zarathustra  

adana çık aradan

1. (bkz: zerdüşt)
    (three hours, 13.01.2008 21:26)
  2. tanırım, iyi çocuktur.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 30.08.2008 21:31)
  3. (bkz: also sprach zarathustra)
    (burasi neresi, 05.01.2009 14:06)
  4. beşinci nesil yazar.
    (ahead full, 03.06.2009 23:59)
  5. dombilinin doğum günü bugün. kutlu olsun.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 20.07.2009 10:06)
  6. zerdushttü, nietzscheydi efendime söyleyeyim; also sprach zarathustraydı derken kendisine kadar ulaştım. dur bir de nickaltına bakayım dedim. ne göreyim, doğum günüymüş meğer... e oldu olacak kutlayayım dedim. sevinir böyle belki bi tebessüm eder dedim. belki bir de teşekkür eder dedim. nick alırken dikkat ettiği hususları da merak etmişte olabilirim*

öhm, her neyse...
    nice seneler diliyorum efenim, sağlıcakla kalınız.
    (kimyasalıgüzelinsan, 20.07.2009 20:14 ~ 20:17)
  7. demiş ki;

"resmi ideolojinin ilkokul kitaplarını okuyup sonra başka herhangi bir kitap okumayan insanların çemkirdiği kimse. osmanlı kadar baskıcı, herhangi bir devlet varolmuş mudur acaba osmanlı'da?"

gülmekten yarıldım. eleman ilkokul kitaplarını dahi okumamış es geçmiş, sadece sözlükte birşeyler okumuş, onlardan da yanlış çıkarımlar yapmış.

elpinoras için cehalette son nokta demiştim.

yanılmışım.

cehalette son nokta budur!

edit: tarih resmi ideoloji kitaplarından öğrenilmez. eğer bunların dışına kitaplar okuduysanız, osmanlı'nın din ve dil özgürlüğü hakkında fikir edinebilirsiniz.
    (umberto da silva junior, 15.10.2009 10:57 ~ 11:34)
  8. düşündüklerine ve söylemlerine karşı olanların, düşüncelerini net bir şekilde ortaya koymaktansa garip bir şekilde eleştirdiği yazar.

ilkokul kitaplarını okumamış, şunu yapmış bunu yapmış falan da e be kardeşim; senin düşündüğün ve savunduğun nedir? acep bu yazarın söyleminde neyi eksik gedik bulmuşsundur bir söylesene.

tartışma kültürü de böyle oluyor işte, aa böyle dedi, cahil bu cahil.

garip lan; harbi garip.
    (aglaures, 15.10.2009 11:00)