belki ilginizi çeker
  1. · zaphod beeblebrox
  2. · at gözlüğü takmak
gündem
  1. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  2. · onur öymen
  3. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  4. · yazarların yapmak istediği saçmalıklar
  5. · 2012
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · ugg
  8. · seda akman
  9. · fethullah gülen in cenaze töreni

zaphod  

1. altıncı nesil hoş gelmiş yazar kişi.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 14.05.2009 23:15)
  2. galaktik başkan(bkz: zaphod beeblebrox)
    (ixtab, 14.05.2009 23:20)
  3. daha ben ne zaman yazar olur diye beklerken kendisi yazar olmuşta hemen hoşgeldin nickaltını kapmış bile. oysa ki ilk ben yazacaktım heves etmiştim. bu sözlüğe yeni birini kazandırmanın heyecanıyla yanıp tutuşuyordum ama neyse yine de söylüyorum. "hoşgeldin canım arkadaşım". bunca zamandır bana kattığın o kadar bilgi ve detaydan sözlüğün de fazlasıyla nasibini alacağından eminim. bunca yıldır yaptığımız o kadar aktiviteden bir çoğu yarım kaldı biliyorum. koşullar el vermedi ama bir gün hepsini tamamlıycaz mutlaka. en başta da ispanyolca kursu olmak üzere. yok öyle bir cümleye ispanyolca başlayıp almanca ve ingilizce devam edip sonra türkçe bitirmek. yok öyle iki gün tenis oynayıp sonra bir sene oynamamak. tiyatro için bir şey diyemeyecem şimdilik ama belli olmaz hayat bu. bize neler sunacağı belli olmuyor. ben biliyorum ki ilerde yine leman kültürde chicken fingers yiyip karşılıklı içeceğimiz günler olacak,milli kütüphaneye artık gitmesekte mc donald's ta dondurmalı tatlı yemeye devam edicez. ve ben biliyorum ki o koyu sohbetlerimiz hiç bir zaman bitmeyecek. iyiki geldin,iyiki varsın. tekrar hoşgeldin.
    (fonden, 15.05.2009 01:05 ~ 01:13)
  4. nesildaş yazar kişisi.

gece gece burhan altıntop replikleriyle güldürmüştür.
    (sesil, 14.09.2009 23:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil