az yemek yendiğinden dolayı sık acıkmak
normal ölçülerde elbiseleri terziye verme zorunluluğu
kemik yapısının zayıf olması
esen rüzgarda savrulma ihtimali
tansiyon hastalığı ihtimalinin fazla olması
yıllardan beri kıçınızda tam anlamıyla düzgün duran kot bulamamak...bir tane bulup onunda sık kullanımdan sonra dizlerinin resmen kendiliğinden yırtılması ve millete kendinizin özellikle yırtmadığınızı anlatamama durumu...
boxerın inatla pantolonun üstüne göbek hizasına kadar çıkması da bu zorluklardan biridir. burdan yetkililere sesleniyorum zayıf insanlar olarak götte duran don istiyoruz!*
evde kalan bir arkadaşta kalabalık olarak toplanıldığında, yatma vakti gelince yanına birisi verilir veya zayıflar beraber yatar.
- siz zayıfsınız beraber yatarsınız demi a ve b?
a: sokacam ama her defasında aynı şey, ben bunla aynı yatakta yatmak zorundayım.
b: ne var lan sanki siktik seni, ne yapacam senin kıllı götünü.
a: geçen buluşmada sabah kamyon deviren ben miyim lan, adam 10 cm yanımda yaptı bunu ben bunla yatmam.
b: ne yapayım sanki elimde allah allah.
a: sapıksın sen sapık
her doktor randevusu sonunda reçeteye gereksiz yere yazılan vitaminleri kullanmak işkence ötesidir. fazla vitamin alımının yol açtığı sorunlara değinmeğe gerek bile yok. zayıf insan vitamin fakiri bir insan olmak zorunda değildir. en kanlı canlı örnekleri hayatta mevcuttur.
otururken kaburgalarının bi' türlü rahat etmemesi, hele o aralıklı sandalye arkalıklarında çin işkencesi çekmek. bi' diğeri de kapı kenarlarına lehen kemiğini vurmaktır. inandırıcı gelmeyebilir ama ani ve hızlı manevralarda ev içinde büyük bi' sorundur bu.
kilolu olmaktan daha çekilebilirdir. zira zayıf birisi için en büyük sorun şekil yönündendir. uygun elbise bulamaz, yakışmaz. takım elbiselerde en küçük bedenin dar kesimleri aranır. mağaza mağaza dolaşılır. sağlıkla ilgili bir sorun değildir zayıf olmak. eğer aşırı değilse zayıflığı...