belki ilginizi çeker
  1. · kendi cevap kağıdına 100 vermeyen hoca
  2. · yaran hoca öğrenci diyalogları
  3. · dersten kalmadan önceki son sözler
  4. · hasan canbulat
  5. · zapço
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · sözlük yazarlarının itirafları
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · google wave
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · babaların garip huyları
  8. · gönül yarası
  9. · otomatikman

zarif incetürk  

1. kabataş erkek lisesinde bir matematik hocası. yazılıları zor, notu kıttır.
    (eximtrak, 01.12.2007 23:35)
  2. matematikten nefret etmeme neden olmuş şahsiyettir.
    (le rouge, 06.12.2007 12:23)
  3. yaptığı 20 soruluk test sınavında doğruların yanlışları götürmesi sonucu 83, 53 gibi beşin katı olmayan notlar alındığında '5 dakka 5 soru' tezinden vazgeçmeyen aksiyumların şahı.
    (nihil, 21.12.2007 18:55)
  4. hiç de zarif ya da ince olmayan, türklüğünden de şüphe duyduğum kabataşın matematik-geometri öğretmeni. sanırım kimse onunla benim kadar zaman geçirmemiştir. (ikisi matematik biri geometri 3 yıl) yazık bana, ve biraz da ona yazık.
    (ketenkele, 21.01.2008 00:09)
  5. adı ve soyadı nevi şahsına münhasır ve kendisiyle büyük bir çelişki içerisinde bulunan ve başka okuldan insanların bu adı duyduklarında gözlerinin faltaşı yarı çapında açılmasına, karınlarına ağrılar saplanmasına sebep olan şahsiyet. geometri sınavından ilk notum 100 olmasına rağmen sonraki notlarımın 46 ve 30 olarak artan bir ivmeyle azalmasıyla beni sınıfta kalmak konusunda ciddi bi şekilde uyarmıştır. kazık ötesi sınavları sayesinde mat1 ve mat2 geometri fül. daha ne olsun diyürüm herkesi kutluyürüm.
    (nihil, 26.01.2008 00:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil