması)
(bkz:
nasıl, güzel durdu mu)
metabolizması yavaşlayıp vücut savunmaya geçeceği için zayıflamak yerine şişmanlayacağını bilmeyen kız modelidir.
sabahın köründün başlayıp bu sefen olacak yapacağım, yapacağım irademe yenilmeyeceğim moduyla akşama kadar suyla beslenen akşamsa iradesine yine yenilip yemeğe gömülen, sağlığının içine eden ve zayıflamayı başarması pek olası olmayan kız modelidir.
akşam karşılaştığı zeytinli hurmalı sofrayla fakirleri çok iyi anladığına ve kilo verdiğine inanan şişman kız modeli.
iftarda normalde bütün gün yediklerinden daha fazlasını yiyeceği için şişmanlayan kız da denebilir.
(thyme, 02.07.2006 12:20 ~ 12:20)
bellidirki çirkindir. ancak fazla kilolu değildir. bahanesidir sadece. kendisini kandırır
''90-60-90 vücudum var,doyadoya bitmez tadım var''gerilimindeki nadide modelli kız.
asla zayıflayamayacak kız modeli.
aynı anda hem sevap kazanıp , hem güzelleşmek isteyen cingöz kız modelidir .
oruç tutarak zayıflayacağına inandığı için aptal,zayıflamak istediği için şişko,ee bi de çirkindir de bu.bilemiyorum bu kadarı fazla.bence ölmesi gerek.
sıkılaşmak için de namaz kılsın olsun bitsin..
(bkz:
spor niyetine)
(bkz:
tövbe tövbe)
"ibadet bahane, sıfır beden şahane" mantalitesine sahip kızların mensubu olduğu model.
"evet fazla kilolarım olabilir,belkide dinde baskıcılığı tercih etmiş bir ailemde olabilir,ama bu bikini giymek için zayıflamayacağım anlamına gelmez" diyen kız modeli(bkz:
toplumsal değerleri alt-üst etmek)
kesinlikle büyük bir yanılgı içersinde olan kızdır. zayıflamanın altın kuralı olan sık ve az yemek yerine oruçla metabolizmasını yavaşlatarak bilakis kilo alacak ve hayal kırıklığına uğrayacaktır.
sabah sporu niyetine sabah namazınıda kılarlarsa kim bilir belki cennete gidebilecek kız modelidir.
(bkz:
olmaz olmaz deme)
yapmaya çalıştığı şeyin biyolojik olarak mümkün olmadığının farkında olmayan kızdır. metabolizmanın bütün düzenini alt üst edecek, bu yüzden bir parça kilo alacak ve eski düzene dönmek istediğinse ise çok daha fazla kilo alacaktır. devam eden günlerde, "su içsem yarıyor" sözünü, tepe tepe kullanabilir, yemin etse başı ağrımaz, gerçekten su içse yarar çünkü.